Mamici si Gravidute de ITALIA (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Apropo de pampersi,am aici o verisoara a sotului care are un baietel de 2 ani jumate si poarta inca scutec.Mie personal(cer scuze daca mai e cineva in situatia asta)m-i se pare un pic rusinos si o educatie proasta din partea mamei in specialPartea proasta e ca nici nu am vazut-o vreodata sa-l puna pe olita si chiar ma gandeam ca daca nici acum nu-l inveti atunci cand la 5 ani?

Polia

bebele meu

Mergi la inceput

Deocamdata am pus doar doua pozici cu burtica mea

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bonda photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Discutia despre pusul pe olita,se poate
intinde mult si bine...Sunt copii care stau
de la inceput,si cei care refuza.Eu stiu un caz
in care dintre 2 fratiori unul a stat fara probl.
si celalalt nu;si mama era aceeasi...asa ca depinde
si de copii...Eu am avut f.mare noroc cu Ambra ca
a stat de la inceput,si de la 6 luni pot zice ca a
mai facut pupů in pampers de 5 ori,in rest imi face
pe olita.

Azi am facut pe intermediara intre fiul unei amici
(care are firma aici)si 2 firmewdin Rom.Macar mai
fac si eu ceva util din cand in cand...

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Nelia tu esti mama lui si tu stii cei mai bun pentru el, daca el mananca asa dai in continuare,ca si mie mi sa spus multe dar pana la urma ii dau ceea ce am vazut ca mananca el,ceea ce ma feresc sai dau e fainoase ca acestea contin gluten si pana la un an e de evitat,nu ne dam seama acum da pe la doi trei anisori tot noi tragem ponoasele.

Bionda teas sfatui sa nu mai ei pastile,mai bine mergi la medic sati prescrie el ceva,e cel mai sigur.Nu poti sti niciodata ce se poate intampla,mergi mai intai la doctor,de ce sati plangi mai incolo in pumni singurica?Insanatosire grabnica

Irina,mamy de Fabian
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12
nou
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Andreea ca sa nu ma intelegi gresit iti explic mai bine cum sta treaba.Baietelul nu refuza sa stea pe olita dar daca nu il pune nimeni nu are cum sa stea din proprie initiativa.Eu fiidca ne cunoastem bine cu mamica lui(pe langa verisoare am fost si colege de clasa)am incercat sa-i spun ca greseste si ca ar trebuii sa se impice mai mult in cresterea si educatia lui pana nu e prea tarziu iar ea mi-a raspuns ca da ca e constienta de asta dar ii este mult mai comod asa,de ce sa stea sa-l pazeasca o juma de ora pana se hotaraste sa faca in olita cand poate sa_i schimbe scutecul repede si gata nu mai pierde timpul cu el.Si alta chestie zice ca va creste si isi va da seama singur, acuma eu stiu...c-o fi bine,c-o fi rau(eu asa as zice)oricum nu ma doare capul de ei dar am dat si eu un exemplu
Sa ma iertati daca am zis ceva gresit da eu in unele chestii sunt de moda veche

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bonda photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

bionda eu ma refeream mai mult
in general.Dar acum,ca ai explicat situatia,sunt
de acord cu tine.Tu ai facut bine ca i-ai dat
un sfat,apoi ca nu-l baga in seama...probl.ei...
Nu vreau sa judec pe nimeni,dar sunt unele mamici
mai nepasatoare.Eu sunt una care incearca sa faca
tot ce e mai bine...las comoditatea la o parte...
Nu ai pus bine adresa de la poze,ca nu se deschide
la pozele tale.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Apropo de pampersi,am aici o verisoara a sotului care are un baietel de 2 ani jumate si poarta inca scutec.Mie personal(cer scuze daca mai e cineva in situatia asta)m-i se pare un pic rusinos si o educatie proasta din partea mamei in specialPartea proasta e ca nici nu am vazut-o vreodata sa-l puna pe olita si chiar ma gandeam ca daca nici acum nu-l inveti atunci cand la 5 ani?

Polia

bebele meu

Inainte de a face astfel de afirmatii, cred ca ar fi mai bine sa astepti experienta ta in "a-ti educa copilul la olita", sau te-ai putea informa. Poti incepe cu articolul asta: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=437

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ams i eu cateva articole dar nu vreau sa insist pe subiect caci nu vreau sa ne certam din motive de educatia plozilor asa ca ASTEPT sa ma invitati la cafea

Mergi la inceput