Cazare Parndorf

Cazare Parndorf | Autor: inapopescu

Link direct la acest mesaj

Stie cineva vreun hotel, pensiune ceva pe langa Parndorf?..pt o noapte?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu n-am vazut chiar pe linga,dar banui ca daca iesi din autostrada vei gasi.Prin satele lor e plin de pensiunisi zimmer frei.Pina la Viena mai ai vreo 50km, de ce vrei sa stai chiar acolo?
Am vazut ca lumea e nebuna dupa Parndorf ,insa eu nu am fost chiar picata pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna,

gasesti cazare la neusiedl am see (la 10 minute de parndorf), o zona superba. si cazarea este destul de ieftina.

uite aici un link catre hoteluri / pensiuni din zona

http://feratel-neusied.concentrator.net/a1t2/tosc/list_ServiceProvider.asp?RG=RG&ID=1001459&SPTyp=1

sau

pe booking.com si ii dai cautare Neusiedl am See si perioada. dar vezi ca sunt mai multe sate in regiune, sa cauti hotel/pesiune fix in Neusiedl am See ca asta e ff aproape de parndorf.

dar aici sunt mai mult hoteluri si sunt mai scumpe.

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

E plin de pensiuni in zona, dar, sincera sa fiu, am cumparat mai multe din Outtletul din Budapesta si din H&M si C&A, in Munchen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

multumesc mult fetelor..eu nu caut pensiune acolo ca sa stau neaparat la cumparaturi..ca am fost de multe ori..insa atunci voi fi in drum spre Kaprun , oricum opream putin acolo si oricum trebuie sa ma opresc o noapte undeva sa ne odihnim ca suntem si cu cel mic de 3 ani.

Mergi la inceput