LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lilina noi am avut mai multe episoade de diaree, cand a fost cu febra a facut si dezhidratare si fara antibiotic intravenos n-am scapat, apoi a mai facut fara febra de multe ori si a mers cu furazolidon, la analize nu iesea nimic, ultima data i-a iasit Ecoli care tot cu furazolidon l-am tratat. Lichide multe, regim si rabdare. Sanatate multa!

Zina imi pare rau ca ai probleme cu soacra, la mine e problema cu socrul ca nu ne asculta deloc in privinta copilului, mai rau, tot timpul e impotriva noastra si se opune la tot ce facem noi, cum spunea si Lexi ca a patit cu soacra ei, ceva de genul ca noi vrem rau copilului, nu prea avem ce face ca el mai sta cu David ca n-avem cu cine il lasa si la cresa parca-mi e frica sa-l dau... si efectele acestui lucru se vad in comportamentul lui David, are o atitudine certareata fata de noi. Am ajuns la concluzia ca persoanele in varsta nu vor sa inteleaga anumite lucruri si ca nu-i putem noi schimba nicicum.

O sa incerc sa intru mai des, acum sunt intr-o perioada mai lejera ca sa zic asa. O sa pun si ceva poze.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, ti s-a facut foame? Pai tu faci parte din categoria fericita, ai o silueta de invidiat! Doamne, cum mai trece timpul, deja va pregatiti pentru vaccinul de 2 luni! Multi fetelor tale!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mai fetelor voi vreti toate acum inainte de sarbatori sa fiti niste MISS-e il asteptati pe Mosu cu o noua silueta.Vreti sa-l pacaliti sa va lase mai multe cadouri stiu eu . Glumesc, va inteleg si va urez bafta multa . Eu sincer am vrut sa ma ingras cateva kg pt ca asta vara am avut o perioada mai nasoala, nu prea mancam si slabisem cam mult.

xan .

Zina stai linistita. Fiecare copilas are ritmul lui. Am o prietena (Lili tu o sti pe Flori) a carei fetita nu prea a vorbit pana la 2 ani mai deloc...dar si cand si-a dat drumul ....acum are 3 ani si ii turuie gura de nu o mai opreste.

Ma tot tin sa va intreb ceva. Poate Lexi si Lilina( parca imi aduc aminte ca Alex a fost anul trecut)ma puteti ajuta. Tati vrea sa mearga la inceputul lui decembrie pana la Viena la niste cumparaturi, am inteles ca ar fi reduceri si poate imi recomandati niste magazine sau zone cum o fi acolo.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Monique. eu stiu ca sunt reduceri la incep.lui ianuarie, daca sunt in decembrie. mergem si noi la www.scs.at/" target="_blank">scs (shopping city sud) in sudul Viennei...it's shopping time

xan. scuze ca te-am facut sa poftesti

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

Monique. eu stiu ca sunt reduceri la incep.lui ianuarie, daca sunt in decembrie. mergem si noi la www.scs.at/" target="_blank">scs (shopping city sud) in sudul Viennei...it's shopping time

xan. scuze ca te-am facut sa poftesti

Pai sincer nu stiu sigur daca sunt sau nu reduceri din alea mari, dar eu una banuiesc ca fac astia ceva inainte de sarbatori.Oricum el a zis ca se duce....pt toale mai mult.

Daca mai stie cineva sa ne spuna.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Moniq, o colega de-a mea se duce la incep.lui decembrie pt. targul de Craciun...pt.rezervari de cazare imi recomanda yeego.com, cu plata prin card

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

POZE

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

Moniq, o colega de-a mea se duce la incep.lui decembrie pt. targul de Craciun...pt.rezervari de cazare imi recomanda yeego.com, cu plata prin card

aha deci exista ceva.....unde se tine targul asta ...o locatie mai precisa ai ?

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Monique, eu stiu ca foarte multi romani merg la Parndorf, langa Viena. E o zona pur comerciala, numai cu produse de firma (in special toale) la preturi fff mici, din cate am inteles.
In Viena nu stiu ce sa-ti recomand, noi doar am trecut pe-acolo, nu am apucat pana acum sa vizitez orasul desi imi doresc asta de cand eram copil.
Mira, acusica ma uit la poze, abia astept!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Uau, ce elegant e David!!! Si ce bine ii sta!

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput