Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 13
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 scurgerea mea cand mersai acuma la baie e roz... |
Eli,ai grija de tine!Nu te mai enerva si monitorizeaza secretia aceea!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 12 zile
bertha spune:
Felicitari, Lorena! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti! Mama, ce repede ai nascut, sper sa nu fi fost si ff dureros!

Fetelor, va multumesc din inima pt urari, m-am emotionat de tot cand am citit!
Si eu va doresc din tot sufletul sa fiti sanatoase alaturi de puiutii si familiile voastre!

Uite ca am schimbat si prefixul!
Acum ceva timp ma treceau fiori cand ma gandeam ca fac 30 de ani, da' ma simt neasteptat de bine, chiar simt ca n-am trait degeaba daca ma gandesc la frumoasa mea pereche de gogosele
Ei, hai ca o iau pe campii!
Hera, Ramo, tinem pumnii pt control!
Mirtha, ai ajuns cumva la faza in care te doare cand se "conecteaza" Eva si apoi devine totul mult mai suportabil? La mine asta a fost primul semn de ameliorare.
Bravegirl, abia astept sa vad ce-ti spune dr! Si eu cred ca si celelalte fete ca ar fi mai bine sa stai in spital (chiar daca mai neplacut), starea ta ar fi monitorizata mai atent.
Monicabo, eu te inteleg cu nostalgia si eu simt asa uneori. La prima sarcina nu mi s-a intamplat, ca mai vroiam un bb, da' acum sigur ma opresc la 2, asa ca...
Eli, asa zici, iti ascutisi gherutele pe socrela! F bine, bravo! Altadata sa stea in banca ei! Mai nasol e de sotul tau, ca e la mijloc saracul.
Eu zic sa pui mana pe bagajel si sa o iei spre Craiova sau cel putin, suna dr si vezi ce zice. Sa ne tii la curent! Daca vine bb mai devreme, rad de tine o sapt, imi amintesc cat ai oscilat pana ai ales data nasterii! Glumesc, sa nu te superi!
Gata, ma retrag, mai am treaba! Pupici!
Bertha
37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Alexa.1983 spune:
Lorena Felicitaaaaaariiii...nascusi pe shustache aaaaaaaaa????
Bertha LA MULTI ANI!
Elilovvv......si tu Brutus????....imi nasti a???....eu cui raman beeeeeeeyyyyyyy.....

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Miky-ea spune:
Alexaaaaaaaa,pe unde ai umblat,burtico????Ce faci?Esti bine?![]()
![]()
Graviduta fericita...
AMR 12 zile
criss703 spune:
Loren@ felicitari mamico 

Bun venit pe lume bebelina grasunica , sa cresti mare si frumoasa ca mami 

Bertha LA MULTI ANI ! 

Sa ai o nastere usoara si un bebeu sanatos !
Elilov draga de tine las-o mai incet cu soacra , ca asa il strsezi si pe cel mic
, spune-i ca nu te simti bine , pune-te in pat si inchide usa la camera 
Cherie si tu saraca de tine tot de socrii te plangi
, of stiu cat de nasoale sunt crizele de fiere mai ales acum 
, sper ca te simti mai bine acum
Criss
36+
http://community.webshots.com/user/criss703
malinas spune:
Multumim sotului Diamishei pt pozele cu Sonia. Sa va traiasca comoara si sa va bucurati de ea.E tare dulcica si cu muuuult par.Vad ca asa sunt toti cozonaceii de la odiseea noastra.
Otiliav, multumim pt vestile bune de la Dandusa.
wndyctygirl, ce sa-ti zic mai mult?Erai bine si sanatoasa, dar vezi ca nici fii-miu nu vrea sa iasa, iar tu esti la rand dupa mine. Dar...poate nu am visat ca ai nascut fara vreun motiv.Poate ne incuscrim si de aici visul meu.Stiu ca ai promis-o deja lui elilov, dar ...cine stie, poate baiatul meu o sa aiba mai mult succes
Loren@, felicitari! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Sanatate maxima, refacere rapida si laptic muuuultt.
Hera, iti tin pumnii stransi pt vizita la Tutu. Sa fie asa cum iti doresti tu.
andreyutza, BraveGirl, Ramo, sper sa veniti cu vesti bune de la medic. Romo ai sa vezi ca bebelina ta e pe pozitie de lansare.
Eu cred ca bebe al meu nu vine inca fiindca noi nu putem sa ne hotaram la un nume
. Suntem niste parinti vraiste
, dar nu putem sa ne decidem. Am zis ca o sa ne hotaram ce nume ii dam atunci cand o sa-l vedem, sa vedem ce nume i s-ar potrivi. Probabil ca suntem bolnavi cu capul amandoi.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
Alexa.1983 spune:
Miky...ce sa fac....tot p'aci am fost pe baricade....dar mai tacuta asa.......
Am si eu stresuri, emotii, griji, ganduri
........Se pare ca teoretic nastem impreuna,a?![]()
...Vine un
la mami...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Miky-ea spune:
Da,am observat ca data e cam la fel...
Si eu am scris mai devreme de emotii,ganduri,framantari...Suntem pe ultima suta de metri ,tb sa fim puternice,nu?
Graviduta fericita...
AMR 12 zile
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza_80 Fetelor, nu stiu daca stiti sau nu, dar aseara la 22:30 s-a nascut Larisa a Lorenei! 3670 kg si 52 cm. Pe la 8 i-a rupt apa si a mers cu ambulanta la spital. A nascut natural fara epidurala. Scor Apgar 10! Bine ai venit pe lume Larisa! Sa fii sanatoasa si frumoasa ca si surioara ta! |

Eu aseara proroceam ca ea va naste usor ca din ce povestea deja i se dilatau oasele bazinului si vad ca bb are chiar mai mult de 3,5 kg cum ziceam eu. Iar ea nascuse deja
Super, Felicitari Lorena refacere usoara si laptic din plin iar minunea Larisa sa fie sanatoasa, cuminte si necolicoasa!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+Pozele noastre
Alexa.1983 spune:
Miky fi tu puternica....ca eu te sprijin.....
Eu as sari in gol
......dar ma repet....cui i-ar pasa ca sar eu de la parter pe geam????...cate ture ar trebui sa fac sa ma observe careva????![]()
...Vine un
la mami...
LAURA
37+ Deniel Alexi

AMR 13 zile