Timisoara, Impreuna! ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

tocmai am primit pe mail chestia asta si nu ma pot abtine sa nu v-o dau s-o cititi,sper sa va inspire putin:

MOARE CATE PUTIN
cel ce se transforma in sclavul obisnuintei, cel ce nu calatoreste, cel ce nu citeste, cel ce nu stie sa asculte muzica...

Cel ce nu cauta harul din el insusi...

MOARE CATE PUTIN
cel ce evita pasiunea, cel ce isi distruge dragostea, cel ce nu se lasa ajutat, cel ce evita emotiile ce invata ochii sa straluceasca, oftatul sa surada si sufletul sa vibreze...

MOARE CATE PUTIN
cel ce nu isi schimba existenta, cel ce nu vrea sa construiasca ceva nou, cel ce nu vorbeste cu oamenii pe care nu-i cunoaste...

cel ce isi petrece zilele plangandu-si de mila si detestand ploaia ce nu se mai opreste, cel ce abandoneaza un proiect inainte de a-l fi inceput, cel ce nu intreaba de frica sa nu se faca de ras, cel ce nu raspunde chiar daca are un raspuns...

MOARE CATE PUTIN
cel ce nu risca certitudinea pentru incertitudine pentru a-si indeplini un vis...

MOARE CATE PUTIN
cel ce evita moartea cate putin doar amintindu-si intotdeauna ca ,,a fi viu” cere un efort mai mare decat simplul fapt de a respira...

TOTUL DEPINDE DE TINE!

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare!
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul!
Daca va fi sa plangi, plangi de bucurie!
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale!
Daca va fi sa furi, fura o sarutare!
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica!
Daca va sa simti foame, simte foamea de iubire!
Daca va fi sa doresti sa fii fericit,

doreste-ti in fiecare zi...

somn usor all

looking for my sunshine
+8

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu la DPC am lucrat dar pana-n 2002, de atunci nu mai stiu mare lucru despre legi, ca mi-am schimbat cu 180 de grade domeniul renuntand la "prima iubire", (care oricum nu se uita niciodata nici macar cand vine vorba despre profesie:(...) Da, intradevar la noi nici o familie nu a dorit cat am lucrat eu, si nici nu cred ca mai nou doreste sa adopte copii cu probleme, indiferent de care ar fi ele.
Atunci ramane varianta plasamentului la asistentii maternali... daca nu exista nici cea mai mica sansa ca mama cu suport maxim din partea rudelor extinse sa-si creasca pruncul in mijlocul familiei. Desigur e un caz disperat si daca exista sansa asta ar fi fost deja discutata. Nu stiu ce altceva sa spun, e trist ca s-a ajuns asa ...dar e chiar 100% sigur ca bebele va avea probleme? poate D-zeu are un alt plan cu el, de aceea a facut ca sa nu ajunga mama la avort(zic si eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

good morning

azi e vineri... vine weekendu', vine weekendu' ...

pe toate

Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Geta ptr cafa, despre we eu nu ma prea bucur,la mine e we tot timpul de cand nu lucrez .
Frumoase si adevarate lucruri Mariaa .
Dorisilia keep going,Doamne Ajuta,nu te speria ca e prea ocupat calugarul despre care ti-am spus,nu da inapoi,du-te oricat demult ar fi sa astepti,se gaseste timp ptr toti cei nevoiasi .
Doris ai nervi sau ce-i cu magne ala si io iau dar nici un efect, take care.
Dannnnnnna,Silvana,Laurel,Deya chiar nimic???

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neataaaaa....berea spala greata...

Beyyy,azi sunt secretarita si p-orma o duc pe Toyo la revizie,ca are 30 000 km pe ea...e adolescenta deja...Ce fain e afara azi,oare chiar o sa ploua mai tarziu?!

Asa...

Mihi...da may...e prin mine si imi zice alea-alea...ce sa fac?Si la asta mai conlucreaza si experinta mea vis-a-vis de institutia bisericii si lucratorii ei,cu care eu am avut ceva divergente de-a lungul vremilor...recunosc,mea culpa!,ca iau rar legatura cu acesti oameni si,fir-ar...! de fiecare data se lasa cu zgomot...daca mi-s cu biscuitele?!

Claudia...io,s-avem pardon bre,bebei nu mai fac...ajunge...chiar ma bate gandul de-o ligaturare,dar e numai un gand...

Lia...sa fie bine,asa cum iti doresti si baga mare la revarsat de ganduri c-o scoatem noi la capat...

Simonelu'...hai sa-ti fie de bine...Pai unde ai mai vazut tu baba frumoasa,copil cuminte si scorpion nepasator?!

Dorisake...trist rau,e adevarat...insa cum vezi si tu societatea asta e asa cladita incat te invarti intr-un cerc vicios,un lant al slabiciunilor,una fara alta nu se poate si in final tot ca majoritatea tre' facut,ca altfel ajungi in marginea societatii...Nu ma pricep sa dau adrese si sfaturi cu cine,ce si cum sa se ia legatura...pot doar sa sper ca toate sfaturile tale pentru fata asta si toate demersurile facute si viitoare sa aive ,totusi,un happy end.

Danoooo...abia de mai ai timp de pupaturi...in afara de faptul ca esti la superlativ cu noul job....uatz ap restul?!

Gata...pup si mai vorbim...si daca nu mai vorbim,happy week end evribadi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!

sar'na de cafea! sar si eu cu o cisterna!
dupa cum vedeti, acasa, deci: febra mare, peste 39 de trei zile, cedeaza la nurofen, cind nu are febra e super ok. a inceput si fata cu ceva febra. au rosu in git, timpan congestionat(robi), fata doar rosu in git deocamdata.suntem acasa in trio.
fetelor, multumim de gindurile bune la toate!
mihi, vom face si o urocultura dar dupa ce terminam antibioticul, ca acum oricum ar iesi rezultat fals.
lia, eu nu am avut niciodata nici o bona, m-am descurcat singura cu amindoi(nu-mi permit bona de nici o culoare). asa ca, nu mie mi-a pasat mirela bona. cum e juniorul?
doris, lasa ca iese ea, radacionoasa!!!!
fetele, pup pe toate, trebe sa ma duc sa fac pe arbitrul ca aici iese cu scintei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!

sar'na de cafea! sar si eu cu o cisterna!
dupa cum vedeti, acasa, deci: febra mare, peste 39 de trei zile, cedeaza la nurofen, cind nu are febra e super ok. a inceput si fata cu ceva febra. au rosu in git, timpan congestionat(robi), fata doar rosu in git deocamdata.suntem acasa in trio.
fetelor, multumim de gindurile bune la toate!
mihi, vom face si o urocultura dar dupa ce terminam antibioticul, ca acum oricum ar iesi rezultat fals.
lia, eu nu am avut niciodata nici o bona, m-am descurcat singura cu amindoi(nu-mi permit bona de nici o culoare). asa ca, nu mie mi-a pasat mirela bona. cum e juniorul?
doris, lasa ca iese ea, radacionoasa!!!!
fetele, pup pe toate, trebe sa ma duc sa fac pe arbitrul ca aici iese cu scintei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Merci de cafa...

Mamanu a plecat azi dimineatza la 5 la Baia Mare, se intoarce luni, Ines nu a avut azi chef de gradi, asa ca azi mergem in parc, prin oras...ca dupa masa merg la job...

Ana, deja 30.000 km? woow...lasi ceva bani azi pe acolo, nu?

Dana, cred ca de acum numa de pupici mai avem parte...

Laurelu, nu scrii nimic? cum esti?

Claudia, la mine merge cu magne B6...

Maria, faine randuri...

Geta, e happy ca vine we...

Katik, cum e Robi?

Andule, ai baut cafeul?

Aidule, mai bagi un ochi pe aici? cum sunteti? si mai ales cand vii home? sa punem de-o bauta...

Silvana, zici ca te vezi cu Florin pe scara? boon...aste-s vremurile draga...crezi ca la noi e altfel?

Hai va si we placut...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Katikule....e cumva oreion?Multa sanatate la gorobeti!

Dorisake...cica 9 bulioane e de lasatelea...Ma miram io de nu m-am intalnit cu mandra azi pe hol...si imi dadea necuratu' ghes sa bag moaca pe usa clasei,da' m-am abitnut ca eram contratimp...

Aidule....bey,ce faceti?

pup

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput