Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap39
Raspunsuri - Pagina 20
Doro76 spune:
Neatza tuturor
Revin pe forumul asta dupa aproape 4 ani. Pe scurt..In 2004, diagnosticata dupa laparo cu endometrioza stad 3, am ramas insarcinata dupa 2 luni si am nascut o fetitza care are deja 3 ani jumate. Problema e ca mai vreau un copil...si e greu de tot. Edometrioza s-a refacut si trebuie sa o iau de la capat. Dr zice ca daca tot nu reusesc in urmatoarele luni , mai am nevoie de inca o laparo.. Imi vine sa mor nu altceva..si mor de frica pt ca dupa prima interventie m-am simtit cumplit
lilianaFi spune:
Buna dimineata dragele mele! 
Lucia
...amica mia...as fii fost mult mai linistita daca aveam macar 5 ani mai putini....de vreo 2 ani am intrat in criza virstei a doua?!...si cum se intimpla mereu:o problema vine sempre insotita...de un an aflu si de endo.asta parsiva si nu numai...si cind ma gindesc ca ma credeam fertila si sanatoasa..nici nu stiu daca sa rid sau sa pling........si unde mai pui ca multi ani am trecut de la un ginecolog la altul care mai de care mai incompetent...si uite asa s-au dus "anii mei si tineretea"ovulelor...ca am zis ca eu ma simt mai tinerica!!
...oricum zilele astea sint doar cu gindul la mare...la soare...yupiiii...vine vacanta ![]()
Goldi 
Mada iubita,tu ce pui la cale?..
Magdita am citit ca ai inceput diphe....si am tot vrut sa te intreb..cine ti-a rec.dupa ceva timp dupa laparo...sau faci repede un fiv???unde???bafta!!! 
Ioana sint cu pumnii strinsi pt tine,bafta muuuulta!

Fireyes tu ce mai faci draga mea draga!
...urm.fiv la aceeasi clinica sau schimbi pe spania???
Ana-Alexia 
Criss tare as fii vrut sa adopt si eu un copilas,incercind sa-l fac pe al doilea eu dar linistita avind un sufletel acasa...dar nu pot
...tu astepti atestatul si apoi mergi sa vezi bebelusii la casa de copii? sau deja ai inceput vizitele???..sa auzim numai de bine! 
Boo Ralu Monica Alexia Adelamaria Turturica Tuculucu Ancaoradea Hera Ylari...toate mamicile fericite 
Romanitza 
Mitzura
...eu nu stiu ce sa-ti spun ..nu am facut diphe...
...
[b]UtaCiun..casa de piatra iubita si fertilitate maxima 
[b]Numai bine tuturor!!!
fireyes spune:
frumoasa Lili. eu mi-s fidela de fel, raman la Goldenes K si daca, doamne fereste, nu e sa fie nici acum cu noroc, si pt nr 3 ii pastrez tot pe ei (daca, fireste, presteaza macar la fel de bine si acum). Eu ma gandesc ca atunci cand te urmareste un medic, ajunge sa stie destul de multe despre tine (medical vorbind fireste), iar daca il schimbi, o iei de la zero cu noul personaj. si cata vreme nu am indoieli, as merge pe aceeasi mana... sau cel putin asa gandesc deocamdata...
Eu astept cm (stiu, e nostim), care se lasa dorit, probabil doar asa, ca sa imi scoata mie si mai multi peri albi... si incerc sa ma programez la o histero. in rest, mai mult chibit si ma lupt sa ies din starea asta cam... underground.
Tie iti face cu ochiul Spania, asa-i?![]()
Si ca nu fiu total off topic, sa stiti ca va citesc la greu pe aici, dar sunt unele info care recunosc, ma cam depasesc, suna f stiintific. Lucia, dupa ce compilezi tu tot, sa faci si o brosurica cu "endometrioza pt tontzi"
still counting...
lilianaFi spune:
Fireyes...mai iubita

...ce zici tu acolo..."tontzi"...cind ai multa informatie e clar ca se face un gol in creieras...si ai senzatia ca nu mai intelegi nimic...dar ca sa fiu sincera si eu vreau un rezumat
...am devenit cam lenesa in domeniu...si doar o pastiluta(multibeneficii in unu(a)!!!) 
...cit despre fidelitate in domeniu medical...am pierdut-o pe drumul infertilitatii.....cu cit am schimbat la dr.cu atit m-am convins ca nici unul nu e complet...deci 0 fidelitate din partea mea....cit despre spania...da imi face cu ochiul...dar si belgia...austria am lasat-o in urma....
luca2008 spune:
Mai ...dar si cand ne-o veni randul , noua astora de peste 35 de ani
, atunci sa te ti!!!
Pup fetele frumoase
.
Felicitari Romanitza!!!”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
Boo spune:
Saluti !!
Sambata am implinit 3 luni !! Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...
Uitati si cateva poze de la botez, tot sambata l-am avut. http://good-times.webshots.com/album/568907607PKyiSn
Romanitza felicitari mamico !!!!! Sa ai o sarcina usoara 
Va pupic pe toate !!! dar de la distanta ca sunt mega racita 

lucialu spune:
Iaca-ta ca aparura cele 3 gratii amatoare de rezumate
...ca si Boo s-a infintat prima cateva pagini mai in spate,dar ma rog,ea are scuza ca-i mamica ocupata...dupa noile pozici vazute as spune ca este chiar fff ocupata
:voi vedeti ce taltabosi a facut mister Alexandru
,care mai ieri facea nani in chip de Tom Degetel pe cantarul de cantarit bebici?

