Puiuti de Randunici!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 13
tuchita spune:
Mama ce nora misto am in rotomobil!

I-am spalat, i-am culcat( teoretic, practic om vedea!), ma duc sa spal vasele si sa fac un dus!
daca mai rezist mai drag o fuga pe la voi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Maia37 spune:
Bubu la multi ani draga mea!Sanatate,fericire si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca
Cris sincere condoleante si multa sanatate si putere randunoiului tau!
tuchita m-am uitat la stiri dupa tine dar nu te-am vazut![]()
Iris e o dulceata!
Multi puiuti frumosi am vazut la diversificare,in 4 labe ,in premergatoare care mai de care mai frumosi si dulci!
Noi suntem intr-o perioada cam grea caci vor trebui sa erupa si dintisorii de sus si suntem doamne,doamne mofturosi si maraiti.Cu mancarea azi a fost tare rau caci abia,abia a luat cateva lingurite la fiecare masa dar suge bine la san si asta compenseaza cat de cat.Nu stiu ce sa ma fac cu el ca nu vrea altfel de lapte in completare.Nu ca nu as avea lapte dar dimineata si seara i-as mai da si altfel de lapte caci ma molfaie toata noaptea daca apuca sa adoarma inainte sa manance cerealele(cu lingurita)cu lapte.La capitolul fructe sta bine zic eu caci mananca cu placere oricand banana apoi ii place para,marul,portocala,mandarina,gutuia,mango mai putin,srugurii de masa,piersica e o delicatesa pentru el.Stiti ca asta-vara am pasat piersica si am pus-o in sticluta mica de granini apoi am fiert la bain-marin fara adaos de zahar.Am tinut la frigider sticlutele si ieri am desfacut una sa-i fac un amestec de fructe lui Vlad.Si-a pastrat gustul si aroma intacta iar Vlad ma atentiona cand i se golea gurita
.Cu legumele e cam greu ca inainte le manca ,cu placere dar de cand cu mofturile astea...nu mai vrea.Vroia,fasole verde,cartoful si cartoful dulce,morcovul,pastarnac si telina la ciorbita dar nu in piure,rosia care-i place si acum.Apoi carne de pasare pui si curcan,vitel,oul,branzica in fructe si legume,cozonac,chec,placinta cu branza,mere si dovleac cam ce mancam noi ii dam si lui i anumite limite.
Am fost nasa gogoasa saptamana trecuta cu Vlad dupa noi la hotel si drumuri la alaptat toata noaptea.A fost cam greu dar a trecut caci am fost turbata de furie vreo 2 sapt. caci trebuiau cumparaturi facute ,mancare,treaba,curatenie si...stiti voi cum e.A fost mucios vreo 3 sapt. si a trecut cu vibrocil alternate cu ser fiziologic,streimar,paracetamol supozitoare alternate cu panadol si nelipsitul oscilococcinum.Am scapat si de bubitele de la noada fundului cum au avut si alti puiuti de randunele si a trecut cu galbenele,crema de farmacie pt.iritatii si scutecul lasat mai jos putin.Hai ca m-am intins dar intru asa de rar si am multe de spus,va citesc si cand sa dau si eu raspuns ma solicita vlad.Acum am casa in curatenie am spalat toate covoarele ca mi-au intrat nuntasii incaltati iar vlad adora sa stea pe jos.Siiii mi-am luat masina de facut painica siiii suntem tare multumiti.
Va pupic pe toate fara exceptii
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
Maia37 spune:
Ardei capia in ciorbita,sfecla rosie fiarta,ceapa la fel.Lapte si iaurt,milli,napolact,de la covalact fagarasul.E amator de smantana cu mamaliga,iaurt.In ceea ce priveste mango am facut suc pentru ca am incercat pasat si avea o gramada de fibre ptiu,naspa!
Mihaela, mamica Andreei
(29.02.2008)
Maia37 spune:
gecko-scumpa mea prosopelul il tineam doar pana la prima udare apoi il schimbam imediat si totul a durat cam trei ore(incercarea mea esuata de a tine copchilu'fara pampers) ca m-am lasat pagubasa in fata mormanului de rufe ude.Dar sunt o "duoamna"si am masina automata de spalat![]()
eeei va pupicesc
Mihaela, mamica Andreei
(29.02.2008)
mimonix spune:
Azi e luni, da?????

Ma mai primiti?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Aprops de fructe, eu i-am dat de 3 ori caisa si apoi numai mere si pere, mere si pere, acum mere si pere cu branzica![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
MIMOOOOO, UELCAM!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Buuun, desi e ora buhuhu nu e nimeni din tura de noapte prezent 
Noroc cu Maia care cat p-aci sa ia maslina
Eu am venit cu temele nefacute, Gecko imi dai si mie scrisoarea ta sa o copiez in pauza? ![]()
Hai sa va povestesc ce s-a mai intamplat in viata mea:
baiatul meu e "de nestapanit" , se rasuceste pe toate partile ca un crocodil cand ataca prada , e imposibil sa-i schimb chilotii fara sa imprastii kk pe toti peretii
iar de imbracat nu se poate decat in fund sau in brate
Eu il pun in patut, trag de lunita aia care canta, "nani mami" ,sarut pe frunte
iar el in secunda 2 e in picioare imi face cu mana
Sta NUMAI in picioare, sta cateva secunde si nesprijinit si se avanta fara frica in toate directiile ...mai ales spre televizor
Am observat ca daca ii dau ceva sa molfaie (chiflele sunt preferatele lui
) e omu' meu
Duminca ne-am plimbat prin parc o ora cu chifla
E mizerie dar e liniste si toata lumea fericita
Am rezolvat si problema cu incaltarile, am gasit la un magazin in Auchan niste ghetute gen Gigorio Rizo daca va mai amintiti , cu talpa de piele si cu siret...f dragute, comode si nu pica deloc
Tot in Auchan, la magazinul de ciorapi Modex am gasit si ciorapi 3/4 grosuti si cu cauciuc pe talpa
Asaaa, revin la Vladutz...dupa cum ati observat, specialitea lui e datul cu capu'
Bai, parca are un magnet in cap, de toate alea i se lipeste : masa, usa, parchet ... toate au facut cunostiinta cu cap de Vladutz
De vorbit tot nu vorbeste( Gecko
) dar a mancat ciorba de vacutza cu bors (si nu are nicio celula de moldovean, parol)...si e "muci free" cam asta imi aduc aminte sa raportez ...
Vestea cea mare este ca AM MASINA DE SPALAT VASE!
E drept ca e inca la magazin, am platit-o si ma asteapta ![]()
Revin
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
M-am saturat de atatia 4 cati scrie tastura mea singura si am restartat calculatorul…

Deci am masina de spalat vase
, plita si cuptor electric incastrabile…acum astept sa vina cei cu mobila sa faca masuratori, sa vedem cand o sa fie gata totul si mi-oi vedea visul cu ochii!
Cu asta m-am ocupat eu in week-end , pe langa lectii, mancare, plimbare, vizite, piureuri, d-astea….Sunt varza de oboseala , noroc cu profesorii astia ca o sa faca greva…mai iau si eu o mica vacanta !
Sau o mai trimit pe Teo la un concert ceva ![]()
Revin cu scrisorica mica ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze