Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 4
oaana spune:
MamiCamelia,ai un bebe scump.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
brazuca25 spune:
mamiCamelia bine ai revenit!
Pentru ca e weekend, hai sa ne inveselim:
O barza cu un batranel in cioc.
Intreaba batranelul:
-Auzi, nu crezi ca ne-am ratacit?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
brazuca25 spune:
Si inca unul ca iar picam pe pagina 2
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni !
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti !!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina.
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa ?
- El lucreaza la 7UP...
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
cristina26 spune:
Antoanela23
Bine ai venit in Bucuresti! Sonia si Victor sunt placut impresionati de imprejurari? Tu esti din Bucuresti? Cum este vremea? Va place? Pupici din partea noastra
Barzuca25 multumim de glume.
cafera imi pare rau ca fetita ta este bolnavioara
ingrid, vrea si ea sa zica ceva "gh g bvv "
asa ca tre sa va las
O zi buna la voi toate!
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
ce liniste pe aici,
Unde sunteti toate?
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Noi suntem aici, reintoarse dintr-o plimbare la niste prieteni care au casa intr-o superba zona de deal. E prima iesire dupa perioada agitata, am avut emotii, dar Ilica s-a comportat bine si a stat mult in aer liber si, zau, parca respirai cu adevarat aer curat. Credeam ca nu o sa ma inteleg cu ea si ca atunci cand va vedea mancare o sa ceara in disperare, dar vad ca stresul meu e mai mare. Ea, mititica, si-a mancat cartofii ei fierti si a rontait mere.
Prietenii nostrii au un bebe cu 3 luni mai mic si s-au jucat foarte frumos, fara sa se bata pe aceeasi jucarie.
MamiCamelia, chiar te asteptam.
Luna1 spune:
MamiCamelia bine ai revenit.
Si de la noi un banc repede ca altceva n-am de zis:
O discutie intre 2 copii in camera lor . Baietelul catre fetita:
- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
F: O papusica Barbie , dar tu ?
B: eu ii voi cere un Tampax
F: Tampax ? Ce e asta ?
B: ...habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, la piscina, sa mergi cu bicicleta , sa dansezi , sa alergi , sa faci o multime de lucruri ....fara ca nimeni sa-si dea seama !
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Ce cald a fost azi in Bucuresti! Ne-am alergat cu Saby prin parc vreo 4 ore, am calarit impreuna toate locurile de joaca, ne-am dat pe toate toboganele, ne-am catarat pe toate sforile si am cules flori. Aici au inflorit merii. Cand ma gandesc ca "pe vremea mea" in perioada asta era deja zapada...
Cu toate cele 23-24 grade, am vazut copii infofoliti ca in plina iarna, cu combinezoane groase, si 90% din cei pana in 6-7 ani aveau caciula. Ma intreb la iarna cu ce ii mai imbraca, oare nu-i scot deloc din casa?
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
Tare bancul
Noi am fost la o aniversare de un anisor cu taiere de mot ( a ales pix, ruj si aur) intr- un separeu in care se forma curent. Nu stiu daca de la asta sau nu, cert e ca Daria e iar ragusita. A cincea oara. I- am facut aerosoli in seara asta, poate nu mai evolueaza.
Eu la Daria nu am avut pofte ( bine poate doar de niste bluzitze si cercei), insa vad ca sarcina asta se anuntza total diferita. Am mancat in seara asta niste muraturi cu o pofta de ziceai ca- s d- aia salbatica. Mi se pareau divine.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 5 saptamani.
mamiCamelia spune:
Seara buna. E tarziu, stiu dar am fost la o onomastica pana pe la 8 seara apoi, papa bebe, baita, joaca de-a " stai ca te prind ", nani bebe...
Promisesem detalii despre evolutia lui bebe. Iata-ne : avem 79 cm, 11kg, 8 dintzisori, 4 molari si un canin voinic iesit acum cateva zile. Celalalt vrea sa iasa dar se cam codeste. Luca merge de la 10 septembrie( se pregatea de scoala) dupa ce 4luni si ceva si-a tabacit genunchii de-atata busilea. Spune, tata, tati, mama doar la mare somn sau suparare. Primul cuvant...adica al treilea a fost "tzitzi" cand intr-o seara mami umbla cam golasa prin camera, bebe a venit si a aratat cu degetul spre san. I-am spus tzitzi si el a repetat... am plans de incantare.A fost prima oara cand repeta dupa mine.
Daca ma intind asa la vorba scriu pana maine....
Acum doarme toata noaptea, de cateva zile ne-am mutat eu si tati in alta camera si el doarme singur, deocamdata cu usile deschise intre noi.
Mananca bine, e foarte deschis catre persoane straine, adora randunelele din parc... si ciorile.La fel si fantanile arteziene pe care le-ar devora daca l-ar lasa mami.
Maine mai spunca mai am.
Noapte linistita tuturor.