ma puteti ajuta?

ma puteti ajuta? | Autor: simion

Link direct la acest mesaj

Din mai multe motive dar mai ales pt ca-l iubesc f tare si ne intelegem,as vrea sa stiu daca exista o metoda sa pot fi sigura ca o sa nasc baiat-pt ca el numai asta vrea iar eu vreau copii deci..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simion spune:

Ok. Am inteles ca intrebarea mea nu prezinta interes .Poate ca pare puerila sau doar o toana de pustoaiaca dar e la fel de serioasa ca si lamentarile despre soacre sau alte situatii super discutate aici."Multumesc" pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Asteapta numai nitelus pana maine, sa vezi ce de raspunsuri o sa vina, poate ai observat ca in week-end e destul de putina activitate pe forum si de altfel, in 40 min cat a durat de cand ai pus primul mesaj pana la al doilea, nu prea era timp sa raspunda cineva. Referitor la ce te framanta, era la "interzis barbatilor" un subiect cu un tabel chinezesc cu calcule pentru alegerea sexului copilului dar poate ca daca ai o fetita el o va iubi la fel de mult pentru ca ar fi copilul lui. Ti-a trecut supararea?
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Duminica noaptea,intre ora 00.18 min - 00.39 vrei sa ai doua pagini de raspunsuri? La o intrebare la care nimeni in lume nu are raspuns,decat supozitii? Tu glumesti!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Raluca (simion),vii aici,postezi acelasi topic la doua forumuri diferite si-ti raspunzi tot tu,indignata ca nu s-a gasit nimeni la miezul noptii sa-ti raspunda in interval de jumatate de ora.Atitudinea ta lasa de dorit!Ca sa nu mai vorbim ca dac-ai fi respectat o regula elementara a forumului de a da o cautare pe subiectul care te intereseaza,poate-ai fi gasit subiectul asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11767
Peace!

Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Eu i-as strange de gat pe barbatii care spun ca nu vor decat baiat.
Probabil ca in mintea lor se cred mai barbati daca au baiat in loc de fata.
Si ma intreb daca macar au habar ca de fapt ei sunt cei care dau sexul copilului nu femeia.

(5 ani si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nu tine de tine si de nici o alta femeie din lume daca pruncul va fi fetita sau baietel. Sexul copilului e dat de tata, de partea barbateasca, deci nu cred ca tu ai putea face ceva in acest sens.
Pe forum s-a mai discutat subiectul, incearca Tabelul chinezesc sau alte variante date de fete, dar repet toate sunt presupuneri, nimic nu e garantat 100%.

Multa sanatate,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Imi pare rau ca trebuie sa scriu mesajul asta.
Dar ce am scris eu despre soacra mea nu e lamentare, e o realitate si am scris numai celor care se considera prietenele mele.
La intrebarea care ai pus-o pe forum, ce sa faci sa fie baiat, eu nu stiu ce sa-ti raspund. Te rog sa ma crezi pe cuvant.
Eu zic sa nu te pripesti cu comentariile vis-a-vis de alte subiecte.
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by mirelam

Eu i-as strange de gat pe barbatii care spun ca nu vor decat baiat.
Probabil ca in mintea lor se cred mai barbati daca au baiat in loc de fata.
Si ma intreb daca macar au habar ca de fapt ei sunt cei care dau sexul copilului nu femeia.

Mirela, mamica lui Andrei (5 ani si 5 luni)

Subscriu. Nu exista nici o metoda stiintifica/medicala/de orice fel (slava Domnului) de a alege sexul copilului. Un copil e dar de la Dumnezeu, nu o pereche de pantofi pe care sa ti-i alegi, albi sau negri- dupa cum vrei sa te asortezi...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Simon,m-as incumeta sa spun ca,de vreme ce sotul tau nu accepta ideea de a avea o fetita,nu e pregatit inca pentru "rolul" de tatic.Facand afirmatii de genul asta da dovada de imaturitate...si egoism.Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by ani35

Simon,m-as incumeta sa spun ca,de vreme ce sotul tau nu accepta ideea de a avea o fetita,nu e pregatit inca pentru "rolul" de tatic.Facand afirmatii de genul asta da dovada de imaturitate...si egoism.Parerea mea!

corect!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput