Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 9
babytza spune:
Kristin ce copii frumosi ai !!! 
Sa iti traiasca 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
nushulica spune:
ratonelu
linisteste-te mamico!stiu ca e groaznic sa ti se zica despre bebe ca ceva nu e bine dar stii si tu cu burtica cate ti s-au mai zis si nu era adevarat nimic...asa ca mai asteapta si alte pareri
cu fontanela si noua ni s-a zis ca e mai mare dar sa nu ne ambalam ca sunt cazuri si cazuri...si normal ca tot imi fac griji dar nu fac paranoia din asta incerc sa fiu calma sa am laptic bun pt bb
si asteptam vesti bune!pupici si pt sasha!
Mamica de bobocel David-Mihai
sabinel spune:
carla sper sa vie bine totul
babytza tu ce-ai rezolvat cu coprocultura?
edit: am citit la scutece
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
300 spune:
Intrasem sa mai bag un set de agitate Iliei.
Carla imi pare tare rau sa vad atatea probleme. Mie mi se pare ca s-au cam hazardat cu diagnosticele
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
ilia_99 spune:
pup toate fetele!
am fost la dr, nicio modificare! asadar... daca nici miine nu se intimpla nimic, miercuri dimineata ma interneaza si incercam inducerea... va tin la curent!
ratonelu
nu stiu ce sfat sa-ti dau, imi pare rau!
40+
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilia_99 pup toate fetele! am fost la dr, nicio modificare! asadar... daca nici miine nu se intimpla nimic, miercuri dimineata ma interneaza si incercam inducerea... va tin la curent! ratonelu nu stiu ce sfat sa-ti dau, imi pare rau! 40+ |
tinem pumnii sa se intample maine "ceva"

Mamica de bobocel David-Mihai
khristin spune:
Babytza, multumim de complimente
, ne faci sa rosim
. Si ai tai sint niste scumpi...fetita ta o dulceata cu fratiorul ei. Am observat ca surioarele mai mari sint niste mamici in miniatura 
Nushulica, tu cu ce te mai lauzi? Ceva poze noi cu Davidutzu?
Tzitziri, ai grija mare cu febra, sa nu faci mastita ca e groaznic, iti spune una patzita 
Illia, ceva vesti? 
Noi raportam ca mancam doar lapte de la mami, crestem mari
si ne pregatim de botezul verisoarei in wk asta
. Pupici mamicilor si bebeilor 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilia_99 pup toate fetele! am fost la dr, nicio modificare! asadar... daca nici miine nu se intimpla nimic, miercuri dimineata ma interneaza si incercam inducerea... va tin la curent! ratonelu nu stiu ce sfat sa-ti dau, imi pare rau! 40+ |
Ilia te asteptam cu vestile

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
andy.p spune:
khristin
ma bucur ca sunteti bine .
ratonelu imi pare rau ptr ce se intampla ..tin pumnii sa fie bine

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
tzitziri spune:
Ilia, vorba ta, e cel mai asteptat bobocel
..
Kristin, din fericire am scapat de febra dupa 3 paracetamol si dupa ce de vreo trei ori la rand l-am pus pe Daviduta numai la sanul dureros...sper sa fi scapat....tu cum ai procedat ca sa rezolvi situatia?
Ratonelu,poate e doar o concluzie pripita....asteptam vesti bune
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta