Timisoara, Impreuna! ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ana, nu cred ca e oreion. este vaccinat de vreun an. nu se manifesta de nici o culoare ca l-ar durea urechea.nu are umflaturi, nu are bube de nici un fel, nu are diaree, nu constipatie, nu - nimik. cind nu are febra, nu arata deloc a copil bolnav, chiar deloc.are o energie de invidiat. eu cred ca de fapt este o viroza care poate ca intre timp s-a complicat. cine stie, poate o fi si ceva varicela la mijloc care acuma se chinuie sa erupa.
oricum, sper sa treaca pina luni, ca nu stiu cum oi face
acum la prinz au mincat amindoi ca spartii, gulas de vita si macaroane la cuprot cu brinza dulce si stafide la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

wekeend fain va doresc

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

vreun chef de chef nimic, ce faceti fetelor,la bucatarie,la joaca cu copiii? unde sunteti?hai sa pun eu ceva ca tot timpul o fredonez,egal de starea mea de spirit

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Prezent, a inceput dansez pentru tine...sssttt...nu ma deranjati...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ba te deranjez,io nu ma mai uit ca nu ma pot uita pana la sfarsit,by the way cat tine,cred ca trece de 12 noaptea pana'i gata,plus ca vine baia lui Andi,Deni,etc si cu intrerupere no tks .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Ceau, fetelor. Sper sa nu deranjez, dar am o intrebare la care numai timisorencele mi-ar putea raspunde.
Ati auzit cumva de fotograful Bala Cristian? Aveti ceva detalii despre el?
Am un cunoscut care insista sa ma duca la acel fotograf pentru un shooting, dar mie mi se pare suspicios si ma enerveaza insistenta lui. Am dat google search cu numele fotografului si nu am gasit nimic concludent. Poate stiti voi ceva .
Multumesc anticipat si o seara faina .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Deianira, da am auzit de el...este fotograf dar si cameraman, scrie-i la Danitin, ea cred ca stie mai multe despre el...

Eu i-am vazut si cateva lucrari, e super tipu...

Shooting-ul e pentru tine? sau pentru copil?

Pentru copii, iti pot da si eu recomandari, daca ai nevoie...

PS: cauta pe google Cristi Bala, nu Cristian...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Nu mi-am incheiat saptamana chiar cum as fi vrut ca am avut 2 blabe pe emisie dar ... per total e ok.

Ana, totul e ok, pana si pb de sanatate s-au rezolvat. De cand am inceput lucrul nu am mai avut nici o criza si chiar ca nu mai am avut timp de tratament sau regm. O fi moralul ridicat de vina....

Katik, chiar nu stiu ce sa zic. Io ma panichez si hop la dr. in cazuri din astea. Multa sanatate....

Doris, pai citesc, dau pupici, ce sa fac ... job antrenat am vrut, asta am.

Maine si duminica cica-s libera si, mare lucru, mi-a spus seful de luni sa nu mai vin de la 12 ci normal, pe tura mea, de la 14 la 22. In plus, cand vreau, pot sa incep sa fac o saptamana dimineata, una dupa amiaza, asa ca poate sa reusesc sa stau mai mult cu Lori. Ma bucur tare mult de zilele libere ... poate mergem la circ.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

Katik, sanatate lui Robi, poate are doar o viroza, mai ai bona aia de-mi zisese Mirela ca ti-a "donat-o" cand a plecat ea din TM?

Aida, dar stiu ca ai pulsat la remedii in micuta ta! si bine ca au avut efect. Nu am stiut ce sa inteleg din mesajul ce mi l=ai adresat anterior, dar nici nu te mai bat la cap, scuza-ma daca te-am suparat, sau daca te-am indispus, nu asta am intentionat. scuze si celorlalte fete concitadine, stiu ca nu-s io dotata cu carisma nici cat musca cu pene, si nici n-am invatat in atatia ani sa ma fac placuta, acu n-o sa-mi stric "reputatia" devenind altfel

sunteti fete faine, zau, dar eu nu ma simt inca in stare decat sa prostdispun asa ca ma conduc mai bine dupa principiul non nocere si retrag in cochilia mea pana cand ...pana cand o fi sa fie

multumesc pt suport si vorbe bune, si pt sfaturi
noapte buna si numai bine voua si tuturor copilasilor

Lia te rog sa nu te superi pe mine pt ce am zis , eu am spus doar din experienta. Laci nu este nici el cu de-ale bisericii si nici nu a fost vreodata. Nu ma intreba ce am facut sau ce am zis ca nu mai stiu , dar l-am adus in starea aia incat cred ca ar accepta orice in privinta asta ... cred si este f de acord sa aduc preot ortodox acasa sa sfintesc ...
Noi nu te judecam si nu ne suparam si nu are rost sa te retragi. Din experienta iti spun ca atunci cand spui ce ai de spus cu voce tare si mai ales sa te auda cineva incepi sa vezi altfel situatia si pt simplul fapt ca ai spus si cineva a auzit deja ai primit ajutor. Te si ai grija de voi

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput