ma puteti ajuta?
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina spune:
Subscriu!
quote:
Originally posted by ani35
Simon,m-as incumeta sa spun ca,de vreme ce sotul tau nu accepta ideea de a avea o fetita,nu e pregatit inca pentru "rolul" de tatic.Facand afirmatii de genul asta da dovada de imaturitate...si egoism.Parerea mea!
Katink spune:
In primul rand cred ca ar fi normal ca unul din cele doua subiecte sa fie sterse, asa ai avea de citit intr-un singur loc si raspunsurile vor fi toate la gramada.
Eu am raspuns in ambele, avand in vedere ca aici spui ca sotul isi doreste tare mult un baiat iar tu un copil, iar dincolo ca tu iti doresti foarte mult un baietel.
Raspunsul la intrebarea de aici ar fi urmatorul:
-ia-ti sotul de manuta si stati relaxati in fotoliu si aveti o discutie serioasa pe aceasta tema.
Eu cunosc din clasa a VIII-a ca sexul copilului il da tatal, asa cum multe fete ti-au scris deja asta.
Daca sotul tau doreste un baiat tare mult, nu e un pacat, dar daca nu concepe sa aveti o fetita asta e deja o aberatie, nu tu esti vinovata, asta trebuie sa inteleaga el.
El este responsabil daca tu vei naste o fetita sau un baietel, atunci cand va intelege lucrurile astea, cu siguranta ca isi va dori un COPIL sanatos si daca Bunul Dumnezeu va vrea sa fie baiat asa va fi,
pana atunci va doresc multa intelepciune.
Katink
Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...
Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...
ralucami spune:
Mie mi se pare o mare prostie treaba asta cu sexul copilului. Sunt o groaza de femei care isi doresc copii si in momentul in care printr-un miracol una dintre ele ramane insarcinata, pot baga mana-n foc ca nu se gandeste nici o clipa daca e fetita sau baiat. Ca orice mamica normala isi doreste ca puiul ei sa fie sanatos. Mie mi se pare ca tu si partenerul tau nu sunteti inca pregatiti pentru asemenea "miracol". Si la urma urmei de ce isi doreste "numai" baiat?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
cl spune:
quote:
Originally posted by ani35
Simon,m-as incumeta sa spun ca,de vreme ce sotul tau nu accepta ideea de a avea o fetita,nu e pregatit inca pentru "rolul" de tatic.Facand afirmatii de genul asta da dovada de imaturitate...si egoism.Parerea mea!
Subscriu!!!!!
Claudia
Scuffy spune:
cu greu ma pot abtine sa nu-l fac pe sotul tau cu ou si cu otet... el ca el, dar TU? ca doar sunt si eu femeie, si ma intristeza sa dau peste mesajul tau... nu vreau sa te jignesc, dar daca sotul tau vrea numai baiat (cu toate ca daca va fi fata, va fi datorita spermei lui) tu chiar nu esti in stare sa iei atitudine? tu cum vezi lucrurile? tu cum gandesti? sau vrei cu tot dinadinsul sa-i faci lui pe plac pt. ca il iubesti? ar fi o mare greseala, pt. ca aici chiar nu poti fi tu cea care decide.
eu tocmai am aflat ca am fetita, eu imi doream fetita, logodnicul meu mai mult baiat. numai sa-l fi vazut ca ar fi zis ceva, l-as fi pus imediat la punct. mi se pare ca sotul tau are atitudine specifica de macho.
ah.. si inca ceva.. putina rabdare nu ar strica....
scuffy
EDDY spune:
Cind am aflat ca sint insarcinata,l-am intrebat pe sotzul meu ce "vrea" sa fie :baietzel sau fetitza?Shtii ce mi-a raspuns?Vreau sa avem un copil sanatos!Mi se pare cel mai frumos raspuns !Bine,ca mai tirziu imi spunea ca i-ar place ca primul nostru copil sa fie fetitza deoarece fetitzele sint mai apropiate de familie shi in orice caz ar fii frumoasa tare cu coditze shi funditze,cu fustitze shi rokitze dar il mai trezeam eu explicindu-i ca pina la virsta coditzelor,funditzelor shi a celorlalte sint multe alte experientze mai "minunate" de trait:colici,dintzishori,etc.
Oricum,cred ca intzelegi diferentza intre ceea ce ishi dorea sotzul meu shi ceea ce VREA sotzul tau,care asha cum au spus shi alte fete,cred ca de fapt nu este pregatit pentru a deveni parinte,indiferent de sexul copilashului.
Toate cele bune shi mai ginditzi-va putzin inainte de a decide!!!
Eddy & Antonia Naomi
mamica dulce spune:
simion...acum se pare ca ai primit raspunsuri mai multe decat poti duce,nu de alta dar nu ai dat nici o replica
ei glumesc si eu aici,nu e nimic nou printre veteranedaca iti(mai) suntem dragi ai sa te convingi in timp.
oricum nu te supara ca te,.au luat fetele mai tare,eu sunt total de acord cu ele,dar tu,daca ti.e indiferent sexul copilului zic sa nu te stresezi totusi prea tare ca pana la urma o sa iubeasca si fata,doar el a facut sa fie asa.
pace si iubire sa fie ,ca mai puteti incerca
sanatate si sa auzim de bine.
ps.nu am inteles daca esti insarcinata (si e prea devreme pt eco)acum sau iti doresti sa ramaide acum inainte??
Aurelia spune:
Of sarmana de tine da mult i-l mai iubesti tu pe omul asta!!!!!!!!!atit de mult ca ai face orce sa ai un baiat ca sa-i faci placere ,atit de mult ca nu ai nici curajul sa-i spui ca nu te satisface ca sa nu se revolte in el orgoliul masculin!!!!!draga mea chiar daca ai sa ma injuri acum eu i-ti spun ca problema ta nu este cum sa faci sa nasti un baiat ci faptul ca iubesti un om imposibil!!!!!il iubesti atit de mult ca si luna dupa cer i-ai da-o daca ti-ar cere-o !!!!sincer?! n-as vrea sa fiu in locul tau,iubirea pt un astfel de om este o pacoste nu o incintare!Eu i-ti doresc sa-ti fie bine si sa fii fericita sa reusesti sa ai ceia ce-ti doresti ,dar .....in realitate nu stii ce te asteapta daca ai plecat pe drumul vietii linga un astfel de om!toate cele bune si sa auzim de bine!!!
Aura&Luca,18 luni
adadia spune:
Hai sa-ti povestesc si eu ceva . Cand am facut ecografie dr.mi-a spus ca am baiat . Toata lumea era multumita si fericita . Chiar si eu imi doream baiat . La varsta aia ( aveam 22 de ani ) nu realizam eu ca important este sa ai un copil sanatos si mai putin important este sexul copilului . Am nascut o fetita de toata frumusetea . Barbatul meu a venit speriat la spital si m-a intrebat : Cum ii punem numele ? Noi ne pregetisem doar cu nume de baieti . Dupa un timp sotul meu a inceput sa bata din pinteni ca mai vrea un copil . Iubesc copii foarte mult , dar nu prea ma simteam in stare sa mai cresc inca unul , mai ales ca fetita mea n-avea o clipa de liniste - era mai rau decat cel mai nebunatic baiat . Si am nascut al doilea copil . Tot fata . Cand i-a dat mama telefon sa-i spuna , a amutit . Au si ei o durere , ca n-are cine sa le duca numele mai departe . Si a trecut timpul . Si vreau sa-ti spun ca eu am sau nu am trecere la el , dar cea mica daca vrea sa i se urce in cap , acolo se urca .Face din el ce vrea ea . Toate dorintele ii sunt indeplinite . Asa ca sa nu fi suparata daca o sa ai o fata . Lucrurile se pot schimba asa cum nici nu te astepti . Sa fie sanatoasa sau sanatos si sa creasca frumos . Restul nu mai conteaza .