Mamici si Gravidute de ITALIA (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ciao harnicutelor!
Inca n-am recuperat tot ca de ...am avut de facut lectii,mancarica si culcat pitica ...asta seara sant pe net ca am tras un pui de somn

am pus ceva pozici...ptr Berarpiri ca e tare atenta

Katia multumesc mult

Alecri bine ai venit...muoama treiiiiiiiiezi cucuieti

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata...o cafeluta,lapte,ciocolata calda

Aseara m-am uitat a Harry P cu fimiu...de fapt am adormit,dar ca sa multumesc copilul.
De cand am fost la cina ma simt nasol...stau mai mlt pe la baie si cu o durere de burta...cu diclofor mai amelioreaza...mancarea naspa sau virus??...bine ca sant copii ok

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

roxali imi place sa fiu la zi cu toate.Am vazut printesa ta.Ce bine seamana intre ei!Nu is prea mari cerceii?Poate sunt eu fixata.Si Ambra a primit de la nasi o pereche,dar ii sunt mari,asa ca i-am luat eu micuti.Primele doaua perechi le-a pierdut,apoi i-am luat tip verigi,ca sunt si mai comozi,si nici nu-i poate pierde.Cum esti cu serviciul?

Azi nu vom face nimic ,ca de obicei,de cand e sotiorul acasa.
El are un program naspa,ca poate ii vine control de la INPS,
si tre' sa fie acasa.Oricum cu vremea asta urata...

O duminica placuta!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!Multumim pt aprecieri

Hihihi,Georgiana,eu asteptam un Pestic pe 14 martie,dar ea a vrut sa fie Berbecuta!Deci,Bionda,am nascut dupa dpn..

Roxali,tare scumpa aniversata mica!Si ce o mai iubeste fratiorul

Duminica relaxanta tuturor!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata, mamici si burtici dau eu azi !V-am citit raspunsurile si obs ca bebicii isi cam fac de cap adica nu vin cd ii astepti ci cand vor ei eu acum sunt curioasa daca bb-ul meu o sa se grabeasca sau nu,as prefera sa vina mai devreme decat sa intarzie ptca am auzit ca in majoritatea cazurilor se face cezariana cd treci de DPN iar eu nu vreau asta in primul rand ca sunt singura aici si voi fii nevoita sa fac treaba in continuare iar doi vreau sa fac sport dupa nastere sa pierd kg acumulate dar acum stiti voi cum o vrea DD ca daca_r fi totul dupa noi ce frumos ar fii

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Raluka parca tu m-ai intrebat de sex?!Mi_a zis o singura data sexul pt ca de fiecare data se ascundea si nu reuseau sa-l vada,oricum noi am cumparat totul pe alb,galben verde chiar si putin bleu(doar o tenta)nimic roz daca e sa fie fetita atunci mai cumparam si ceva roz sau rosu.
Giorgi tu cd ai DPN ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata si de la mine, ma alatur si eu la cafea!!!
Bionda: eu am DNP dupa CM pe 18 martie, dar la ult ecografie mi l-a trecut pe 26 martie!( o saptamana diferenta).Sa vedem cand vrea bebe.Poate vine intre datele astea, dupa 21 martie sa fie berbec.
Inainte eram foarte mult pro cezariana si eram convinsa ca eu cand voi naste voi face cezariana, dar acum sper sa nu fie nevoie.La fel ca tine si eu sunt singura si cred ca mi-ar fi si mai greu si operata.
Al meu sot o sa-si ia vreo saptamana liber sa stam amandoi cu bebe, din doi nestiutori tre sa iasa ceva!!! Macar ne sustinem reciproc pana deslusim tainele cresterii unui bebe atat de mic.
Raluk: prietena mea este berbec si sotul meu la fel ...si sper ca si bebe sa fie la fel, macar stiu la ce sa ma "astept".Oricum sunt persoane minunate, familiste si ambitioase, curioase ....si incapatanate!!!!Au personalitate oricum!
V-am pupat!

20+

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Roxali ...am vazut si eu Harry Potter, sunt fan!!!!

20+

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Bionda-nu te speria de cezariana ca poti face sport si daca cu ea,nu asa repede dar poti face.Mie abia mi se vede taietura desi am avut-o mare si nu simt nici o diferenta iar kilele le dai jos,stai linistita la cata treaba o sa ai.
Parca Mamii ma intreba daca-mi dorm prichindeii...aaaaaaa,mi-ar placea mie .Au deja 10 luni jumate si inca nu am dormit o noapte ca lumea.Pe langa ca imi mananca pe la 2 niste lapte,se trezesc pe rand din ora-n ora...eu deja din instinct ma scol din pat inainte sa inceapa sa planga sau sa vorbeasca(ca de multe ori n-au somn si tot vorbesc unul cu altul pe limba lor iar eu si tati stam sa murim de somn langa patuturile lor ).Mereu sper ca o sa inceapa sa faca nani toata noaptea ...ma aspetto,spero e basta perchè non succede...am niste cearcane de parca ies din meci de box...na...asta e...

Mergi la inceput

Giorgi ce coincidenta tu ai sau ai avut dpn-ul pe 18 mart iar eu um_ul pe 18 mart

Mergi la inceput