Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 11
danitin spune:
Aidutzu
De Cristi Bala am auzit, dar la ora asta nu reusesc sa asociez numele de personaj. trebuie sa mai cuget ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
Bey zapacitelor , cu piroanele voastre si cu bebelasii aia mortali era sa fac pe mine de ras abia astept sa ii pun maine Bau-bau si bebelasii lu Kissy.
Noi cu mucaielile si cu tusea stam aproape perfect , de laringita nici nu se mai pune problema.
Cealalta problema este inca nerezolvata. Eu de miercuri am fost in fiecare dimineata la Serghei , apoi fuga acasa sa iau Kissileatza si sa o duc si pe ea acolo.
M-a pus Serghei sa fac si eu un fel de meloterapie+ma invata niste trickuri cum sa o ajut ... cert este ca inca nu am incercat sa fac nimic , dar eu ma simt foarte bine si relaxata si imi tot spune niste chestii ce pot sa fac , dar eu inca mai sap si astept ... silvana nu te pasaresc ...
Cat despre venirea noastra inca nu stiu mare lucru , doar ca pe 18 trebuie neaparat sa fiu in Timisoara asa ca mai devreme de 17 nu o sa fiu acasa ... si unde facem bauta?
Va , ma bag si eu la ca pic ... silvana saluta fetele la dieta , sunt inca pe dar mai trag si cate o mica tranta
Va si pe toate si sa aveti un weekend fain si tembel
Aida
Poze cu noi
silvana75 spune:
buna dimineata frumoasele mele, e servita
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Multam de cafa Silvano tu n-ai somn
La multi ani Mihi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:
saru'mana silva..mmmmm...ce aburesteeee
deianira, vino mai des pe la noi succes la shoting si sa ne arati ce-ai iesit!! ce mai stii de A.?
katik, nu stiu ce sa zic...da' mi-e mie deja ciuda ca nu mai scapi de muci si toate alea sa ai si tu cateva zile de respiro...te pup si sper sa treceti cu bine peste
sanatate la toti muciosii mici sau mari.
la noi in parametrii cam toate alea. cam intr-o ora vine si ultima canapea din camera mare si cu asta am incheiat anul asta de modificari prin casa. so daca ne mai adunam vreodata cam cati am fost la party for Kissy, acuma am pe unde sa va asez cam pe toti
ma duc sa mai injectez o doza de apa vie
va pooop pe toate, sa aveti wk fain cu...soare-n suflet si in ochi [poooooop]
looking for my sunshine
+8
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Doris-Alina spune:
Neatza...
Merci de cafa, de abia am deschis ochii, am stat pana tarziu sa vad dansez pentru tine...
La multi ani, Ela, Mihi, Americanu mic de Mihi, Gabirus, si toti cei/cele care purtati nume de sfintii arhangheli Mihail si Gavril!
Io am programare la 10, 30 la tuns, aha, ati citit bine, iar am dor de o schimbare...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Bay,hop si io pe fugitelea...intre doua ture la masina de spalat(nu daaaaatiii...e ziua cand am si eu liber la treburile gospodaresti...si nu spal cu mana,spala masina,asa ca pe ea o bate Doamne-Doamne) si intru asa rapidulescu sa urez pentru Mihi si americanu' mic sa traiasca sanatosi cu numele,sa fie pentru ei o zi bestial de faina,ca si soarele asta minunat ce straluceste azi in ciuda vremii anuntate,sa ii pup cu drag si sa aveti o zi...la superlativ!
Inca o data si pentru Gabi sa traiasca cu numele si sa fie iubita si fericita!
Ela...ce sa fac?Unde-i nema puterinta,nema chichirez galceava....scuze,nu am fost atenta si te-am sarit,da' uite ca revin si-ti urez din tot sufletul la multi ani si sa traiesti cu numele!
Fetelor,sa aveti o zi excelenta din toate punctele de vedere!
Va pupa mandea si sa auzim numai de bine!
PS.Kati...sanatate la amandoi gorobetii.Vroiam sa adaug ca ai mei amandoi copiii,la varicela, au facut o forma usoara,in sensul ca au erupt bubele,in schimb nu au avut febra si nici nu apareau a fi bolnavi,din contra,aveau o energie debordanta...si banuiala mea e ca s-a datorat si vaccinului facut...Va pup cu bubite cu tot,ca eu am avut varicela....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
danitin spune:
Mihi, la multi ani cu sanatate tie si americanului mititel!
Gabi, La multi ani!
Silva, a picat tare bine urarea de dimineata, mai ales ca "frumoasa" nu mi-a mai zis nimeni la ora aia inca din copilarie.
Maria, multam de urare de weekend, data trecuta s-a implinit.
Inca nu-mi vine sa cred ca am liber. Am dormit pana tarziu, am fost la piata sa fac aprovizionare pe o saptamana, am gatit friptura de porc innabusita cu cartofi prajiti si salata verde cu ridichi si ceapa verde. Pe dupa amiaza am pregatit lapte de pasare. Cred ca de la ora 18 mergem la circ.
Va pe toate de o mie de ori si va doresc o sambata minunata
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Deianira spune:
Buna dimineata...la pranz
Doris, pentru mine e shooting-ul, faza e ca tipul care vrea sa ma duca la fotograf e nemaipomenit de insistent si imi zice niste chestii absolut fantasmagorice + ca nu-s eu fotomodel (si nici n-as putea fi ) deci nu inteleg de unde insistenta. Copil n-am sa-i fac lui poze. Am incercat si cu "cristi bala" pe google dar nu am gasit detalii (inca).
Danitin, m-a sunat acum o saptamana colega ta. Nu stiu daca a reusit sa faca vreun material pentru ca efectiv n-am timp sa ma uit la tv. Multumesc .
Mariaa, merge la gradi printesa si e tare fericita .
Sa aveti o zi frumoasa .
silvana75 spune:
'neata la mine,
La multi ani tuturor! Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti!
Doris, vrem sa vedem si poze cu schimbarea nu???
Dani , vaiii ce bine suna friptura inabusita cu cartofi , eu fac azi supa de vita cu galuste, felu doi carne de vita fiarta, pireu cu sos de usturoi.
Claudia, la mine era 23.45 nu chiar asa de tarziu plus aveam si eu un cui si trebuia sa-l astept pe al meu sa rezolvam problema
Ano, zici ca iar fasole?? pai cu atatia pasiuliari (asa le zice Florin la mexicani) in jur m-am molipsit si eu.
Va tzuca fata
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel