Copilasi de aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

hai ca si noi suntem in top, deci muceste de 2 zile si tuseste de ne-a capiat, darrrr serbarea e maine.
dimineata m-a onorat cu un stranut de au iesit cei galbeni intr-un mare fel
cristina, succes maine sa ne spui si noi de bebe2
eliana, mina, lorena, sanatate si refacere rapida.
noi maine serbare si vineri dimneata taiere

sufar de o insomnie crunta, de la 3 de azi noapte sunt treaza, nu mi-e somn de nicio culoare, probabil corpul vreau sa se obisnuiasca cu 'binele'(adica sculatul noaptea) mai din timp asa, rad io rad.... dar nu e rasul meu
NATY iti pumnii sa cresca Nadiuta mare repede. Si Ilinca a fost tot timpul in urma cu 1 2 sapt, si eu eram la fel de stresata , si a avut 3200 g.
si m0am lamurit dupa nastere de ce, BPC(circumferinta biparietala era mereu mica la ea) pt ca ea din cauza pozitiei in uter( pelvian)a avut caputul alungit spre spate, ciudat, dar asa a fost si lor totdeauna la masuratoare era mica.
sper ca ai inteles, ma gandesc daca oricum bebe e in suferinta o sa o scoata mai devreme si asta e, poate e m ai bine afara decat intrauterin.
luni te mai duci? iti tin pumnii

pupici

Mada 38+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

tot io, mosu vine cu Ursula si regele Triton, dadadad Eliana tot din mica sirena, pe care o are deja si un carucior de papusi si bebelusul de rigoare

plus cadourile de la bunici matusi si alte neamuri

Mada 38+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Inca nu am nascut. Luni am fost din nou la spital (monitorizare + eco), retardul de crestere se mentine, dar e bine ca nu a mai crescut. Asa ca nu m-a internat cum ma gandeam eu, ci m-a chemat lunea viitoare la clinica la Polisano, unde voi face eco + Doppler (care nu se face la spital) si apoi control la ginecolog si hotaram atunci.

Mada bafta multa, tinem pumnii sa fie totul bine vineri!

Noi am ratat serbarea de la gradi, nu am mai dus-o de loc pe Ioana. Oricum pierduse toate repetitiile cu nesfarsitele raceli. Am hotarat sa nu o mai duc pana la primavara sa nu imi aduca cine stie ce virusi, si asa Nadia va fi mica - mica nu ii mai trebuie complicatii.

Trecem printr-o perioada tare grea cu ea de vreo saptamana, cred ca e speriata de ce se petrece, plange si se maraie intr-una si sta numai lipita de mine. Vine din 10 in 10 minute si ma ia in brate suspinand "mamica mea, ce mult te iubesc" sau "mamica meeeeaaa, nu te duce la spital" sau "ce-o sa ma fac eu fara tine?". Nu vrea sa mai stea cu nimeni altcineva, doar cu mine.

eliana am patit si noi la fel cu cadoul. A comandat Frumoasa Adormita. Am luat-o. Apoi a vazut reclama la Minimax cu un ponei cu pampersi si zilnic ne innebunea ca vrea sa ii aduca Mosul poneiul. I-am zis si eu ca nu stiu daca il gaseste si a replicat ca a vazut ea la magazin. Intr-un final l-am luat ca sa i-l dam de Sf. Ion si am zis ca stam bine. Dar de cateva zile pretinde ca mult mai mult i-ar place sa o aiba pe Ro din Insula Magica
Multa santate Elenei!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Buna dragelor!

Am trecut si noi cu bine peste serbare...noi nu am racit..dar am avut altele ...duminica seara, la un loc de joaca un baietzel a dat peste Inu si i-a rupt manutza stanga...asa ca suntem in ghips. In afara de durere a fost fff stresata de faptul ca e urata..nu a vrut sa iasa din casa pentru ca rade lumea de ea si a fost ff stresata de reactia colegilor la gradi (sa nu rada de ea)..insa dupa serbare efectiv s-a eliberat de stres. La serbare a vrut sa faca tot programul dansuri...cantat..poezioare..si normal..exact ca mina nu am putut sa nu dau apa la soricei de emotii. Am pus in linkul din semnatura poze de la serbare

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 11+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Offf, aniela ce rau imi pare de puiul mic. Pupam mult manuta sa treaca repede. A fost tare fumoasa la serbare, i-am aratat si Ioanei pozele fara sa ii spun ce o sa ii arat si cum a vazut-o a inceput sa strige "uite-o pe Ina, uite-o pe Ina"

