Puiuti de Randunici 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola!

LMA bebelusilor de azi!
Tuchi bv pt MA-MA!!!
Liana asa e modelul-cu mocheta .. dezavantaj ar fi cu premergatorul ca la noie pe post de plantat copilul intr-un loc.. ca are si rotile mici si nu merge pe mocheta.. sau poate nu e chiar asa un dezavantaj
Clau bine ar fi sa fie tot asa! sstt!
Adriana ce mot are Dari
Ursule mama mia!! 5!! ce o fi acolo!
Simo bine ati revenit din plimbareala! 12 kile!!

Adriutza unde umblati? ati disparut in ceata de Halouin??

Gecko baga baga! ca uite cap asta e mic deocamdata!
Bubu am uitat sa te felicit si eu pt sincronul fratiorilor!

ma duc sa mai fac cate ceva pe aici cat mai doarme pitica!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gudinde, uite aici:
http://www.efarma.ro/products.php?id=783

mie mi-a "luat cu mana" durerea de gat care ma chinuia de luni de zile...a incercat ea sa revina acum 2 zile, insa i-am "trantit" 3 fasuri de spray si adio!!! aaaa si mai sunt niste pastilute de supt, "propolets"...si astea mi-au facut bine.

fetele, alte intrebari...iaurtel de cand? de oaie si bivolita putem da? de cand? stiu ca sov da de capra...
ce fructe se mai pot da la 7 luni? eu dau acum: mere, pere, struguri, banane, gutuie, ananas.
dar legume? teo papa:rosie, ardei, fasole verde, sfecla rosie, ceapa, usturoi, dovlecel, dovelac, broccoli, conopida.

cata branzica pe zi? eu fac din 500 ml lapte, pt 2 zile...ii dau si la masa de fructe si la cea de legume, impartit "din ochi"...

in curand face 7 luni si a ratat vaccinul de 6 luni, din cauza presupusului "piocianic", apoi "stafilococ"...de fapt nu exista niciunul! erori de laborator ...apoi raceala...ma rog. cred ca saptamana asta i le fac...nu mai stiu e trebuia sa cumpar!!! pentaxim si ??? cum il cheama pe celalalt? parca era antihepatic...

dr. iar nu raspunde la tel. ... . cred ca ma mai duc la un medic. preferam aici, caci asistenta mi-e vecina (la mama in bloc), e fata buna, daca aveam nevoie, imediat urca la noi, hartoagele mi le aduce acasa...dar dr. pur si simplu e un fenomen!!! eu cu ea oricum nu am texte...poate ca e asa si din cauza ca...nu sunt "atenta"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bitza, la ce brontozaur te referi??? ma ia cu groaza numai cand ma gandesc la animalutze d-aste mici si odioase!!! haide, zii tot ce stii!!! sau vrei sa te leg si sa-ti pun becul de la veioza in ochi ca sa scot informatia? haaaa?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi,

Rulada de pui si clatite?

Ei eu tocmai am citit de o dieta cu banane ... cine stie poate o exista si una cu clatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Helau , helau!!

urez la multi ani puiutilor nascuti intr-o zi de 1 ale lunii

Sunt alaturi de Geko in primul rand ,petru ca sunt in aceeasi situatie,......... dar \nu ma las batuta si sa va pupacesc cu drag

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

salut!
LA MULTI ANI ANIVERSATILOR DE AZI!
simo bine ai venit...barosanelu'nu se dezminte...12kg!
gudinde sa iti treaca repde gatul!
tuchi superba ilinca cu curcan si gasca (eu intelegeam gashca)
noi suntem ok, Amira a inceput sa pape mai de toate, pire de fructe (ananas, mar steamaruit, banana, suc de morcov, avocado, cereale), piure de legume ( cartof, morcov, praz, rosie, dovlecel, fasole pastai) si iaurtel natural cu cereale sau humana cu cereale. si laptic simplu fara cereale. a invatat-o tac-so sa aplaude si asta face toata ziua, plus ca zice "tata" (numai tata) intr-una.
cam atat, pe scurt, sper ca sunteti bine cu toate!
dar cuscra mea pe unde umbla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ne-am intors, a fost f bine la vaccin, nu a plans din contra a ras:))). Are 8kg si 72 cm.
La carmina a fost super, toti copiii se jucau cu vladut:))) vai ce dlagut esti valsut:P. Apoi fiecare cu treaba lui. Pe china am dus-o la mama.

Revin cu poze!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ariel, ti-am raspuns pe celalalt meleag

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ariel, noi o sa-i dam iaurt de la 8 luni. Nu stiu nimic insa daca de oaie sau bivolita e bun.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumim frumos de urari.Aceleasi urari si bbilor vostri.
Si acum luati de aici ca am destul:

Urez si eu LA MULTI ANI cu sanatate dragilor Rebecca,Natalia,Sam si David.
Cuscra,bine ati revenit sanatosi si plini de dor de Sam.Ma bucur ca este bine ginerele si voios si voinic..12kg,zici??Atatea are nepotik mea la 2 ani si juma..Cum v-ati simtit?
tuchi,bravo ca va simtirati bine in parc.Stiu despre ce zona vb,mi-am amintit de gascan si curcan.Si deosebiti mi se pareau cand eram copil!!Cand ai zis,credeam ca e vreo terasa cu numele asta!Si yummi,aveti bunatati pe masa...
Sovi-Kati,incantata,ce marfa ca mergeti la inot.Tare mi-as dori si eu,dar vorba lui tuchi,poate voi ajunge cand voi deveni mai bogata.Atunci multe as vrea eu..
blanka,asadar Eric va ajunge inotator!!
Roxana,ce draguta Amira sa aplaude!!

Tea nu a vrut cereale de piersica si maracuja cu lapte....buneeee!Zici ca-i bagam cianura!Hmm..maine pot sa-i iau iaurt?? Milli galben/campina/Napolact,ce mai spuneati??
Si HAI STEAUA!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput