Sezatoarea canadiana (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Try, e clar ca a trecut cam mult timp de cand n-am mai scris. Pai noi ne cunoastem deja, virtual, pai ai uitat cat mi-ai scris despre "disciplina" copiilor la somn ? Daca am azi un baiat care se duce singurel in pat (i-am scos latura cu barile de doua saptamani) si se culca singurel, pai atunci esti unele din persoanele careia trebuie sa-i multumesc

Dragaica, succes la proiect(e) si multumesc de incurajari. E bine ca ai facut scoala inainte lui bebe pentru ca dupa e mult mai greu. Pentru mine una, care merg si la servici, faptul ca ma duc si la scoala imi rapeste din timpul petrecut cu Victor, si asta ma doare cel mai tare. Dar pe de alta parte ma bucur ca timpul asta pierdut de mine este castigat de sotul meu care sta mai mult cu Victor decat alti tati.
Nu indrazneam sa scriu cati copii vreau pentru ca mi se pare ca sunt prea la inceput, dar acum m-ai provocat: vreau trei pentru ca mi se pare familia cu cel mai mare echilibru (daca pot sa ma exprim asa).

Gata, ca deja m-am lafait cu forumul, am plecat la scoala ca mi-a venit "schimbul" (adica sotul).

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Nu am mai intrat pe aici, am citit si asa pe fuga. Parca nu mai am timp de nimic si am si o stare proasta, ma doare capul de 2 zile si am si o senzatie de greata :( Asta mica nu mai sta singura nici o clipa trebuie s-o iau cu mine peste tot.

Daiopri, eu zic sa nu-ti faci probleme ca daca bebe 2 nu e asa dragalas ca primul, ci invers, o sa cam ai tendinta sa "uiti" de primul, asa de dragalas o sa ti se para al doilea, cel putin asa s-a intamplat la mine. A fost doar o tendinta in primele zile cand am venit de la spital, acum imi sunt atat de dragi amandoi de nu am cuvinte. Ti se mareste inima sa ai loc pentru amandoi :)
ia uite aici:http://picasaweb.google.ca/magda.udrea/OliviaVivian?authkey=ta1k9SHV_yg#5265308914902125810

Dragaica, tinem pumnii sa iasa bb mult asteptat!

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am fost cu Lisandru la control, nu are nimic, se preface! Deci nu are otita, nu are pneumonie sau alte chestii grave, e ceva viral, chiar daca nu va avea alte manifestari.

Diana, cum sa te tinem minte. Pai, nu am vorbit noi o seara intreaga despre alaptare, preocuparea noastra principala la acea ora!?! Ma bucur ca ne mai scrii si multa bafta cu bb2. Veti face o echipa tarea dragalasa cind veti ramine toate cele care vreti gravide! Am vazut pozele, ce pui roman ai tu acolo!

Magdone, cel putin pozele voastre insenineaza orice privire si incalzeste orice inima. Dar stiu ca papa fetita ta, nu gluma!

Pitilache, si eu am vazut pozele si am observat ce semanati toti: tu, baiatul si fata ta, mama ta... Acum am vazut si pozele nepoatelor, pe voi nu va poate pierde nimeni!

Acum ca m-am linistit cit de cit, ma duc sa fac sarmale, ca am facut compozitia de luni si din cauza stresului cu scoala si cu bebe, nu le-am mai invirtit si ai mei tot asteapta sarmale! Dar le-am facut piine, pe care o tot asteapta de vreo luna si gogosi duminica seara, si alea asteptate tot de ceva timp... acum n-or vrea si sarmale!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Vai Magda, cat sunt de dragalasi. Si seamana. Si eu as vrea ca ai mei sa semene, desi nici pana acum la 5,5 ani nu am decis cu cine semana motanul. Sotul meu zicea ca probabil e mai simplu sa nu ii compari cand sunt de sex diferit. Acuma om vedea si noi, dar ma niste emotii…
In mod clar am observat la toti fratiorii ca cei mici sunt asa fericiti mai ales cand sunt langa cei mari. Chiar asa, a mai ramas ceva din tine, ca Olivia creste, creste:))) Ai grija de tine si multa sanatate.
Nelia bine ca e totul bine cu Lisandru.
Ieri am avut musafiri si avem niste prieteni cu 2 baietei unul de 6 si unul de 2 ani. Cel de 2 ani e tare bataus, si ii trage cafteli la cel mare, iar acela (pasnic din fire) nu reactioneaza. Prietena mea zice ca nu stie cum sa il pototleasca pe ala mic, caci nu ii poate zice lui cel mare sa dea si el:))) Aveti ceva sugestii d-le cu experienta? Acuma eu zic ca nici parintii nu prea iau in serios treaba (desi mie mi se pare cam grav), ca sarise al mic la bataie la un alt baietel de aproape 4 ani, ala riposta si el nitel si eu i-am "certat" si le-am zis ca nu e frumos, iar al mic a inceput urlete si fuga la mama cu jalba in protap, si bineinteles ca a fost linistit:)))
Eu is mai pacifista asa din fire si mereu i-am zis motanului meu sa nu se bata, ca uneori ma si intreb cum sa procedez sa nu o ia pe cocoasa mai incolo de la invataturile mele. Acuma oi vedea ce oi pati cu seria 2:)))
Dragaica spor la trebi:)

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Magdone poza unde Razvan isi tine sora pe burtica este grozava, imi aduce aminte de mine si fratele meu. Numai ca la noi a fost invers eu il tineam pe el pe burta (el e mai mic cu 6 ani decat mine si-l cheama tot Razvan )

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Maru, multa sanatate, vezi ca nu e de glumit cu cazatura de genul asta. Eu am cazut fix in fund pe la 14 ani si am avut si inca am dureri de spate, am facut gimnastica medicala si incerc sa-mi protejez spatele cat pot.
Vrei sa duc un cv de-al lui Victor la mine ? Doar ca la noi e frig, daca rezista si poate sta bine imbracat, hai sa facem o incercare!

Ktrinel, ai de gand sa bagi probe practice ( gen gatit, dat cu aspiratorul, spalat vase) pt viitorii pretendenti ? Ca sa stim cum sa ne pregatim din timp .

Olga , multa sanatate ! Eu cand tuseam in perioada sarcinii mi-a dat ginecologul Robitussin parka, zicea ca e safe pt gravide.
Iar cu ajutorul, pe undeva ai dreptate, doar cand a plecat mama si a venit soacra sau am fost singuri am realizat cat de mult ne ajutamama in casa si cu copiii.

Nelia, du-te cu Lisandru la dr, David a facut 3 zile febra de 40C pana s-a exprimat pe piele Roseola. Si la spital la urgente ne-au zis ca are o infectie virala, dar nu-si dadeau seama ce este…asta era sambata, iar luni dr de familie ne-a pus diagnosticul cand l-a vazut asa rozaliu.

Diana 2007, e super dragalas Victor in costum popular…tie felicitari ca gasesti timp si de scoala, si de serviciu, si de familie. Asta de performanta!

Magdone, ca sa zic asa, fetita ta e grasone !Imi vine s-o pap toata !

Daiopri, si David e cam violent cu Ioana, si ea sta ca mielul, eu mereu i-am zis sa se fereasca din calea lui si sa nu-l loveasca niciodata…dar sa stii ca atitudinea de miz razboinic trece cu varsta, si fetita era bataioasa dar pe la 4 ani a incetat…ori au fost altii mai batausi ca ea si au pus-o la punct !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Multumesc de aprecieri fetelor daaa creste Olivia mea si ar manca saraca orice, i se scurg ochii cand mancam noi, dar mai astept pana face 6 luni si apoi o sa-i dau.

Apropo de copii energici ca sa nu le zicem altfel vreau si eu sfaturi cum sa-l potolesc pe Razvan cum sa-l fac sa inteleaga ca trebuie sa asculte si de mine si de teacher, oofff ca pe langa laudele care le primesc la invatatura, pe atat sunt si plangerile legate de comportament.

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Olga, biata de tine, dai din una in alta...si eu am luat de la fiu-meu o gripa usoara, am tinut-o din fericire doar 3 zile in stranuturi, tuse si nas infundat la care am facut rana de atata suflatN-am facut febra dar tusea si stranuturile ma terminau, am luat Stodal si vitamina C cu zinc, suc de citrice, iar azi mi-am luat liber de la munca si-am dormit mai toata ziua si am baut supa de pui fierbinte, ma simt tot mai bine. As fi incercat oil of oregano intern care e foarte bun, insa pe ambalaj scrie ca trebuie evitat de gravide, asa ca m-am abtinut. E greu fara ajutor din pacate, te inteleg perfect iar nervii o iau razna usor cand esti coplesita de obligatiile zilnice. Nu dau de voi la telefon, sun de obicei dup-amiaza dupa 5 probabil esti in parc cu Tony ori la cumparaturi.
Amnio am facut a doua oara ca a mea dr.m-a cam pus pe ganduri cu rez IPS si e foarte zeloasa in privinta testelor de tot felul, cred ca am avut vreo 3 analize de sange pana acum, si doua ultrasound, un examen ginecologic, nici nu-mi mai amintesc de ce. De data asta m-a durut asa de tare procedura, nu doar intepatura ci si colectarea de fluid, incat mi-am zis ca in veci nu mai fac...in ideea ca Cris ma convinge sa facem si al 3-lea copil. He he, in his dreamz...
Nelia, eu sunt cea al carei sot vrea 3 copkii, si nu da semne ca s-ar razgandi; dar eu i-am zis ca se pare ca doar baieti stie sa faca, si mie 2 strengari imi ajung. Adevarul e ca acum nu mai simt dorinta de o fetita.
Nu stiu cat e de comuna preocuparea asta la baietei, dar fiu-meu meu e pasionat de oale si ustensile de bucatarie, gen mini mixer, tel de batut, linguri de lemn, polonice, in fiecare zi trebuie sa fabrice ceva, imi cere faina, zahar, lapte si imi face dezastru in living-room. Adevarul e ca ma tot vede gatind in fiecare seara,clatite, salate, paste, pe bunicu-sau la pranz iar pe taica-su in weekend,deci nu ma mai mir. Sper sa am ajutor in bucatarie curand.
V-am lasat, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mona, si Victor al nostru a fost si mai este pasionat de mixere, cuptor cu microunde, si mai ales aspiratoare.
Mi-aduc aminte ca am cautat intr-un an in Ro mixer si cuptor cu microunde de am innebunit si n-am gasit.
Asa ca faptul ca Wallmartul e plin de jucarii din astea, este un avantaj canadian.

Acum se joaca impreuna la bucatarie cu sora-sa, sau mai nou, ne pregatesc sandvichuri de-a adevaratelea.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

CARMEN77, mercimult pt. coordonatele cliniciialeia, le-am notat dar sper sa nu am niciodata nevoie sa ajung acolo.eu revin cu intrebare: aveti idee cum pot ajunge eu la un nefrolog fara recomandare? Acum cateva zile, dupa ce va ceream coordonatele unei clinici fara rv, am facut o colica renala sau biliara, habar n-am exact de care, am ajuns la urgenta la juif unde am stat aproape 3 zile; desi am asteptat mult, mi=au facut si ct scan si ultrasound, si analeze de sange/urina si cica sunt perfect sanatoasa, numa ca eu aproape am lesinat de durere acum 2 seri, singura care m-a calmat a fost o injectie cu morfina. Pot sa spun c-am vazut moartea cu ochii, pt. ca nu mi-am imaginat ca exista astfel de dureri desi am nascut natural 2 copii; am fost aproape sigura c-o sa mor de durere (si eu nu ma sperii usor), ceea ce ajunsesem sa-mi si doresc la un moment dat, pt. ca nu mai suportam; fetele au fost singurele care m-au tinut constienta.Bon, stiti cumva vreo clinica particulara cu specializare pe nefrologie (in montreal sau pe langa)unde pot ajunge fara trimitere? ca la medicul de familie am rv peste o lunasi parca vad ca-mi prescrie niste tylenol si comprese reci.

Mergi la inceput