dr. acupunctura - un sfat va rog
Am inceput de saptamana trecuta sedinte de acupunctura. Eu nu pot sa merg decat dupa ora 16,00 si nu am fact decat 2 sedinte. La Centrul national de acupunctura sunt niste conditii de ti se face sila si nu as mai vrea sa ma duc acolo. Puteti sa-mi recomandati un medic bun pentru asa ceva? Eu lucrez langa sp Grigore Alexandrescu si stau undeva langa Unirea, dar as putea sa merg si in alte zone. Multumesc
Raspunsuri
Vanina spune:
Dr.Ionescu-e un dr. tanar si priceput.L-am dus pa tatal meu la el si s-a simtit ff bine dupa 10 sedinte.Cabinetul nu e lux,dar nici urat nu e....
Adresa:Calea Victoriei,vis-a-vis de Muzeul de Istorie,chiar langa Biserica de pe Victoriei,gardul e lipit de cel al bisericii-daca vrei nr de tel o sa-l caut.
Multa sanatate!
Laura V. spune:
Da, vreau numarul de telefon. Multumesc frumos
quote:
Originally posted by Vanina
Dr.Ionescu-e un dr. tanar si priceput.L-am dus pa tatal meu la el si s-a simtit ff bine dupa 10 sedinte.Cabinetul nu e lux,dar nici urat nu e....
Adresa:Calea Victoriei,vis-a-vis de Muzeul de Istorie,chiar langa Biserica de pe Victoriei,gardul e lipit de cel al bisericii-daca vrei nr de tel o sa-l caut.
Multa sanatate!
Vanina
BLUE ANGEL spune:
Dr. Razvan Ionescu si lucreaza cu sotia care este si medic homeopat ...
sunt tare dragutzi amandoi ... conditiile sunt decente , nu lux , dar lucreza steril ...
eu am fost o singura sedinta -pentru sterilitate . Mi-a zis ceva ca stau prost cu rinichii si ca de acolo se trag problemele ...no comments !
daca te duci ptr. aceeasi problema te rog frumos sa-mi spui si mie unde te-a "intzepat "
650.22.86 : 0723.177.798
anemona spune:
Am si eu o intrebare. Acele folosite in acupunctura sunt de unica folosinta? Fiindca daca nu sunt, atunci exista riscuri serioase sa se transmita unele boli. Si asta chiar daca ei va spun ca sunt sterilizate. Nu mai spun de hiv, dar si o hepatita b sau c, cu care nu e de glumit. Asa ca fiti atente cu ce ace va inteapa. Eu cred ca avand in vedere rezultatele incerte, riscul e prea mare.
De curand am facut testele hiv, hep B si C pt fertilizare in vitro si am avut ceva emotii pana am vazut rezultatele, fiindca am mai fost pe la dentist, ceea ce e un risc in Romania, din pacate. Asa ca voi cantariti beneficiile si riscurile si luati o decizie.
Bafta multa!
oana_mm spune:
Draga Anemona, exista si ace de unica folosinta, dar sunt foarte greu de procurat si destul de scumpe, iar acele care nu sunt de unica folosinta, in ciuda parerii tale proaste, de regula chiar sunt sterilizate!!!
As minti sa spun ca iti impartasesc parerea chiar si cu privire la cabinetele stomatologice! Poate doar daca te duci prin cine stie ce spital uitat de vreme si de lume, altfel ... cabinetele sunt de cele mai multe ori supermodernizate. Si... nimeni nu isi risca licenta sau dreptul de libera practica - care se obtin cu foarte mare greutate - nesterilizand instrumentarul!! Eu nu am inca cabinet, dar practic acupunctura si am acasa sterilizator!
Sunt de acord cu tine, insa, ca trebuie sa alegem cu bagare de seama cabinetul, doctorul, etc.
OMM
Laura V. spune:
Buna Oana, tot eu gramada cu intrebarile pe tine. Ma duc in continuare la Centrul de Acupunctura. Mi-am luat setul meu de ace, 20 de ace - 180.000 lei. Mi-a spus sa la sterilizez punand intr-o savoniera tifon cu spirt si infigand acele acolo. Este de ajuns? si mai am o intrebare: Sapt. trecuta, dupa ce am venit de acolo, am facut febra si m-a durut stomacul, am crezut ca este o toxiinfectie, dar ieri dupa sedinta pana am ajuns acasa am facut 37,6 si am avut frisoane toata noaptea, iar acum ma doare stomacul si parca iar am febra.Ce oare se intampla, asa o sa patesc dupa toate sedintele?Sau nu mai trebuie sa continui? Multumesc frumos,
quote:
Originally posted by oana_mm
Draga Anemona, exista si ace de unica folosinta, dar sunt foarte greu de procurat si destul de scumpe, iar acele care nu sunt de unica folosinta, in ciuda parerii tale proaste, de regula chiar sunt sterilizate!!!
As minti sa spun ca iti impartasesc parerea chiar si cu privire la cabinetele stomatologice! Poate doar daca te duci prin cine stie ce spital uitat de vreme si de lume, altfel ... cabinetele sunt de cele mai multe ori supermodernizate. Si... nimeni nu isi risca licenta sau dreptul de libera practica - care se obtin cu foarte mare greutate - nesterilizand instrumentarul!! Eu nu am inca cabinet, dar practic acupunctura si am acasa sterilizator!
Sunt de acord cu tine, insa, ca trebuie sa alegem cu bagare de seama cabinetul, doctorul, etc.
OMM