Greata si iar greata...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Maine am programare ptr endo, sa vad ce va fi.
Pana atunci...ma lupt cu greturile, si refluxul, abia am mancat azi ceva fortat, ma dispera greata asta continua, incredibil cat de insuportabila poate fi, nu doresc la nimeni asa ceva...

Azi am mers la alt medic, care iar, fara examinare echografica, numai pe seama simptomelor si a consultului manual, mi-a spus ca e anxietate, stress...

deja ca m-a streseaza diagnosticul asta, dar maine sper sa am un diagnostic...

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Nikole, dar apendice mai ai? Poate e o apendicita ?! Din putinele mele cunostinte stiu ca da astfel de simptome gen durere in preajma ombilicului, durere in stg, greata, voma, etc.
In rest sanatate, lasa ca o sa treaca si asta !

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crinutz

Nikole, dar apendice mai ai? Poate e o apendicita ?! Din putinele mele cunostinte stiu ca da astfel de simptome gen durere in preajma ombilicului, durere in stg, greata, voma, etc.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Crinutz, da, mai am apendicele, dar eu stiu ca daca e apendicita, durerea coboara in jos spre picor, asta pe langa durerea in tot abdomenul...
vad eu maine...

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Citat:
citat din mesajul lui Crinutz

Crinutz, da, mai am apendicele, dar eu stiu ca daca e apendicita, durerea coboara in jos spre picor, asta pe langa durerea in tot abdomenul...
vad eu maine...

Allan Kardec

durerea din apendicita debuteaza in jurul ombilicului sau putin deasupra lui dupa care coboara sau nu inghinal.
exista mai multe manevre care pot fi facute pt. a vedea daca e sau nu .
poate fi si pancreatita, e nevoie de analize de sange si lipaza.
poti sa ai o afectiune a sfincetrului superior al stomacului , poti avea o hernie hiatala,samd

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nikole, sanatate iti doresc!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Antonie de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Off topic:
In primul rand multumesc tuturor celor care contribuie cu ce pot la Clinica Virtuala, fie medici, studenti la medicina, sau pur si simplu persoane care au patit-o pe pielea lor.
Rugamintea mea este sa incercati sa nu fiti ironice, fiecare ajuta cu ce poate. V-am citit postarile si la subiectul Amanta... (Kari si Xio)
La Clinicuta moderatori sunt si medici care pot avea la o adica pareri pertinente.
Si nu in ultimul rand sa nu uitam sa combatem idei si nu persoane.
Va multumesc de intelegere.

Mergi la inceput

Offff, fetelor, am fost astazi la medic, dar nu am suportat sub nici o forma nici o endoscopie, nimic.
E groaznic, au incercat sa-mi introduca prin nas firul ala ce e de grosimea degetului mic, fara anestezie, fara nimic, mi-au pus doar niste picaturi in nas, sa "curete" locul, si mi-au dat un lichid sa-l beau, ptr a vedea mai bine stomacul...aa mi-au spus.

Deci, nu stiu, dar eu asa ceva nu pot suporta, e clar...m-a apucat un tremur de nu ma mai puteam contrrola pe masa aia.
Plus ca mdicul chiar s-a aratat f enervat, si mi-a spus ca el nu insista daca eu nu contribui, si sa-l scuz, dar afara e linie mare

Am ajuns acasa, am incercat sa dorm cateva ore, m-am trezit mai nainte cu o stare de frica si durere in piept, cu un tremurat, si o frica de moarte inxplicabila, cu senzatie de nod in gat, lesin...

e ceva de speriat si nou ptr mine...

copilul are nevoie de mine, casa e cu fundul in sus, offf, chiar nu-mi permit sa fiu asa...

fug ca trage de mine asta micul, revin, va multumesc ptr interventie

sanatate multa sa aveti!

Edit, sa va spun ca medicul m-a chemat totusi sambata ptr x-ray cu bariu, mi-a spus ca eventualele probleme se vad , iar in functie de rezultat ramane sa discutam daca e necesara endo, daca vreau sa mai incerc...cum Doamne iarta-ma sa incerc asa ceva?doar daca ma adoarme cred ca pot suporta...

pana atunci mi-a dat niste pastile ptr durere, pe care am decis sa nu le iau pana nu aflu exact ce si daca am ceva la stomac.

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

of, nikole, imi pare tare rau! sper ca macar sa-ti puna un diagnostic ca sa te poti trata corect. sanatate iti doresc si astept vesti din cele bune

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu am avut ceva simptome asemanatoare si la mine s-a dovedit a fi celiachie. dr mi-a facut un test de sange care a iesit pozitiv apoi o endoscopie, dar mi s-a dat droguri si anestezie locala, tubul a fost introdus pe gura, n-am simtit nimic, doar dupa ce anestezia a inceput sa dispara am ab=vut jena in stomac si fff balonata.

philip&andreea

Mergi la inceput

La stomac am o simpla gastrita, si aia pe fond nervos.
Se apre ca sufar de anxietate, sau mai bine zis panic sindrom.
Tocmai am venit de la medic...altul, dar unul in care am incredere...si scump raaaaauuuu, dar asta este.
medicii straini aici, sunt fff scumpi, si serviciile lor nu sunt acoperite de asigurare, cel putin nu de a mea.

Mi-au facut o injectie in vena si am plecat de acolo dupa un repaos de 30 min fara nici o durere, zambitoate si plina de viata.

in drum spre clinica deja iesisem de doua ori din tren afara, mi se facuse rau, m-a luat cu calduril, lesin, transpiratii, greata, palpitati...nu stiu cum de am ajuns aici, dar...intr-un fel sau altus se pare ca am facut-o

Mi-a dat un tratament ptr 3 sapt cu niste calmante usoare, si dupa care revin sa vad cum ma simt...dupa o sapt. azi abia, am mancat fara sa mi se intoarca totul inapoi, sa vedem de acum incolo...

oricum e groaznic, sa nu mai aiba nimeni parte de asa ceva...noaptea trecuta am zis ca mor de rau ce mi-a fost, nici nu mai descriu...

va pup pe toate ce ati trecul pe "la mine", numai bine si sanatate cu carul sa aveti!

Allan Kardec

Mergi la inceput