mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!
in primul rand, bine v-am gasit, felicitari si o sarcina cat mai usoara tuturor!
sunt mamica unui baietel de 2 ani si 8 luni si posesoarea unui test de sarcina pozitiv facut azi-dimineata, ce m-a luat prin surprindere! inca nu mi-am revenit, am sentimente de fericire, amestecate cu frica si incertitudine, tocmai ma pregateam sa schimb serviciul...acuma vreau sa ma asigur ca totul e ok, ar trebui sa merg la un eco, nu e prea repede? UM a fost pe 30 septembrie, oare se vede ceva? eu am avut trompele operate acum 4 ani, mi-e frica de o extrauterina, Doamne fereste! daca e sa fie sarcina, sa fie acolo unde trebuie... Adrianafedorca, vad ca avem acelasi UM, tu ai facut ecografie, s-a vazut ceva?
Simptome n-am deloc, nici la sarcina cu Marc n-am avut, cel putin la inceput, niciunul.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

am fost la eco si ne bate inimioara

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Eiiiiiii, ai vazut????

Mami de fetita si de baietel 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

alinaalex bine ai venit alaturi de noi si FELICITARI!

anielas la prima sarcina la prima ecografie bebele meu era in urma cu 8 zile fata de UM, dar macar eu stiam sigur cand a fost ovulatia(a fost monitorizata) si deci nu ma impacientam si de atunci stiu ca si calculele astea sunt orientative. Tu stii cand ai ovulat sigur? si chiar dc stii si foliculii se sparg la dimensiuni diferite si deci nu rezulta pete de aceeasi dimensiune in uter...... Iar iti spun la mine prima data am ovulat cu 5 zile intarziere si foliculul era chiar mic (18.6mm) fata de valorile normale, deci de aici si "intarzierea" de 8 zile de la prima ecografie, pe care treptat treptat a recuperat-o si a si intrecut-o (ca doar este lungana ca tati).

Acum la mine dupa UM as avea 8+ saptamani (am uitat sa schimb semnatura) dar vineri la ecograf nu s-a vazut decat o pata ca la 4-5 saptamani de sarcina normala, dar momentan nu imi fac griji ca habar nu am (si nici dr :D) cand am ovulat.....

Asa ca lasa tu masuratorile dr in pace si ai grija de tine.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Anca-multumesc din suflet...exact asa e si la noi...CM e neregulat tare..deci e posibil sa fie alta data... mi-ai linistit..trebuie sa incerc sa ma detasez de stresul asta..

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 6+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

alina alex-bine ai venit printre noi si sarcina usoara in continuare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anielas

Anca-multumesc din suflet...exact asa e si la noi...CM e neregulat tare..deci e posibil sa fie alta data... mi-ai linistit..trebuie sa incerc sa ma detasez de stresul asta..

ai grija de tine si nu te mai stresa, ca le sperii pe fetele care sunt la prima sarcina .

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

eu sunt cel mai bun exemplu ca nu ar trebui sa ne stresam.eu cred ca stiu sigur cand am ovulat, am facut stimulare ovariana, monitorizare, dar cu toate astea la 6 saptamani si o zi de la ovulatie nu se vedea activitate cardiaca.azi, la 6 saptamani si 4 zile s-a vazut si inimioara la zmeurica mea mica.se pare ca al meu e mai puturos, nu stiu ce sa cred.

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Va invit la capitol nou plin numai de vesti bune

Bulina mea

Mergi la inceput