Sezatoarea canadiana (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

simonna felicitari !!
da, cam greu cu gatitul, si eu sunt in pana de idei: ciorba de porc, orez, friptura de vita la cuptor, piure, macaroane cu branza, mai nou cumpar pachete de legume congelate (european best se numesc) si le pun in tigaie cu un pic de ulei de masline
dar maine fac cozonac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simo, felicitari pentru Radu!!!! Seba de abia asteapta sa-l aibe coleg. Nici nu prea mai vrea sa dea la Charlemagne pentru ca zice ca daca Radu nu da si el acolo... Stiu ca-i departe de voi, dar poate va ganditi... Inca o data felicitari, stii vorba aia, achia nu sare departe de trunchi!

Lorelaim, merci tare mult pentru site! Am intrat scurt pe el si e fain, intr-adevar!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pai Simonna, si noi suntem mandri de el, sa-ti traiasca ficiorul, sa fie sanatos si sa va bucurati de multe reusite impreuna!

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Na' seara... Am intrat numai sa ma laud :)
C'am aflat azi rezultatele concrete de la admiterea aia la Beaubois si Radu a intrat al doilea! Primul intrat pe-o medie globala de 85%, fiu-meu, habaucul, 84%.
Amu' nu mi-o luati in nume de rau, da' chiar sint mindra de fiu'meu!

CGE, nu ne mutam decit mai incolo, inca n-am fixat data, sintem in preliminare....

Valen, stiu ce zici, eu sint alergica la morfina, am aflat brusc si dintr-o data, cind mi s-a facut prima injectie din viata mea... Durere ca aia, ciudat rau, parca-mi smulgea cineva plaminii fara anestezie...

Pupici,
mi-a inceput filmul
S>

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc ptr idei.

MamaAna, si morcoveii care i-am facut aseara tot european Best.
Si mai avem cateva pungi cu alte amestecuri.
Asa scapam mai rapid.

Eu le-am facut niste gogosi cu iaurt intr-una din seri. Ceva super rapid, sunt sigura ca le stiti si voi.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

In mare fuga (ca de obicei - sunt mereu in "sa" si "gonesc in galop"... pe I-net, prin groceries-store cu caruciorul, prin casa cu aspiratorul, etc ) - cu ocazia zile Sf arhangheli Mihail si Gavril (e maine - stiu - da' daca nu apuc sau uit? ) doresc sa urez "La Multzi Ani" cu multa-multa sanatate, noroc, bucurii si numai impliniri tuturor care poarta numele de Gabriela/Gabriel, Mihaela/Mihai si... derivate
Un weekend fain va doresc

Mergi la inceput

Valen, tine-te de capul lor. Te inteleg perfect pentru ca si eu am avut de doua ori piatra la rinichi... si imi aduc aminte perfect durerea, exact cum ai spus si tu, cea mai mare prin care a trebuit sa trec vreodata.
Ultima oara mi s-a intamplat in Canada si nu mi-au vazut-o la ecograf, am avut noroc ca stiam doctorul si m-a bagat la scan si acolo s-a vazut si a doua zi ma opera, dar pana la urma toata povestea a durat mai bine de o luna pentru ca nu a reusit sa mi-o scoata atunci si... mai bine nu imi mai aduc aminte. Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

In mare fuga (ca de obicei - sunt mereu in "sa" si "gonesc in galop"... pe I-net, prin groceries-store cu caruciorul, prin casa cu aspiratorul, etc ) - cu ocazia zile Sf arhangheli Mihail si Gavril (e maine - stiu - da' daca nu apuc sau uit? ) doresc sa urez "La Multzi Ani" cu multa-multa sanatate, noroc, bucurii si numai impliniri tuturor care poarta numele de Gabriela/Gabriel, Mihaela/Mihai si... derivate
Un weekend fain va doresc

Lorelai

As a woman, I have no country
As a woman, I want no country
As a woman, my country is the whole world.
Virginia Woolf

Lorelai ca mi-ai amintit.Am uitat complet de sarbatori dar de asta nu pot ca intru in bucluc. Socrii mei sunt : Mihai si Gabriela.

Simonna, felicitari, dar tu la ce te asteptai,ah? Cum zice si Roxana aschia nu sare prea departe..

Valen, sanatate multa si neaparat nu te lasa. Fa-ti investigatii amanuntite.

Diana2007, bine ai revenit, eu am mai intrebat de tine pe aici, te-am dat disparuta. Scump foc taranelul tau mic.(si original|)

Mergi la inceput

Lorelaim La multi ani pentru Gabisor pentru maine!!! Si eu am trei sarbatoriti in familie, tata, frate-miu si cumnata-mea. Toti la distanta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, am nevoie de o informatie: luni imi ajunge soacra si am vrea sa ii facem o asigurare privata de sanatate pe perioada cat sta la noi. Cele care ati adus/aduceti parintii aici, la ce firma ii asigurati? O idee asupra costului? Multam anticipat.

Simona, felicitari pt Radu! .

Multumesc si ca mi-ati amintit de sf Mihail si Gavril, Matei al meu e Matei Gabriel , deci maine tre sa ii fac o prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

la multi ani celor mici si mari de St Mihai si Gavril!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput