Timisoara, Impreuna! ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Salut.
Baiatul meu e bolnav, trebuie sa-l tin acasa, unde vreau sa spun ca doar mama-soacra-mea mai lipsea. Deci maine la prima ora vine soacra-mea la mine sa stea cu copilul... no problem, e femeie faina, umila si supusa, modelul ideal de femeie pentru anumiti barbati. Poate ma invata si pe mine cate ceva.
Sper sa ma tina nervii. Oricum va fi o ocazie sa iesim noi parintii lui Robi undeva la o cafea si sa discutam pe indelete ce avem de discutat, fara sa mai infectam urechile bietului copil. Ca are saracul urechile infectate si la figurat si la propriu, a facut otita.
La ce ora va intalniti maine? Eu chiar am nevoie de un umar sau mai multe umere pe care sa plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ela, tzuca-te mama, ce vorbe frumoase ai grait...maine la 19 e intalnirea, numa te rog io, maine nu ai voie sa plangi, numa sa razi, de ziua Anei se rade, tare, in hohote... sa vezi ca si asta e o terapie, si inca testata...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Sa mor de nu mi-ar lua foc calcaiele

acu chiar mi-o iau in freza

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

deci asta-i mult prea bestialllaaaaa...clau, esti dusa rauu

ela,

looking for my sunshine
+9

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Clau, mor dupa musaca, sa stii ca fac si eu, musai...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

AAAAAAAA nu deci ceai nu,imi pare rau,dar te refuz

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

si io ca cu ceai ma inec, ceva mai cu foc nu estem?

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ela scumpa razi si plangi in acelasi timp , e si mai buna terapia si sa vezi ce varza iese ... ca restul o sa ti se para floare la ureche

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput