Bebelusii de august-septembrie

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Bebelusi de august-septembrie

17 iulie - iuliana - Emma Ana
31 iulie - Tango - Daria Maria Antonia
2 august - cristinamh - Andrei-Razvan
5 august - deia - Lucas
6 august - Simy - Andrei-Calin
15 august - ancuta - Sara Andreea
18 august - Yasmin - Asli
20 august - Freia - Ioana Maria Alexandra
21 august - Tigresa - Horia Stefan
22 august - danoana - Raluca Maria
23 august - sisi - Petra
28 august - anny - Sergiu
28 august - roisin - Ana Miruna
28 august - irinuca - Radu Petru
31 august - Oana_Noemi - Erik
10 sept - Mihaela S - Silvia Petra
11 sept - Catia – Gabriel
17 sept – Danat – Radu-Stefan
23 sept - Alex_2003 - Alex

alex_2003, si sa-ti traiasca bebelusul. te-asteptam cu forte proaspete!

fetelor, cam cat manaca bebeii pe la 2 luni? nu stiu ce sa mai fac cu andrei. cand a inceput sa vomite, i-am micsorat ratia la 90ml, si ii dadeam fix la 3 ore, ca sa aiba timp sa digere. ei bine, de ieri am inceput iar sa-i dau 120ml, si il mai pun si la san inainte de biberon. termina sanii (asa putin cat e), apoi distruge biberonul. si pare extrem de fericit! noaptea trecuta a mancat la 11, in acelasi stil, a adormit tragand vartos de tzatzi, si s-a trezit la 6.30. sa-i maresc portia la biberon?

Yasmin, ce bine ca ai aparut... nu stiam ce sa mai cred, ma gandeam ca poate pe-acolo sunt niste obiceiuri mai ciudate, si sacrifica cumva mama, sau o inchid in casa fara calculator... ultima data povesteai ceva de niste chefuri de noapte, apoi nu stiam cum ai trecut pe luna cu toti parintii la tine. ma bucur ca ai supravietuit.
te-am trecut bine pe listutza?
nu ti-o deochi, dar si mai bine ti-ar fi daca ar manca o singura data pe noapte sau deloc...

cat despre ... stiu ca bb isi alege niste momente foarte "potrivite" sa planga, ca te lasi pagubas fara sa vrei... urla asa de tare ca a trebuit sa ne ocupam de el. copilul e mai important, nu? speram din tot sufletul sa n-o tina asa. dar am impresia ca a pus sistem de alarma pe tzatzi, si cum atinge altcineva biberoanele lui, se pune pe urlat. dar mai avem rabdare, mai ales ca nici cu somnul nu stam excelent, iar in ultimul timp bb doarme intre noi... asa ca nu prea avem ce face. si pe deasupra, dr m-a cusut si cam stramt si nu m-am obisnuit cu noua "dimensiune", plus ca-mi mai e si frica sa nu se desfaca cusatura (care e vindecata de mult, dar piticii din capul meu...)
lohiile - eu am terminat cu ele cam dupa 3 saptamani. dar am inteles ca poate dura si mai mult.

iuliana, 3 intepaturi??? nu se fac toate 3 vaccinurile intr-unul singur? sau i-ai mai facut tu ceva in plus? de ce zici ca sunt 5?

e chiar asa grav daca intr-o seara nu facem baita? voi faceti baia a doua zi de dimineata?

Mergi la inceput