Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 12
Mariaa spune:
helau, mey da greu merge vaporu asta...
io am colindat prin oras azi in speranta ca-mi potolesc neuronii, am o stare tare dubasha...vorba anei as musca pe cineva de jugulara si n-am pe cine is ca butelia fara un motiv intemeiat, pur si simplu, ati mai pomenit asa ceva?! o fi luna plina?!
dana, atunci urez inca odata, sa fie cu noroc!
deianira, ma bucur ca-i oke, inseamna ca esti si tu linistita in privinta ei atunci
clau, cum merge cu salonul??
doris, ce te-o apucat femeie?? bash tu care esti pro par lung?? vad ca nici tu n-ai scapat de piron...cred ca o sa convocam niste mateloti sa ni le scoata ca asa ruginesc dreaq in cap la noi
anooo, ba sa nu-ti bata DD masina de spalat ca-i nasol fara ea!!
...n-aveti un pumn de lecitinaaa ?!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!
looking for my sunshine
+8
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Doris-Alina spune:
Saluti...
Bey, am facut-o si p-asta... m-am tuns bob...
Cum ma simt cu noul look?
Imi vine sa fug sa-mi cumpar un felinar rosu si margele...
Apoi ar trebui sa par romantica...din parti romantism la mine...
Delectati-va cu Marlen Ciufuleasca
Ana, cum de ai scris tu sambata, ptiuu, sa nu-ti fie de deochi...
Dana, si noi am fost la Real, am vrut sa intram de la 15, dar nu mai aveau locuri la loja, si altfel nu vroiam...
Maria, si io am aceeasi stare, nervi...de aia am vrut sa schimb azi ceva...parca ma simt mai bine...
Silva, ce potol bun ai facut...
Ando, sa nu razi bey, de bobu meu, da?
Hai pusici,
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
beeeeyyyy boaboooooooo unde-i bobu' ???
stai sa ma gandesc..., ausi, da' daca-l intinzi cu placa?? iti sta bine da' vreau sa zic ceva....pune si tu poze color ca e prea dura imaginea aia alb/negru
altfel imi place cu iti sta! io-s la un pas de tuns periuta la starea ce-o am ma duc sa ma dreg si revin
looking for my sunshine
+8
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
silvana75 spune:
Doris, iti sta super misto, imi place. Uite cam asa as vrea sa ma tund doar daca mi-ar fi paru putin mai tzapan si eventual putin cret ma vezi cu tunsoarea aia?
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
'tui mama masii de treaba iar o luat Poli bataie bey frate da o sa reusim vreodata sa-i batem pe dinamovisti????
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mihi spune:
salut gagicile mele...
acu gatai cu treaba uffffffff...sarbatorii prin munca...si intrai sa vad ce mai facuratzi...
Multzam fetelor de urari avetzi un darap de tort cu mar...ca dinala facui..sa scap de gura lu' al meu...ca de ziua lui nu i-am facut...asa ca-i facui de ziua me...facui si ciorba de iepuie...si friptura tot de urecchila...
ano ma onorasi...si io spalai azi ca uitai...si mai spalai o data si cu stiintza sper sa ma ierte dd...da pe asta ma bazez ca spala masina...si doar el ne iubeste si e si ingaduitor...
imi doresc o noapte in care sa dorm macar 5 ore intregi...fara treziri din 2 in 2 ...
urez si io La multzi ani Gabitzilor si Mihaililor de toate genurile...celor care poarta numele Arhangelului Mihail...sa lupte impotriva raului si sa-l invinga...asa cum a facut arhanghelul Mihail...iar celor care poarta numele Arhanghelului Gabriel...sa aduca numa vesti bune...asa cum a facut ingerul lor...
pupici la mari si mici...
mihi
ps ...dorisache...super freza...
silvana75 spune:
da' o www.youtube.com/watch?v=ozRu7HpgEF4&feature=related" target="_blank">muzica nu pune nima asa de sambata seara??
Silvana si Paul
Poze cu noi
danitin spune:
Dorisake, pai si eu am crezut ca te vad si cu el intins . Asa, tot tu esti ... Noi am mers de la 18.00, am prins si loc la loja. Spectacolul e tot slabutz, dar macar animalele parca-s mai bine hranite decat la celelalte - sau or fi cu blana de iarna ? Oricum, inarmeaza-te cu un sac de bani, ca biletu la loja e 35 de lei, brizbriz-uri cu beculete - noi am luat o coronitza 10 lei, o tura cu poneiul 5 lei, foto cu camila, sarpele sau poneiul 20 lei, o tura cu trenuletul 5 lei si popcornul tot asa. dar s-a distrat bine spiridusul, mai putin faza ca nu a luat-o si pe ea clownul in arena - asa ca l-am facut praf pe clown.
maria, merci, da nu mai zic nimic, ca dac esti in stare naspa nu indraznesc
Silva, fain si meuniul tau . Si nu, nu cred ca reusim sa-i batem prea curand, mai ales ca-s pb mari la echipa
Deianera, nu cred ca iasa materialul, e super complicat daca nimeni nu vrea sa vorbeasca....
Mihi, vine si vremea de somn, toate vin de la sine, stii tu prea bine.
Daca maine nu se ivesc urgente, poate ajungem, in sfarsit, si la casuta. oricum mi-am incarcat bine bateriile, sa-mi fie pt o saptamana...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
Dana, al meu e turbat, era convins ca de data asta o sa-i batem, vineri dimineata in timp ce se barberea ma cheama in baie si ma intreaba daca a ajunge acasa cu avionu pentru meciu cu dinamo dupa care sa se intoarca pentru luni la lucru??? as fi in stare sa merg, imi zice
Silvana si Paul
Poze cu noi
Mihi spune:
dani...unde-iu circu si pana cand?...cand esti la tv sa te vad si io...ca dej am-am dat mare cu tine la al meu..
silva...mama ce "microb" ai in casa...si zici ca tot pe fuga suntetzi...poate va blocatzi putzin in lift...io ma uitai in albumu tau ieri da nu vazui freza noua..
am chef de muzica italiano vero
mihi