Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

mav, grasunelul vostru este delicios. Poza in care doarme cu mana sub capusor este superba.Sa-ti traiasca!

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Andreyutza, nu am vrut sa te sperii, imi pare rau, insa treaba nu e de neglijat.La Fundeni mi-au facut trombofiliile, care au iesit ok, deci nu as avea probl de coagulare, insa dr. a zis ca daca fibrinogenul e crescut este tot o forma de coagulare rapida.Iti imaginezi ca si eu sunt f ingrijorata,mai ales ca pana in sapt 30 nu am avut nici un fel de probl cu analizele.Ma ingrozeste gandul ca maine mi-ar putea recomanda heparina care se face injectabil.Apropos, la eco cum ti-au iesit?unde le-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Diamisha, felicitari pt BB! Sa fie sanatos!

Flowers, pai daca ai dpn pe 17 crezi ca e posibil sa te opreasca maine la spital? La ce dr esti?

Mirtha si Ank, merci de raspunsurile ref la tampoane.

Mav, felicitari pt BB, mi-au placut mult pozele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Diamisha SA-TI TRAIASCA FETITA SA FIE SANATOASA SA VA BUCURATI DE EA!!!

mav, imi pare atat de rau ca ai trecut prin ce ai trecut. Esti o mama curajoasa!! Iti doresc sa te recuperezi cat mai rapid. am vazut pozicile cu grasunelul tau este frumusel foc. Sa va traiasca inca o data si sa fie mancacios. Ti-am trimis mesaj imediat cand am nascut dar nu stiu daca l-ai primit.

bebecris, am ramas cu gura cascata cand am citit prin ce am trecut........no comment.Va doresc in continuare insanatosire grabnica, multa sanatate si multa forta in continuare.

mirtha, eu rani la sani nu am facut deloc de data asta, la prima fetita am facut niste rani si ma durea de-mi venea sa ma dau cu capul de pereti.Cand tragea prima data laptele iesea cu sange. Acum am tinut minte si m-am dat cu GARMASTAN incontinuu, ori de cate ori imi aduceam aminte si taaaaaaaarrrreeee bine mi-a facut. Mai aveam putin si ii dadeam pe deget si micutei in gura. E nemaipomenit de bun unguentul.

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Asta e melodia mea preferata in perioada asta si o dedic tuturor cozanaceilor de la odiseea noastra.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

39s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Fetita Diamishei are 3.400 g si a luat nota 9 la nastere! Ea a avut doar epidurala la cezariana si a zis ca a simtit tot, de parca ar fi tras-o un camion de burta...Acum e bine, mi-a scris ca e doar putin ametita, astept sa ma sune!

Mav, ce scumpic e micutul tau, are o mutrita de revista, ce mai!!! Sa-ti traiasca!!!

_

[orange]Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Brie, bine te-am regasit si-ti intorc cu drag urarile de bine! Nu stiu daca mi-ai trimis sms-ul odata cu cel trimis lui Anes, insa eu, dupa ce am vazut ca a anuntat ea pe forum nasterea voastra, chiar am verificat si nu aveam niciun mesaj nou in tel.... Si spre surprinderea mea, am primit pana la urma sms-ul tau, dar la miezul noptii! NU stiu de ce asa ca nu mi s-a mai intamplat?!
...Apoi... am tot sunat la tine, de-a doua zi... si aveai telefonul inchis? Oricum, nu mai conteaza, important este ca sunteti bine!
Vreau si eu sa vad poze cu voi!!!!!!!

Bebecris, imi pare rau pentru necazul vostru! Bine-nteles ca m-ai facut sa plang.... Sa dea DD sa treceti cu bine peste toate incercarile si la final, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Fetita Diamishei are 3.400 g si a luat nota 9 la nastere! Ea a avut doar epidurala la cezariana si a zis ca a simtit tot, de parca ar fi tras-o un camion de burta...Acum e bine, mi-a scris ca e doar putin ametita, astept sa ma sune!

Mav, ce scumpic e micutul tau, are o mutrita de revista, ce mai!!! Sa-ti traiasca!!!

_

[orange]Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
Dialoguri strumfesti

Asa creste bebe

Diana

...[b]Diamisha... tovarasa mea de suferinta.... credeam ca-s eu mai ciudata de nu m-a ajutat peridurala, ca in profesionalismul dnei dr pe care am avut-o ca anestezist, am avut si inca mai am mare incredere....
ooooffffffff....... saracuta de ea!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mav, arata super bebe bufleic bun de rontait.

corina, si eu zic ca daca ai chef sa te plangi asta e cel mai bun loc unde o poti face. insa capul sus! adevarat ca e bine ca bblina sa stea cat mai mult la caldura dar daca iese si azi nu e nici o tragedie, nu?

imi explica si mie cineva in cuvinte simple cum o sa fiu eu in stare sa stau 8 ore pe scaun la servici timp de 4 zile saptamana asta, ca mie nu mi-e prea clar
singura liniste e ca mai am apoi o saptamana de 2 zile de munca si apoi CONCEDIUUUUU

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

hai ca am chef de vorba. va spamui.

voi de ce va faceti tampoane cu vata si tifon, nu va dau la spital? astia aici au unele care nu au plastic pe spate, le-am folosit cat am stat in spital si mi-au placut mult.
apoi always de alea groasele.

apropo de spalat rufele lu bb cu detergent. mie mi-au tot dat dupa ce am nascut detergent promotional "le chat" pt copii mici. si acuma mi-au dat o cutie (cutie nene, nu cutiuta) cand m-am inscris la spital. eu am spalat rufele cu detergent normal insa dar le-am pus la inca un program separat de limpezit. dar o idee ar fi, daca nu gasiti detergent sa folositi gel de dus gen dove. asa am spalat eu azi textila de pe scaunul scoica in cada. e fin si se limpezeste usor.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

facem tampoane pt ca traim in tara lu' papura vodA....
la mine n-au avut manusi, nici macar nesterile..... sa il ia cele de la neonato pe bb din bratele medicului..... nu aveau nici seringi sa le dea sa pape....

cik l-au luat cu un camp steril=o carpa de bumbac chipurile, sterilA

36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput