Aspirante cu vechime "medie" (14)
Raspunsuri - Pagina 4
monica_dicut spune:
Beeey, la mine miroase a varza calita din aia acra acra 

Deja am inceput sa am pofte ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
monica_dicut spune:
La voi e deja gata mancare si io nici nu m-am apucat si m-a sunat si injineru' ca vine spre casa 

Si nici puiu' nu s-a dezghetat ca puturoasa 

s-a trezit la 11 jumate
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
vrmoana spune:
Beeeeei m-ati omorat cu mancarurile voastre.
Eu fac ciorba de burta, na. Si salata cu pui bag de toater in ea cartofi, morcovi, porumb, castraveciori murati, maioneza. Si mai incolo gogosi. Sic! Hai ca mi-am facut singura pofta. 
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
Gabitza1977 spune:
mamaaaaaaa, ce de bunatati!!!!!!!!!!
iar la ciorbita de fasole sau de burta, chiar nu rezist!!! neaparat o rog pe mama sa imi pregateasca si mie una din ele! yamiiii!!!!
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
37+
cu Denis Stefan
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut La voi e deja gata mancare si io nici nu m-am apucat si m-a sunat si injineru' ca vine spre casa ![]() ![]() Si nici puiu' nu s-a dezghetat ca puturoasa ![]() ![]() s-a trezit la 11 jumatePOZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() |
Pai nu pentru asta s-a inventat functia defrost la cuptioru` cu microunde??

Lili
arde2010 spune:
Bei, io "make like a banana and split". Ma duc sa fac curat prin masina si sa o duc la spalatorie, ca daca ma chinui un pic gasesc si vreun cadavru prin portbagaju` ala. Sa fiti la fel de gurese si cand ma intorc, vrabiilor!!!
Lili
monica_dicut spune:
Ba s=a inventat difrostu' da nu imi place cum il face, io il bag la apa sa invete sa innoate.
M-ati terminat cu ciorbele voastre. Burta, fasole (mai e si cu costita te pomenesti si ceapa taiata feliute cu sare) 

Ferice de barbatii vostri, mi-e mila sincer de injineru' meu ![]()
POZNICI CU NOI
vrmoana spune:
Salata am terminat-o, ciorba e aproape gata, acu' sa ma hodinesc si eu olecuta. Nu stiu daca va place filmul dar pe Acasa e "Pe aripile vantului". L-am mai vazut de 3 ori dar pot sa-l vad si a 4 a oara.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
CrisaS spune:
Scriam ca gigi prostu..la capitolu vechi!!!! Si voi deja la pagina patreu al altui capitollllllllllll?????????
Nu pot crede!!!!!
Bine ma fetele!!!
Va pupa mama ma duc sa citesc din urma!!
http://tt.lilypie.com/0rn2m4.png