Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

buna
sorry ca intru pe fuga

imi da si mie link cineva ca sa descarc filmul petrecerii?

multumesc

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea, imi pare tare rau ca ne dai asa vesti, sanatate multa puiutului.
Noi am facut febra, sincer eu nu am pus mereu termometrul, simteam ca-i arde capul nu mai stateam pe ganduri( la bb arde capul si manutele cand are febra),am luat temp odata sau de doua ori,in popo avea 38,3 respectiv a doua zi 38,5, la noi s-a suprapus iesirea caninului(nu stiam de el) cu raceala si din cauza asta am fost asa disperata si am fugit la dr.Eu i-am dat antitermice cam 3 zile, nurofen alternat cu panadol la 4 ore, iar seara in loc de panadol ii puneam supozitor paracetamol, a facut cred intr-o noapte febra mai mare dar nu am mai stat sa-i pun termometrul i-am dat repede 5 ml de nurofen si in cateva minute a scazut de tot,si nu a mai facut pana dimineata la 10.(Noi nu prea am avut necazuri cu febra mare,o singura data am ajuns la 39 in vara si ne-a facut o injectie la spital, era seara si nu aveam de unde sa i-au supozitoare, eram la parintii mei la tara)
Eu sper sa fie si la voi de la dinti si sa scapati repede, oricum daca vezi ca trece de 38,5 pune supozitor cu paracetamol sau chiar novocalmin.Am citit undeva ca atunci cand ies caninii e posibil sa faca febra mai mare decat de obicei.
In ce priveste Diazepam nu ti-l recomand, stiu de la o prietena (cea care a avut copilasul cu meningoencefalita-pana la urma nu cred ca diagnosticul a fost corect)ca i-a spus medicul sa-l aiba in casa....la ea e periculoasa febra pt cel mic cand ajunge la 38,5 deoarece a intrat in convulsii odata, tot ea mi-a spus ca i-a spus farmacista sa aiba mare grija cand il da copilului ca nu se administreaza orcui si orcum.Decat sa-i dai tu asa ceva mai bine fugi la urgente cu el daca mai face febra mare.

Sanatate multa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

cecilia, frumoase poze, va sa zica isi doreste sa devina aviator
Vazut si placut fotomodelul Andrei de Emma

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

nu degeana a ales avionul la mot

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca
Noi am avut accident aseara a fost tare urat ca ne-a lovit un nene rau din spate si eram cu Vladut in brateTocmai fusesem la cumparaturi si ne indreptam spre un alt magazin si nu l-am mai pus in scaunel.El e ok l-am tinut cat am putut de bine in schimb m-am lovit eu la cap si am dureri.Am fost la doctor mi-a dat calmante dar tare as vrea sa fac un control mai serios.Masina e facuta varza dar asta nu e important acum sper sa nu fie nimic serios cu mine.
M-am speriat foarte tare si ma gandesc cu groaza ca Vladut nu a fost in scaunel si se putea lovi foarte tare.Va pup mai revin cu vesti.

Imi pare rau sa aud de accident. Sper sa fii bine, sa nu fie nimic grav!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
am facut o criza de lombosciatica.a fost groaznic

Brrr...bine ca a trecut! Ai grija de spatele tau!

Poze

Mergi la inceput

Mai, mai, azi nu am citit deloc vesti bune...doar pozele piticilor de Cecilia si Emma ce m-au mai inveselit...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

bai,se vede ca Roxana e la nunta azi nu scriem nici 5 pagini,
Ce e linistea asta??????????
Am admirat doi baieti frumosi ,EMMA ,CECILIA sa va traiasca pustii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea, noi avem abonament la Medicover, acolo am sunat.
Nu stiu ce sa zic de diazepam... Mai bine incearca sa tii sub control febra, da-i antitermice, noua pediatra ne-a recomandat sa alternam la 4 ore paracetamol cu nurofen, iar daca nu scade febra nici asa sa dam novocalmin. Si sa stii ca baia calduta chiar scade febra rapid, asta spun din experienta proprie.

Sper sa auzim vesti bune ! Sanatate !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

moldoveanca - imi pare rau pt accident.

Andreea - si Tudor are de azi-noapte febra peste 38, fara nici un alt simptom totusi. Nu muci, nu raguseala. Sper si eu sa fie de la dinti in cazul amandurora. Eu i-am dat paracetamol supozitor, i-a scazut, a crescut iar si acum ii dau si panadol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

fETELOR MAI AM NEVOIE DE UN SFAT! La cei care refuza medicatia cum reusiti sa le dati siropurile??? Cris a inceput sa refuze siropurile.... Va rog din suflet sa mi raspundeti la 9 trebuie sa ii dau Panadolul si nu stiu ce metoda sa mai adopt.

Mergi la inceput