Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Poftiti o Musaca
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia74 spune:
Nu dati cu pietre mamaliga cu ficatei prajiti
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ela03 spune:
Salut.
Baiatul meu e bolnav, trebuie sa-l tin acasa, unde vreau sa spun ca doar mama-soacra-mea mai lipsea. Deci maine la prima ora vine soacra-mea la mine sa stea cu copilul... no problem, e femeie faina, umila si supusa, modelul ideal de femeie pentru anumiti barbati. Poate ma invata si pe mine cate ceva.
Sper sa ma tina nervii. Oricum va fi o ocazie sa iesim noi parintii lui Robi undeva la o cafea si sa discutam pe indelete ce avem de discutat, fara sa mai infectam urechile bietului copil. Ca are saracul urechile infectate si la figurat si la propriu, a facut otita.
La ce ora va intalniti maine? Eu chiar am nevoie de un umar sau mai multe umere pe care sa plang.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ela, tzuca-te mama, ce vorbe frumoase ai grait...maine la 19 e intalnirea, numa te rog io, maine nu ai voie sa plangi,
numa sa razi,
de ziua Anei se rade, tare, in hohote...
sa vezi ca si asta e o terapie, si inca testata...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Senecawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Sa mor de nu mi-ar lua foc calcaiele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acu chiar mi-o iau in freza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
deci asta-i mult prea bestialllaaaaa...clau, esti dusa rauu
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ela,
![](grup.gif)
looking for my sunshine
![](surpriza.gif)
+9
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
![](teiubesc.gif)
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Clau, mor dupa musaca, sa stii ca fac si eu, musai...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Senecawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 AAAAAAAA nu deci ceai nu,imi pare rau,dar te refuz ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
![](cool.gif)
Aida
Poze cu noi
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
ela scumpa razi si plangi in acelasi timp , e si mai buna terapia si sa vezi ce varza iese ... ca restul o sa ti se para floare la ureche
Aida
Poze cu noi