Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

buna dimineata, fetelor!
eu am avut contractii pina la 2 noaptea, azi dimineata din nou, acum sunt iar, dar razlete.. cred ca a vrut sa vada cine iese presedinte in SUA.. in jur de 12 o sa plec spre spital si sa speram ca merge fara cutit!!!! Da Doamne!
va pup pe toate, va multumesc inca o data si va tin la curent!

41+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

buna dimineata, fetelor!
eu am avut contractii pina la 2 noaptea, azi dimineata din nou, acum sunt iar, dar razlete.. cred ca a vrut sa vada cine iese presedinte in SUA.. in jur de 12 o sa plec spre spital si sa speram ca merge fara cutit!!!! Da Doamne!

41+

ILIA

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:

buna dimineata, fetelor!

41+

Tin pumnii sa fie asa cum vrei tu.D-ne ajuta!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ILIA
ILIA
ILIA
sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina
[LE: Eva hidrocelul se formeaza datorita comunicarii scrotului cu cavitatea abdominala. Testiculele lui acolo se afla initial si in mod normal coboara in scrot inainte de nastere, desi la unii coboara dupa sau nu si e necesara operatie dar undeva dupa 2 ani parca. Ma rog, ideea este ca si atunci cand coboara ramane un orificiu care la unii baieitei este mai mare si se inchide mai greu de unde acumularea de lichid in scrot. Si Serban a avut - s-a retras pana la 2 ani. Oricum mie nu mi-a zis niciun dr si n-am vazut scris nicaieri ( si crede-ma ca am rasfoit tot net-ul atunci ) ca asezarea penisului in jos favorizeaza acumularea de lichid dar intr-adevar tre' asezata putzulica asa din motive de confort si nestrangulare in momentul erectiei. Insa la un bb asa mic daca scutecul nu-i este strans nu e obligatoriu, erectia lui e micutza la varsta asta ...

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Testiculele lui fi-miu au coborat in scrot inca din luna 7 de sarcina. Acum nu exista la noi aceasta problema. Plus ca daca ar fi hidrocel ar face lichid mai des, nu? Ar fi o constanta. Ei bine, nu. Am vazut atunci cand a venit medicul cum o bilutza era transluucida de la lichid. Una singura. De atunci putzica sta numai in sus si nici urma de lichid. Nu stiu ce spun astia pe net si nici nu ma apuc sa rasfoiesc, cert este ca doctorita nu mi-a zis ca ar fi o problema si intr-adevar, de cand fac cum zice ea, totul e in regula! Iar fi-miu saracul fericit, ca nu-l mai trag in jos de putzulica aiurea in tramvai! I-o las asa cum sta ea, in sus!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

acum am citit si eu din urma ca nu am mai intrat de ceva vrema ca pe 01 nov am cununat,,,deci am lipsit motivat
fetele ce sa zic am plans cu voi si vr sa scriu si eu cateva randuri,,,eu v-am descoperit destul de tarziu la 7 luni jumate,,,moment in care eram aproape disperata de la 5 luni jumate stateam in pat,,,m-am bucurat enorm ca v-am descoperit chiar daca nu am scris fff mult cred ca timiditatea de inceput e de vina,,,v-am citit si am invatat enorm de la voi
va iubesc si sa ne vede,m cu bine la scutece unde promit sa fiu mai activa
monidulce pt tine,,,meriti tot binele din lume si iti doresc sa ti se indeplineasca visul sa deschizi odiseea sept-oct2009
bitza--ma bag si eu la odiseea de 2010
ilia
si inca o data va multumesc ca existati si m-ati primit si pe mine aici

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:

buna dimineata, fetelor!

41+

max si illia
max si illia
max si illia

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna

salih 30 10 2008

3200 \ apg 10
39 2 zile

Banu 35+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

nastere normala

multumesc

pupici

Banu 35+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Banu !!!!!!!!!!! A iti traiasca puiul!!! Sa fie santos si necolicios !!!!!!!
Bine ai venit acasa cu puiul mic !!!!

Acum cateva zile am intrebat de tine Cum a fost la spital ? Cum ai nascut, a fost greu ? Ma bucur ca sunteti bine, iti faceai griji...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput