Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

acum chiar ca se poate incheia aceasta odisee minunata. felicitari tuturor mamicilor, sa va traiasca comorile, sa va bucurati de ei/ele, sa va aduca cele mai mari impliniri, bucurii si satisfactii.
FELICITARI!!!
multe si la fiecare

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

FELICIARI ILIA!!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE MAX!!
SA le aduci parintilor tai numai bucurii si impliniri.

Si ca sa inchei si eu aceasta odisee cum nu se putea mai bine va anunt oficial ca mi-au venit rushii!!!! Sunt superhappy!!!

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

FELICITARI, MAMI ILIA!! SA-TI TRAIASCA SNATOS BEBELUSUL MAX SI SA FITI FERICITI TOATA VIATA IMPREUNA!!

Monica, ma bucur din suflet pentru fericirea ta, vant din pupa acum, cum s-ar spune, catre prima postare la odiseea de septembrie - o ctombrie 2009, sunt cu ochii pe tine!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cred ca putem declara SFARSITUL frumoasei odisei de septembrie octombrie 2008 avand in vedere ca suntem in formatie completa.
Avem bobocei frumosi si sanatosi care umplu viata de bucurie parintilor lor.

As vrea sa inchid eu acest capitol din viata cu speranta ca voi deschide urmatoarea odisee de sept-oct care sa se sfarseasca si pentru mine cu "happy end".

Le multumim tuturor celor care ne-au urmarit, celor care ne-au suportat pana la sfarsit si dorim ca toate odiseile sa fie atat de frumoase si prietenoase precum cea care tocmai s-a incheiat.

THE END

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput