Greata si iar greata...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nikole, dar ce "diagnostic" ti-a dat pana la urma? macar asa...ce ti-a spus?
nu ai cumva claustrofobie? spui ca ti se face rau cand mergi cu trenul....banuiesc ca acolo trenurile nu te hurduca ca personalul de Ciorogarla, sunt line la mers!
poate ai stari de panica? te nemultumeste ceva? ai trecut recent printr-o situatie mai grea, dificila?
incearca sa te relaxezi, o zi, doua. daca ai posibilitate, stai acasa, fa ceva placut, asculta muzica preferata...o baie cu saruri ajuta la relaxare. si fii atenta la mancare, usoara si cu fructe si legume, cat iti permite gastrita.

curaj, caci va trece! sanatate iti doresc!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Niko,milioane de scuze,n-am avut timp sa vb. cu prietena mea zilele astea!
Stiu perfect cum te simti cind tu mori de rau si dr.ii iti zic ca n-ai nimic!
Si cind ii vad la tv-eu ,"vai daca ai o alunitza si-o lasi asa ,se intimpla o nenorocire,daca te doare buricul degetului si nu te cautzi se intimpla o catastrofa,daca te "minca" in talpa(sa fiu dragutza) si nu te tratezi,ai toate sansele sa dai coltu!!"
De unde frate aduc toti expertii lu` peste prajit,nu stiu,ca la spital cind te duci esti sanatos tun!!

Eu am noroc ca am gasit un dr. bun,la el ne "cautam" si noi si copii!
E singurul care te cauta frate si care are imediat in minte cel putin 2 posibilitati de diagnostic.Daca nu-i asta,ii cealalta!
Te trimite la spital cu diagnosticul pus,sau macar cu ce banuieste el.Acolo aia te iau pe baza recomandarilor dr-ului de la care vii.Daca el ti-a recomandat sa faci aia si aia si ailalta,iti fac.Daca nu,tre` sa le zici tu ce sa-ti faca!!
Moor!
Acum il inteleg pe al meu cind zicea de "bine" de dr.ii de aici!

Niko,iti trimit pm.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Karliguld, diagnosticul este ANXIETATE.
De aici toate simptomele mele, nod in gat, transpiratuii, dificultati la respiratie, insomnie, greata, senzatie de lesin, tremur...
saptamana asta a fost de cosmar, nici la munca nu m-am dus, ca nu suport sa merg cu trenul, cand vad ca se inchid usile mi se urca totul in gat, ma ia cu o durere si apasare in piept,ma trec transpiratiile.

Totusi de 3 ani de cand sunt aici, nu am avut probleme niciodata de genul asta.
Medicul spune ca...over stress poate duce la asa ceva.E adevarat ca traiesc intr-o tara care imi displace profund, sotul meu mi-a spus ca daca nu imi revin,plecam de aici, dar e destul de greu mai ales acum cand tocmai ne-am deschis o mica afacera si am investit totul.Dac dupa tratamentul asta nu ma simt mai bine, atunci se apuca sa investigheze tiroida, si nu-s mai ce, pana atunci dupa un consult de 45 minute a ajuns la consluzia ca nu e nimic fizic, e totul pe fond psihic.
Eventual daca nu resesc sa controlez starile astea, voi pleca eu cu Kevin in Brasil si sotul urmeaza sa vina dupa, nu stiu...dar nici limba sa o aud nu mai suport, mi se face rau.

Hannen nu-i bai, cand poti si ai timp intreab-o.in rest...cunosc ce spui tu acolo, numa ca eu nu am gasit dr. asta de care vb tu...sau l-am gasit da e la o ora de mers cu trenu...

multumesc fetelor

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nikole, stiu ca ai avut probleme cu tiroida in trecut , nu cumva isi face din nou de cap ?

Te pup si iti doresc multa sanatate .

Mergi la inceput