Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata burticilor happymum da mi-a dat o hartiuta cu care sa ma duc la medicul de familie cat mai curand posibil pt analizele specifice si mi-a dat si elevit sa iau una pe zi
iubita nu iti mai face griji si pe mine ma inteapa uneori si ma doare si spatele si ai vazut totul a fost ok desi si eu am avut emotii , eu iti tin pumnii sa fie totul bine

va pup pe toate si mai vb sa aveti o zi frumoasa

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela3970 spune:

Buna si bine ai venit printre albinutze Gabrilici. Avem bebicii cam de-o seama.
Lauraa, mersi de raspuns. Am impresia ca si eu te intrebasem de clinica.
Ce coincidenta, aseara am avut si eu intepaturi, ba in stanga, ba in dreapta, oricum un disconfort abdominal, dar am luat no-spa si a fost mai bine.
Am si eu o lista de analize de facut, tot astea uzuale.Cred ca saptamana viitoare o sa le fac.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinalaura spune:

Buna fetelor...
Eu am fost luni la eco, nu a durat decat 5 min si atat. Am fost tare suparata pentru ca eu nu am vazut bebele, nenea doctorul i l-a aratat doar taticului, mie nici poza nu mi-a dat. A ramas sa ne intalnim saptamana viitoare si sa facem carnetelul de graviduta, sa vedem ce analize mai facem, etc....sper sa-l vad si eu pe bebe saptamana viitoare.
In rest a spus ca totul e ok cu bebele, iar lui taicasu ii luceau ochii de bucurie, cica e putin mai mare decat o boaba de fasole mare.
Referitor la durerile de burtica si de spate si eu le-am avut la 10 saptamani, iar spatele ma doare si acum, i-am spus doctorului despre problema asta si a spus ca asa o voi tine de acum in colo, chiar ca o sa se agreveze odata cu inaintarea in sarcina si ca in afara de no-spa nu are cu ce sa ma ajute, decat sa-l pun eu pe sot sa imi faca cate un masaj usor.
Va pup sarcina usoara si hai sa nu ne mai panicam asa ca nu facem bine la bebei; in curand o sa trecem toate de 12 saptamani si o sa ne linistim putin si numai spun cand o incepe intradevar sa miste sa vezi atunci bucurie .
Haideti sa fim optimiste si sa nu ne mai gandim la rau. Curaj IUBITA, SARA suntem langa voi .

Azi imi iau rezultatul la analizele generale, revin cu detalii.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Neatza!!!!! Ce fac cele mai frumoase si dragutze burticoase?

Va ofer o cafelutza cu lapte sau capucino sa ne mai dezmorteasca putin.

Aniela, daca nu ai facut analizele: toxoplasmoza, citomegalovirusul, antirubeola, clamidia si lysteria inca te sfatui sa le faci la Institutul medical in Copou, Sunt cele mai sigure din oras si mai toate laboratoarele trimit pentru confirmare la ei.Si inca ceva: pentru celelalte analize uzuale sa intrebi la cabinete daca le deconteaza caci ultima data nu aveau fonduri.

10 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Buna dimineata!

Acuma am venit de la dentist, mi-a curatat doar un pic dintele si mi-a pus o plomba provizorie. Daca pica asta, in timestrul 2 poate sa-mi faca anestezie, dar nu cu adrenalina, si atunci pune plomba definitiva.

Si eu mai simt intepaturi in burta, in partea dreapta, cand tusesc sau ma ridic brusc. Dar nu le-am prea bagat in seama, mai ales ca mi se intampla rar.

Aseara am cazut in depresie din cauza tusei cred ca am tusit vreo ora. Oare sa fie din cauza ca m-am lasat de fumat? Fetele care v-ati lasat de fumat, ati mai patit asa ceva?

10+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna dimineata burtici!
oanaiacovita, LA MULTI ANI!! [majoreta
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multa iubire, fericire si impliniri pe masura sufletului tai bun si generos! Sa auzim cat mai curand ca esti mamica de bebel sanatos, mancacios si ganguricios!
Bun venit noilor mamici!
Pupici!

Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
13+

http://www.youtube.com/watch?v=1MQMxP-Fu_0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele ce faceti?
oanaiacovita..LA MULTI ANI!..iti doresc multa santate,fericire si sper ca in curand sa vina bebele!
clodyac ma bucur k l-ai vazut pe bebe si este totul bine cu sarcina
strunfita ..bine k ai rezolvat provizoriu cu plomba,sper sa nu mai ai probleme .
eu am avut un vis urat rau..m-am trezit mai mult plangand uff..
auziti cine se ocupa de lista,daca poate sa ma treaca si pe mine pe lista sarbatoritelor din noiembrie D.N. 14.11.1984! va pup!

Anca..
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Oana, multumesc din suflet!
Bebi,

Eu sunt un pic cam prinsa,
Daca nu are Oana timp sa intre, intru mai pe seara..acum sunt asaltata de urari!

Va pup pe toate burticutele!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ok oana cand ai timp nu-i nici o problema...inca o data la multi ani,si sa ai o zi superba alaturi de cei dragi...si te asteptam cu o bucata de tort si suculet

Anca..
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danimitz spune:

Buna! Va rog sa ma primiti si pe mine in randul vostru! Datele mele sunt: DN 01.07.1980, UM: 07.09.2008, DPN: 12.06.2009.
Va multumesc mult.

9 s

Mergi la inceput