FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)
Raspunsuri - Pagina 9
gabri-ela spune:
Cip mi-au dat lacrimile de bucurie cand am citit azi de reusita ta
Bravo!!!!!! Felicitari!!!!!!Sarcina usoara!!!!!!!
Chiar daca nu am mai intrat de mult, v-am citit constant si m-am rugat sa-ti ajute DD sa reusesti de data asta pt ca o meriti din plin
Eu sunt convinsa ca lista reusitelor se va face din ce in ce mai mare
Am servit si eu o cupa de sampanie in cinstea ta Cip
Pup toate fetele
Inna, Iuca sarcina usoara in continuare
bytzi spune:
cip-felicitari din tot sufletul, ,sa ai o sarcina usoara si fara probleme..... uau m-am speriat ce ati scris si am lipsit si de la petracere ,nu am putut deschide aseara netul ,dar aflasem eu vestea....mai e sampanie ,vreau si eu sa cinstesc cu voi pt cipcirip.....mi-a placut enorm cand am vazut ce unite santam ,mi s-a facut pielea buburuze.....si le scosei pe toate fetele din barlog
bytzi spune:
simoneteparca ziceai ca te duci la Mutuliga,zici ca ti-a placut Ispasoiu ,ce stimulare ti-a dat?cand faci inseminarea?
copilutzuce ma bucur ca ai intrat si pe la noi,te asteptam mai des ca doar esti de-a noastra,pe cand FIV ?mergi la Dracea pana la urma?iti urez mult succesnusycum e bebelusul?iucao fata scumpa cu bebelusi cu totiauraai luat concediu?anamyte asteptam cu aceeasi vestedodohai, tu urmezi sa faci pasul urmator ,pe cand vizita la Ispasoiumontytaianama bucur ca ai trecut pe la noi,te asteptam mai des,tu ce plan ti-ai facut?faci FIV ?gabrielavino si tu mai des pe aici,anul viitor sa fie cu noroc pt tinetabithate mai asteptam pe la noi,planuri noi?inna ce face bebelusul?rodicutza tu pe cand inseminarea ,te-ai hotarat unde faci?sper ca nu am uitat pe nimeni,va
cipcirip spune:
Wau , ce petrecere mare. Bytzi, Nusy, Iuca, Pisix, Dodo, Copilutzu, Gabri-ela, Inna30, Simonete, Rodicutza32, Iaura21, Anamy, Montytaiana, Nelis, Evanescence, Magdutza10 , Roxy multzumesc ca atzi fost alaturi de mine shi le doresc celor care inca nu shi-au indeplinit visul sa-mi calce pe urme cat mai curand.
Multzumesc pt petrecerea frumoasa care atzi dat-o in cinstea mea , vb lui Bytzi mi s-a facut pielea buburuze cand am vazut cate atzi aparut, va iubesc pe toate shi va doresc tot binele din lume.
Va pup shi va imbrathishz.
Nusy felicitari pt samburelul de 53mm , sa-tzi traiasca shi sa creasca mare-mare . Acum am obs ca eshti in avans fatza de mine cu 2 sapt shi ceva. Te pupic .
Cirip
iaura21 spune:
cipcirip felicitari din tot sufletul o veste ca asta m-a scos din barlog , mi-a soptit mie o pasarica de reusita ta si am venit si eu sa ma alatur fetelor in a te felicita si a-ti ura sa ai parte de o sarcina usoara si te rog sa nu te mai stresezi din orice caci totul va fi bine
eu sunt in pauza de BB dar de la anul o iau de la capat cu sperante noi acum ca am vazut ca se poate
pooop toate fetele si le urez sa aiba acelasi noroc ca tine
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
anneka29 spune:
Buna ziua fetelor. Sunt pentru prima data pe acest forum.Sa ma prezint : am 29 de ani,cu sotul meu incercam sa avem un bebe de 3 ani, dar medicii mi-au diagnosticat o insuficienta ovariana. Singura posibilitate pentru mine de a avea un copil este donul de ovule.Stie cineva o clinica in Romania care practica donul de ovule? Eu sunt inscrisa la o clinica din Spania in Barcelona (am inceput deja tratamentul pentru don), dar daca cumva nu merge m-as dirija spre o clinica din Romania.(am uitat sa va spun, eu locuiesc in Franta de 10 ani).Multumesc la toate.
PS : am vazut ca una din voi (Cipcirip) are bucuria de a fi insarcinata! Felicitari, cu toate ca nu ne cunoastem!!!
copilutzu spune:
anneka29 aici vei gasii sprijinul de car ai nevoie... sunt niste fete sufletiste si saritoare!!!
Eu zic sa incerci la Giulesti . Parca asa citisem pe forum ca la Giulesti se face cu ovule donate... oricum daca gresesc mii de scuze.. poate iti vor raspunde fetele care stiu.
Dar parerea mea este sa mai consulti inca un dr. ca la varsta ta... nu prea imi vine sa cred ca estre diagnosticul corect.
Incearca si in consult endocrinlologic. Sper din tot sufletul sa fie o greseala..
bytzi astept intalneala cu dr. Dracea ... si pe urma dam startul. Trebuie sa repet analizele ..toooate ,toooate ... ca le-am facut degeaba... deh ... bani aruncati...Asa am yo bafta...!!
Pup si imbratisez gashca!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
copilutzu spune:
AAAAAAAA Gabitzelor si Mihaelutzelor LA MULTI ANI !!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
iuca spune:
LA MULTI ANI si din partea mea pt toti sarbatoritii de azi: Mihaela, Gabriela, Mihai si Gabriel multa sanatate si numai bine.
anneka iti doresc si eu bun venit si sper si eu sa fie o greseala. Cat ai FSH-ul? Stiu ca si inhibina B arata rezerva ovariana.
pt toate fetele mele dragi
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
15+