ma puteti ajuta cu un sfat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

va multumesc pentru incurajari si sfaturi...mi-a tercut simie prin cap sa plec in romania,dar ce sa fac cu fetita?
e aici la gradinita si nu stiu daca asa as rezolva problema... mai nou stiti ce mi-a zis iubitul meu sot?ca ma duce sa ma jur pe icoane in biserica ca nu l-am inselat...eu i-am zis ca o fac si pe asta... in fiecare zi ma uimeste mai tare cu atitudinea lui.astept prima izbucnire sa vad daca reusesc sa-i tin piept...va multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daca ajungi sa juri pe icoane tot nu o sa-i fie suficient, nu te iluziona. Daca nu iesi din starea de victima o sa te terorizeze la nesfirsit, o sa inventeze ce nici prin minte nu-ti trece si te va acuza si ca respiri sau vezi. Trimite-l la tratament sau macar pune-l la punct, trebuie sa intelegi ca asta e un abuz si nu trebuie sa-l tolerezi. Si cu atit mai mult ca fetita e la gradinita si nu la scoala un drum spre Romania ti-ar prinde bine, sa te vezi cu familia, cu prietenii si sa iesi de sub teroarea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

anda, spui ca il iubesti intr-adevar...Cred ca asta ar trebui sa-i spui si sotului, si sa-i arati cat poti de bine, cat poti de des...
Pe de alta parte, apropos de discutii serioase, e important sa-i spui ca si tu ai nevoie de dragostea lui, nu de acuzatii si reprosuri fara rost. Fiindca astea vor distruge dragostea, facandu-va viata amara.
Si ca intr-o casnicie e important sa aveti incredere unul in celalalt, sa va respectati. Nu accepta sub nicio forma sa ii mai aduci dovezi ca nu l-ai inselat...Nu te poti justifica de fiecare data cand te intalnesti sau vorbesti cu cineva. Trebuie sa inteleaga ca nu mai accepti sa fii acuzata.

Propune-i sa petreceti cat mai mult timp impreuna si sa nu mai aduca niciodat vorba de inselat. Iar cand simte cum il inunda gelozia, sa te sarute si sa te stranga in brate.

Mergi la inceput