Aspirante cu vechime "medie" (14)
Raspunsuri - Pagina 2
monica_dicut spune:
Gabitza, e normal sa-ti fie teama. Cine zice ca nu ii e teama de nastere, fie ea naturala sau cezaariana, minte . Iar cu cezariana, sa sti ca si eu ma rugam la toti sfintii sa nu fie nevoie de ea, ca pana la urma etse operatie.
Noi suntem aici si te incurajam si o sa ne rugam sa fie totul bine. Si o sa fie, si saptamana viitoare pe vremea asta o sa ai bebelul la piept
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
oanaiacovita spune:
Dezmat nu alta asa ca sambata!
Pup fetele cucuietele, iar pe Monica o strang tare tare in brate sa treaca si la mine optimismul ei imens.
Ma duc sa ma apuc de mancare. Cand o termin va invit la masa.
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
monica_dicut spune:
oana, te-ai facut albastra sau mi se pare mie
dulce
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
monica_dicut spune:
Pai sa sti, da tre sa ii promitem ca scriem si cand e ea
Mai e un pic si apare
POZNICI CU NOI
oanaiacovita spune:
Moni, da m-am albastrit. Ma saturasem de verde si cum aici culorile is cam limitate m-am oprit la bleu.
Arde,
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
Gabitza1977 spune:
Monicule, este o persoana puternica si deosebita, te mult de tot si te imbratisez de 1000 ori!!!
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
37+ cu Denis Stefan
vrmoana spune:
M-am intors. Ce-mi place ca s-a animat atmosfera aici. E ca-n vremurile bune.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
arde2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Moni, da m-am albastrit. Ma saturasem de verde si cum aici culorile is cam limitate m-am oprit la bleu. Arde, Oana Viata mea...o continua LUPTA! |
Lili
vrmoana spune:
Oana
Acu' trebuie sa ma mai apuc sa fac si mancare.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."