Sa-ti traiasca crestinul!!!Sa-i fie de bine botezul!!!Sa creasca mare si frumos si zambaret ca mami si la fel de puternic si de curajosPup racita
asa ca de la o mucoasa la alta![]()
Si acum sa revin...

eu sunt in vacanta,dah?!!!
asa ca pe mine sa nu contati sa fac rezumate
ca mi-a ajuns de endo pt 3 vieti
am strecurat concluziile creierilor mei(daca nu stiati nici eu nu cunosc multi termeni medicalo-SF
) pt cele care acuza gauri de aer

si daca nu va plac,ca acele persoane care transpira la ceaiuri
trageti voi alte concluzii si dati-mi si mie pastila cu toate,ca nu ma supar
...numai ce am inceput ritualul cu licori decantate si hidroalcolizate,dar parca beau palinca asa mi se strepezesc matele
noroc ca mai spal cu ceaiuri inofensive.
Pe bune Fire
,luati macar partea cu remediile,cititi-o p'aia si vedeti ce vi s-ar potrivi.
Si Lilisor
mai schimba placa cu varstele ca nu esti la menopauza...dah?M-ai inebunit de cre-er cu varsta asta
Da-o incolo,daca zici tu ca te simti ca o fata mare,apoi comporta-te ca una si nu mai lua toate babele in brate
bine pana la o limita,ca daca faci pe fata mare in pat...e grav
Du-te in vacanta si astept rezultate la intoarcere:Lilisor vesel si reincarcat pt operatiunea Barza.
Si daca ti se mai face de pensie o iei in freza.![]()
Goldi
da e mai cu brizbrizuri endotuta noastra
...si eu am luat/iau ce spui tu,dar vezi ca cica alea sunt asa mai de incalzire,tre sa luam Flavinuri si alte licori concentrate sa se vada efectul la burtica.Am vazut ca ti-au iesit Killeri Naturali in concentratie mai mare,vezi te rog linkul de la Medox si ai sa faci cunostinta cu nasul lor.Iar varianta pt Medox la noi este Flavin 7.Baga mare!Si sa ne anunti ca esti pachet promotional,posesor de muguras.![]()
Luca
,se pare ca nu cunosti regulile casei...daca o iei pe aratura dupa Lilisor cu varsta...s-ar putea sa te-ntalnesti cu Pliciul meu,nu al lui Prigoana
Doro bine ai venit!
Sa-ti traiasca pruncuta si iti urez sa fentezi laparoscopia cu un BB!
Mitzura
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
mada23 spune:
Hei endofrumoaselor pupici de la mine 

Alexutzule...
sa traiesti crestin mic,Bunul Dumnezeu sa-ti fie alaturi, sa ai parte numai de bucurii si de patinti minunati 
esti bestial in pozici
Lilishor..
amica noastra
las-o incolo de varsta ca fericirea adusa de bebe e la fel pt orice varsta,si cand e sa vina, vine oricum nu-ti cere buletinul sa stii, faci foarte bine ca mergi in vacanta, este cel mai bun medicament pentru problemele noastre. Io nu pun la cale nimic sa stii
is cuminte rau ![]()
Ioana...
gata am bagat fetele in "action" 

Luca...
sa te tii cu trei o data
DD foloseste un material special pentru noi, din cauza asta dureaza asa mult 
Flacarica..
fata luptatoare 
Goldi..
Magdi, Georgi...pup dipherenoasele mele dragi 

Lushicutz....me to
las-o mai moale , odihnestete ca avem nevoie de tine, las' ca facem mai talziu rezumu, impreuna 
Cine vrea sa deschida capitol nou, se ofera cineva, sau ma bag tot io?
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
goldi spune:
Ei, de-aia va iubesc io!
Ca sunteti vesele si dragalase si va
pe toate, sa nu va suparati ca nu enumar (va stiu pe toateeeee !) dar imi sunteti la fel de dragi
goldi spune:
Daca-i ordin ... cu placere ![]()
Flavin 7-- a luat cineva? Relatarile de pe site lor sunt, ca de obicei, la superlativ, dar concret ... a fost bun cuiva?
Am mai luat cateva luni sirop de samburi de struguri si in afara faptului ca era bun la gust, in rest ...nika!