FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
simonete spune:
Anamy , ai avut o maroneala si un pic de sange azi dimineata si pana la ora 18 nu ai mai avut nimic ??? Stai linistita ca poate nu vin , sa vina peste 9 luni
.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
@dodo@ spune:
anamy, of, ce bataita meriti, nu te mai stresa atat, poate e de la implantare. Daca esti gravida, vin pana la tine si-ti dau o mama de bataieeee. De unde esti, sa stiu cati km am de facut?
iuca, bytzi, cipcirip, va multumesc mult, mult de tot, ma-ti ajutat ffff mult. De asta tin eu asa mult la voi, cand ai nevoie de ajutor, are cine te ajuta cu un sfat. Cu ajutorul vostru ne-am hotarat, maine sun la Sibiu si-mi fac programare la dl dr Chicea. Sper sa mai gasesc o data libera anul acesta, sa pot face IAD in ianuarie, sa nu pierd gasca, vad ca toate mergeti dupa sarbatori. Vin si eu, si eu. Ne-ati povestit asa de frumos despre doctorii de la Sibiu ca ma voi duce foarte optimista acolo.
iuca, nusy, sa va dea DD o sarcina usoara si va mai asteptam pe la noi.
cocolyso, te asteptam si pe tine cu o veste buna, sa mai facem o festa, chiar mi-a placut la cea a lui cipcirip. Pun sampanie la rece?
Cocolyso spune:
Ana poate e alarma falsa si rusii numai vin.
Eu am facut de dim test: bineinteles NG!!!!!
Azi sunt ziua 13 de la prima inseminare si 12 de la a doua;
Am facut pe 30 si 31 octombrie.
AM plans pana nu am mai putut iar azi imi vine sa bag intr-o gaura de unde sa nu mai ies.
Nu ma mai doare nimic, nici sani, nici burta, nimic.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
Coco imi pare sincer rau poate se pozitiveaza mai tarziu, stii cum e pana nu vezi rosu, inca mai poti spera.
dodo ma bucur ca te-ai hotarat. O sa fie bine, trebuie!
anamy ce faci? cum e? Eu sunt cu pumnii stransi pt tine, poate totusi e bebe multi pt viitoarele burtici si pt actualele burtici si mamici!
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown 15+
cosicel spune:
iuca - ce bine ca te vad pe aici! Mai ai foto de la eco cu nazdravanii?
Eu m-am tot invartit in jurul cozii, si pana la urma am facut o programare la sabyc (mi s-a parut o varianta mai buna), si inc-o programare la dr Cocei.
Am vorbit cu al meu sot, si-am stabilit ca daca pana la sf anului nu reusim nimic, mergem la polisano.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
buna dimineata
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
cipcirip spune:
Cocolyso ce test ai facut? Barza roz sunt cele mai bune, se pozitiveaza cu 4 zile mai devreme. Eu zic pana nu vezi roshu-roshu sa mai speri.
Bytzi nu plec inca de aici, cand o sa vad bebele la eco at ma duc shi dincolo la zmeurici. Am grija de mine, beau laptic
.
Simonete cred ca ai plecat deja spre Sibiu, te ashteptam cu veshtile.
-ici pt toate fetele
Cirip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iaura21/iaura21.jpg)
iaura21 spune:
poooop fetele
eu nu sunt in butoi dar intru mai rar pe forum
cirip esti bine, spune-ne ceva simptome ca tu le ai cu simptomele
simonete chiar acelasi lucru vroian sa te intreb si eu ,cati ani ai de ti-a dat 2 gonale, pt ca mie imi tot spunea ca sunt prea tanara sa-mi dea 2( looool am 34 de ani!!!),poate s-a speriat dr. ispasoiu de nereusitele noastre si schimba placa...
iti tin pumnii sa iasa bine
bytsipoop fata optimista, nu stiu cand , unde sau daca voi face urmatoarea inseminare...
dodo ma bucur ca te-ai programat la dr chicea, dar nu sti inca daca vei face iad sau fiv? orice ai face noi iti tinem pumnii
iuca iubita , te-au mai lasat durerile de cap?
ana te-am lasat la urma ca sa-ti pot trage o mama de bataita, sa spui tu ca e z1 si sa nu-ti vina inca nesimtitii
cocoliso si pe tine desi nu cred ca ne "stim" remonteaza-te si sa o iei de la capat , asta daca nu se intampla minunea sa -ti iasa totusi poz mai tarziu
vedeti fetelor ca eu intru rar dar atunci nu ma mai opresc
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
cipcirip spune:
Iaura pai simptomele de acum sunt : sani sensibili la atingere (nu pot sa dorm pe burtica), din cand in cand simt ceva in burtica in stanga (acolo cred ca s-a prins bb) shi durerea de spate insuportabila de la pranz. Azi vad ca m-a tzinut doar o ora shi sper sa scap de ea definitiv in curand.
Doctorii ar tb sa dea tratam dupa anal hormonale nu dupa varsta. Tu tzi-ai facut ac analize? Dc ai FSH mare tb sa ti se dea mai mult gonal iar dc ai LH mic tb menopur.
Moni felicitari pt cei 2 blastocisti din burtik. Am tras cu ochiul la vecini
Eu shtiam ca lim max de utrog e 6 /zi, tzie cum de tzi-a dat 9? Vezi ca nu e bine sa pui mai mult de 2 odata shi sa le iei ca pe antibiotice la 6 ore. Eu iau 2 la 8 ore. Endometrul era vascularizat? Cheia succesului meu cred ca se datoreaza L-argininei , am luat cate 1/2 tableta de 100mg (de la Solaray) la 8 ore (at cand puneam shi utrog) din zi 6 pana in zi 13.
Cirip viitoare mami de Ciripel
felix76 spune:
Buna fete dragute,
Cip, felicitari pentru bebe din burtik! Sa cresteti mari si sanatosi!
Te-am urmarit, ne-am inseminat amandoua cam in aceeasi perioada (eu la Tutu, cu proba provenita de la sot propriu si peronal) si am avut simptome asemanatoare, durerile acelea mari de burtica si de spate, numai ca la mine nu s-a prins. Probabil din motive de spermograma nu tocmai buna a sotului meu. Nu-i bai, o luam de la capat de asta data cred ca la Polisano, probabil la Ispasoiu. L-arginina e super, fetele care aveti probleme cu endometrul, puteti sa-l luati fara probleme! Eu n-aveam endo mai mare de 7,3mm in z14-15 dar acum, cand am luat l-arginina, am avut in z9 endometrul de 10 mm.
Asa ca, dragutele mele, voi incepe sa va bombardez cu intrebari de nestiutoare intr-ale inseminarilor la Sibiu
Poop,
Felix