Bobocei de septembrie-octombrie 2008
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
tzitziri, parrea mea din ce am auzit pe la cumnate, este ca ai facut febra laptelui. Cumnatele au fost la doctor din cate imi amintesc dar nu mai stiu ce le-a dat. Daca iti poti suna ginecologul ar fi bine.
si sper sa treaca repede.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
anis spune:
buna seara
Yupiiii...am venit la scutece sa auzim numai de copilasi sanatosi!!
Noi suntem bine, am ceva neplaceri...eu aveam o rana pe sfarcul stang de la un supt al Iarinei, si acum s-a deschis cicatricea..din nefericire.Vorbind cu doamna Musat, experta in alaptare, mi-a zis ca n-am ce sa fac, decat sa il feresc o perioada la supt si sa-l mulg ca sa se cicatrizeze pe noua deschidere a ranei.Off, doamne..
In rest Iris de 2 zile isi mareste productia de lapte, de am si congelat azi, numai ca asta inseamna ca suge zilele astea mai mereu.
In rest e ok, nu are inca crize puternice de colici, doamne ajuta!
anis spune:
tzitziri, pare a fi febra laptelui.Poti lua eferalgam, si poti alapta copilul.Daca devine dureros iar, mulge si pune comprese reci.Nu calde ca faci puroi acolo si prin cald se stimuleaza mai tare lapticul.
tzitziri spune:
A mai scazut febra....37.5....si astept sa mai scada si il pandesc pe Daviduta sa se trezeasca si sa ma 'elibereze'.
Ma gandeam sa bag pompa, dar deocamdata aman decat daca devine iar sanul dureros..deocamdata e doar plin....Sabinelu, pana la urma tu ai rezolvat?
Monica,..si mie mi se pare ca arata a febra laptelui de care ma bucuram ca am scapat..doar ca mi se pare asa de ciudat sa apara la aproape 7 saptamani....
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
monica_dicut spune:
eu stiu ca poate sa apara si mai tarziu
cumnatamea a facut la vreo 3 luni
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri A mai scazut febra....37.5....si astept sa mai scada si il pandesc pe Daviduta sa se trezeasca si sa ma 'elibereze'. Ma gandeam sa bag pompa, dar deocamdata aman decat daca devine iar sanul dureros..deocamdata e doar plin....Sabinelu, pana la urma tu ai rezolvat? Monica,..si mie mi se pare ca arata a febra laptelui de care ma bucuram ca am scapat..doar ca mi se pare asa de ciudat sa apara la aproape 7 saptamani.... Mamica implinita de David (17.09.2008) Daviduta |
daaaanumai urechile nu mi le-a mancat azi. am shosete in loc de sani
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
_irina_ spune:
Of si eu ma sperii cu laptik-ul.
Parca tot nu ii ajunge lui piti, desi de muls am muls lejer un biberon de 125ml. Cam cat ar trebui sa pape nu stiu si din pacate pentru ca papa numai de la mine nu stiu nici cat papa.
Cel mai aiurea e ca nu mai are mesele bine definite, numai noaptea se trezeste din 3 in 3 ore, ziua papa haotic.
si mai am o problema. Cand suge piti ma doare (inteapa) tot sanul de zici ca sunt mii de ace. Cand mulg cu pompa nu am nimic. Imi vine sa trec pe muls numai cu pompa, desi din cate stiu nu e ok si risc sa pierd laptik-ul ca nu se stimuleaza la fel lactatia.
Nici nu stiu ce sa fac, sper numai sa reusesc sa alaptez macat pana la 3 luni, nu stiu daca ma credeti dar numar zilele si saptamanile si ma bucur de fiecare zi in care reusesc sa o hranesc bine pe piti.
fericita de - Andreea
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Of si eu ma sperii cu laptik-ul. Parca tot nu ii ajunge lui piti, desi de muls am muls lejer un biberon de 125ml. Cam cat ar trebui sa pape nu stiu si din pacate pentru ca papa numai de la mine nu stiu nici cat papa. Cel mai aiurea e ca nu mai are mesele bine definite, numai noaptea se trezeste din 3 in 3 ore, ziua papa haotic. si mai am o problema. Cand suge piti ma doare (inteapa) tot sanul de zici ca sunt mii de ace. Cand mulg cu pompa nu am nimic. Imi vine sa trec pe muls numai cu pompa, desi din cate stiu nu e ok si risc sa pierd laptik-ul ca nu se stimuleaza la fel lactatia. Nici nu stiu ce sa fac, sper numai sa reusesc sa alaptez macat pana la 3 luni, nu stiu daca ma credeti dar numar zilele si saptamanile si ma bucur de fiecare zi in care reusesc sa o hranesc bine pe piti. fericita de - Andreea |
din ce zici tu cu cutitele in sani pare a fi, cum se chema? let down? atunci coboara laptele. eu ma fac fleasca pe tricou cu pompa nu ai nimic, pentru ca nu trage cum trage bebe
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
claudinna spune:
La multi ani, Maryb, cu o mica intarziere!! sa fii sanatoasa si bebelu sa-ti aduca numai bucurii!!
fetelor, eu m-am cam grabit pe 31 sa fac capitol nou si nu stiu ce a fost in mintea mea de nu l-am facut cu userul comun. sa nu va suparati pe mine. eram tare emotionata!
sunt f de acord sa faceti ce modificari vreti si sa faca cineva mai priceput urmatorul capitol, asha sa-i stea!
inca o data imi cer scuze ca m-am repezit asha!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
_irina_ spune:
Sabinelu' eu nu am folosit nici un tampon, nu mi-au curs niciodata sanii in aproape de 2luni de cand e bebelina.
fericita de - Andreea