Sezatoarea canadiana (113)
Raspunsuri - Pagina 20
Ktrinel spune:
Salina, imi pare rau ca impactul cu primele brize canadiene a fost asa devastator la voi..cred ca tuturor li s-a intamplat in primul sezon rece petrecut aici...eu sincer nu am patit-o, dar stiu ca multa trece prin asta. Altfel, cum merge integrarea
Diana2007 spune:
Gata, m-am hotarat, trebuie sa intru mai des pe sezatoare.
Simt o nevoie cumplita sa comunic si cred ca asta e singura modalitate de a o face acum, in conditiile date.
Asadar, mi-am facut temele, am citit to capitolul si incerc sa raspund adica sa ma bag intr-un fel in seama acolo unde ma intereseaza subiectele si unde cred ca as avea ceva de "comentat"
Podeanu, mersi ca ai mai intrebat de mine, promit sa intru cat mai des, o mai dau naibii de scoala/servici/curatenie/mancare eu cand mai contez ?
Mi-a placut cum ai descris job-ul tau, interesant de stiut o marturie de acest fel cu plusuri si mnusuri, pe mine una ma ajuta in planurile de viitor.
Nelia, la faza cu tinutul in brate, si Victor e la fel, la prima gastro nu numai ca statea doar in brate, dar nu se calma decat la san, si avea 8 luni ...
Bebitzu, Ica si fetele cu cabinetul de contabilitate, eu candidez pe postul de ucenic. Nu stiu sa fac cafele dar stiu sa fac prajituri, iar contabilitatea eu o vad tot asa, respecti reteta si trebuie sa iasa (vorba contabilului "ça balance") !
Mickion, un OF mare cu gradinitele astea ! Noi nu am ajuns inca la varsta critica de 2 ani, dar tot suntem in cautare de alta gradi. Chiar azi am sunat la un CPE unde e pe lista si unde mi-a pus un coleg o vorba buna, dar tot nu sunt sanse pana la anul in septembrie. Iar la Tresors de Marie Claire aici langa mine chiar si la 25$ nu au locuri ...
La noi ultima faza e ca vineri ne-au anuntat ca au doua cazuri de salmonella asta dupa ce am facut urat de vreo doua ori ca le dau niste porcarii de mancare si directoarea mi-a zis ca mancare ca la ea la gradinita n-o sa mai gasesc in alta parte (chiar asa !). Nu mai dezvolt subiectul cu gradinita ca-mi stric ziua, care nici n-a inceput bine pentru mine.
Ange, sanatate lui Robert ! Eu tot astept sezonul de boli, desi Victor e mucios de o luna si tot le tuseste, sper sa nu ne loveasca atunci cand ne asteptam mai putin ...
Gata, cam asta a fost pentru azi, mi-a facut placere sa va citesc si sa va scriu, acum mai am exact 13 minute pana trebuie sa decolez spre servici si nu m-am pregatit, dar macar ma simt mai bine !
Pe curand,
Diana
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Denisam spune:
Hello,
Mama ce activitate pe aici.
Ange-multa sanatate lui Robert!
Nelia-ma bucur ca e ok Lisandru!
AnaS-multumesc deidee, ma voi duce sa caut, ceva asemantor ca am vazut ca modelul acela nu e recomandat.
Katrinelu'-eu am retzeta de paine f. simpla si rapida, toata lumea mi-o lauda,zi-mi dc vrei-pup!
Eu is obosita moarta ca in weekend am prestat la greu- de la mers la gym dupa 10 zile de pauza,la facut pregatiri ca l-am serbat pe sos aseara si cumparaturi,macar a iesit totul bine si toata lumea a fost happy(voi descarca pozele diseara si le voi pune maine, cert e ca kids s-au distrat la maxim,mai ales cu niste cosuri de rufe )-pina la frecusul de 1h a lui fii-miu,domne greu e sa itzi iasa primeel masele-nici macar nu se vede prima si a si inceput show-ul.
Almo- pe unde esti,merg la spectacol?
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
almo spune:
Denisa eu nu merg la spectacol, sotul meu o sa mearga, pe mine probabil o sa ma lase intr-un Mall . Cred ca o sa cumpere bilete pe Decembrie 20 de la ora 3pm. Inca nu e f hotarat. Voi cand vreti sa mergeti?
khristin spune:
Ce fete busy pe aici . Noi intram mai rar, mai precis intre doua alaptari . Sambata ne-am distrat la botezul verisoarei si am fost cuminti tare, desi muzica era asa tare si nu prea intelegeam noi de ce
Nelia, sanatate multa lui Lisandru. Se pare ca deja a simtit ca e rasfatatul mamii
Denisa, La Multi Ani cu intarziere pt. sot . Daca vrei sa se uite Emma la stele, am vazut un telescop la Costco, adevarat cu fro $200 . Si la noi sotul cu socrii vor fi delegati sa mearga la Disney, eu raman cu baby acasa
La Multi Ani cu intarziere si Mihailor/ Mihaelelor si Gabrielelor
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
almo spune:
poze de la ziua lui Nicole 2 ani
http://picasaweb.google.com/nicole.poze/Party2Nov2008?authkey=d8HdPfeb5_g#slideshow
nicole si prietenul ei
http://picasaweb.google.com/nicole.poze/NicoleSiAlec?authkey=PWW9vv8Ju-0#slideshow
Denisam spune:
Almo-f. frumoase pozele, e scumpa foc printzesa voastra-deci nu putem merge impreuna la Disney, dc voi mergetzi de la 3- eu dc o duc super obosita acolo pe fii-mea, nu o sa aiba fun-eu o sa vb atunci cu Cristina sa vad dc ne potrivim, dc nu asta e,ghinion de nesansa
Cristina- cand poti suna-ma, sa vedem dc reusim sa ne vedem in weekend!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani