Ovitrelle in Romania

Ovitrelle in Romania | Autor: LAVINUTZA

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor- de ieri am intrat si eu in linie dreapta cu tratamentul pentru FIV (sper primul si ultimul) care urmeaza sa se intample undeva la sfarsitul lunii. Am reusit sa gasesc toate medicamentele mai putin Ovitrelle - pe care initial am spus ca-l voi lua din Germania - dar m-am agndit ca mai bine il fac aici.
Intrebarea mea este - a cumparat cineva din Romania? eu ma vazut pe net ca ar avea la Centrofram dar am sunat si am primit numai raspunsuri evazive...
Va multumesc,
L

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nzkemi spune:

Lavinutza,de unde ai cumparat medicamentele pt fiv, pt ca in decembrie si eu fac fiv si cam trebuie sa-mi fac rost de toata medicatia. Am incercat sa dau comenzi la mai multe farmaci dar nici una nu mi-a dat un raspuns.
Pregnyl sau inlocuitor Ovitrelle imi trebuie si mie, pls daca afli de unde il putem cumpara spune-mi si mie.
Sa auzim numai vesti bune![:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilucaci spune:

Buna fetelor, din pacate nu cred ca veti gasi Ovitrelle in Romania. Eu am facut 2 inseminari artificiale si am cautat Ovitrelle si nu am gasit nici unde. Pana la urma mi-am cumparat din Ungaria unde am facut inseminarile. Va doresc succes dar nu cred ca il gasiti. Si mie mi-au propus cei de la farmacii sa iau Pregnyl ca e inlocuito, dar am evitat. Pregnil se face intramuscular, pe cand Ovitrelle il faci subcutanat in burtica, e mult mai usor si nedureros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Fetelor farmacia Tei are toate medicamentele necesare FIV, inclusiv pregnyl insa nu-l elibereaza decat impreuna cu toate celelalte medicamente.Postez aici nr. de tel de la farmacie si puteti cere relatii, eu am sunat inainte ptr. tot ce aveam nevoie rugam sa-mi puna deoparte si mergeam apoi dupa ele.Tel. este.021/242.29.16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna! eu am incercat peste tot insa Ovitrelle nu am gasit nicaieri- asa ca plec cu 2 zile mai devreme sa il fac acolo; Pregnyl cred ac au la farmacia Tei pt ca eu de acolo am luat Menogonul si m-au intrebat atunci daca nu am nevoie si de P.
Bafta multa,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadial spune:

Buna! Am cautat si eu Ovitrelle in tara dar nu se gaseste, nu se mai importa. Incercati sa va procurati din strainatate. Eu am rugat o prietena din Germania sa imi cumpere de acolo. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ady09 spune:

Raspuns pentru toti cautatorii de Ovitrelle.Am incercat la randul meu sa il gasesc: in Romania nicio sansa. Exista o singura firma care a depus cerere la Ministerul Sanatatii pentru obtinerea licentei de import si trebuia sa primeasca raspuns in 05.01.2009. Se pare totusi ca domnul ministru nu a avut timp pentru cererea lor. Am mai incercat cu telefoane la producator, la Ambasada Romaniei din Anglia, la Departamentul de Stat din Anglia si pe la tot felul de prieteni si cunoscuti care au legaturi in domeniul sanatatii. Intr-un final, multumita colegilor sotului meu, l-am gasit in Bulgaria. Pentru a va scuti de cautari interminabile va scriu unde il gasiti. Este un distribuitor de farmaceutice in Sofia. Intrati pe adresa www.stingpharma.com Inainte de a merge trebuie sa il comandati pentru ca si la ei este la mare cautare. SUCCES TUTUROR!

Mergi la inceput