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANIELA,ufff,ce ghinion,draguta de ea, si noi sa treaca repede manuta...ce frumoasa a fost la serbare

Am avut si noi serbarea http://good-times.webshots.com/photo/2684627490066546584lwScKm ,dar nici nu se compara cu ce faceti voi in Ro..nu am putut poze nimic din ce au facut,de fapt au cantat un cantecele fiecare clasa,s-a tinut in comun de la anii 3 la anii 5,asa se face aici...insa nu am avut voie sa filmam si sa pozam decat la sfarsit,pt a nu intimida copilasii cu flashurile....si apoi a urmat a doua zi petrecerea http://good-times.webshots.com/photo/2433550790066546584ZhfFKS ...a fost dragut,insa mie imi e dor de spectacolele alea din Ro cu poezioare si cantecele de Craciun

LORENA,ma bucur ca sunteti toti ok,sarbatori fericite si mai baga poze cu baietii tai

Ah,cu cadoul de Mos,la noi a fost tare distractiv...Robert mi-a zis ca el nu vrea nimic special,ce ce ii aduce Mosul e foarte bine,el se va bucura.....asa ca pana la urma l-am mai tras de limba si s-a hotarat ca vrea un puzzel si un dvd,orice film vrea Mosul sa-i aduca...deci eu zic ca am baiat econom....hahaah,am iesit tare ieftin anul asta...ei,bineinteles ca eu am mai luat si cateva masinute ca nu m-am putut abtine si o carticica ca ma inebuneste cu cartile,cica ii place sa le citeasca,adica le comenteaza dupa poze..si ma pune pe mine sa le citesc,evident

Cam astea sunt noutatile noastre...noi bolnaviori nu prea am fost,de la infectia aia la urechi de acum 1 luna sau 2(nu mai stiu exact) nu am mai avut nimic,multumim lui Dumnezeu....maine poimaine e la usa Craciunul,uff,ce repede trec sarbatorile astea,si eu le ador

Sanatate la puiutii bolnaviori,sa treaca virusii,sa va ocoleasca si sa auzim numai de bine

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetele!!

nu am timp sa scriu, sunt cu Matei in brate, insa vreau sa pup burticile! sa le urez sarcinik usoare in continuare!sa felicit noile mamici!
revin noi mai pe seara pentru ca Matei loveste si el in taste.

am admirat copilasii la serbari!Au fost exceptionali, eliana, astept si de la voi poze.

Ina a fost superba!!!Matei cu jobenul la fel!Si Robert a avut ceva diferit de Ro dar fff interesant!

Avem si noi poze cu serbarea la semnatura.

azi merg cu Matei la vaccin.

gasca si revin pe seara

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Pun si eu poze cu puiul mic, la prima ei serbare de la gradinita, la care pana la urma n-a spus poezia (cred ca s-a intimidat de Mos!); si ma muncisem ceva sa-i fac acel costum...
Sanatate la puiutii bolnaviori!
Sarcina usoara la viitoarele mamici!
Si nu in ultimul rand: "Sarbatori fericite!"
Va mai urez sa aveti un 2009 mai bun decat cei de pana acum si mai putin bun decat cei ce vor urma!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de Mada?

Eu am fost azi la eco + control, retardul de crestere se mentine cu toate ca fetita a mai luat in greutate asa ca de la clinica am ajuns direct la spital unde am facut injectii cu vit. K si dexametazona si ... luni, 29 dec NASTEM!

M-au luat niste emotii ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetele

Frumosi copii aveti, si super ca se mentine treaba cu serbarile de pom, aici hm nu prea, Marc a avut o petrecere la taica su la servici si mi a venit deghizat in Spiderman, cu masca aferenta pictata pe fata si cam asta a fost tot.

Anielasimi pare rau pt Inuta, lasa ca trece repede.

Noi am aflat ca Marc va avea un fratior . Totul e bine cu bb e bine dezvoltat ca Marc e mai mare ca varsta lui dar e ok cat timp ramane asa.

Madacred ca a nascut deja, e ocupata acum cu bb .

Noi azi incepem pregatirile de Craciun cu sarmale si salata de boeuf si apoi asteptam pachet din Ro de la socrii cu porcul taiat, cu carnati, sorici, mi se face rau de pofta numai cand ma gandesc.

Pupici
Un Craciun fericit si linistit alaturi de cei dragi va doresc

NOI 18 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput