***SUPERDIETA 31***
Raspunsuri - Pagina 20
Isa_Cris spune:
Salutare gagici! Ma primiti iarasi printre voi?! Am ajuns la locul meu, adica in locul de unde pot sa va scriu si am si timp! Pana acum am stat in secretariat si... nici forum, nici mess, nici mail....iar acasa nu mai vroiam nici sa vad calculatorul, asta in caz ca aveam putin timp liber!
Promit sa ma revansez, cu poze cat de curand si cu participare activa la dieta. Nu stiu cum si de ce dar m-am ingrasat in perioada asta la greu! Ma gandesc ca stresul de la secretariat si agitatia pt nunta sunt vinovate, oricum nici nu-mi vine sa scriu cate kg am pus pe mine!!! La urmatorul start vreau si eu pe listuta!
Apropo, am inteles eu bine sau nu?! Doroti e graviduta?!? Daca da... multi multi pupici si o sarcina cat mai usoara! N-am apucat sa citesc mai nimic din ce ati mai pove voi!
Ce pot sa va mai spun, imi era dor de voi si sper sa nu ma biciuiti prea tare! Apropo, la cine-i biciul? la Breto sau la Aida? Abia astept sa-mi reintru in ritmul vostru!
Va pup pe toate!
Vreau un sufletel micut!
Delphinas spune:
isa bine ai revenit printre noi. sa stii ca si eu sunt cu asa ca....vezi de cine te feresti.
mai fetelor...eu il bat pe cantaru asta a meu. dimineata tzop pe cantar, dar bineinteles dupa ce am baut apa cuvenit si ma mai si impopotonasem pt serviciu. cantaru meu arata din nou 92 kg. asta e cum sa am 92 daca hainele stau super leger pe mine??? ceva nu e in regula. ma furaaaaaaaaaaaa cantaru. ati mai vazut asa ceva???
poze
Just Me
emiliapop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas isa bine ai revenit printre noi. sa stii ca si eu sunt cu asa ca....vezi de cine te feresti. mai fetelor...eu il bat pe cantaru asta a meu. dimineata tzop pe cantar, dar bineinteles dupa ce am baut apa cuvenit si ma mai si impopotonasem pt serviciu. cantaru meu arata din nou 92 kg. asta e cum sa am 92 daca hainele stau super leger pe mine??? ceva nu e in regula. ma furaaaaaaaaaaaa cantaru. ati mai vazut asa ceva??? poze Just Me |
asa si al meu..... ma urc golutza pe el 63,2 ma imbrac cu pantalonii de trening sutien tot 63,2 zic mai sa fie ....fac ceva si cica tot 63,2..... s-a scrantit cantaru?
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate
Brigit spune:
Isa-casa de piatra si tot ce va doriti sa se implineasca repede!
Breto-La multi ani fericiti pt sot! Petrecere frumoasa azi!
Sunt f pe fuga, voiam sa va urez si sa dau raportul.
Cantar stationar
Plec din Bucuresti -revin luni, se ofera cineva sa deschida cap nou si sa faca update la lista sapt asta?
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Isa_Cris spune:
Multumesc Aprilus! II spun si eu La multi ani sotului! Hmmm... ce frumos suna "sotul"....
Te-as ajuta cu mare placere la capitol, dar nu ma pricep. Acum am observat ca s-au mai schimbat cate ceva pe acest site... asa ca eu spun pas!
aidaciolac spune:
Dragelor vin si eu repede la raport. Azi nu am reusit sa ma cantaresc dar presupun ca si azi am 98,3kg ... revin cand ajung sa va citesc
Aida
Poze cu noi
Delphinas spune:
april baga repede capitol nou si raporturile le treci luni cand revii..nu ne lasa asa...
poze
Just Me
Brigit spune:
eu bag capitol nou, dar luni va pun sa va raportati again, ca la ritmul in care scrieti... pierd sirul si cine stie ce iese in tabel
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Delphinas spune:
april.
sar`na ca ne faci capitol nou. tre sa ma invat si eu ca nu se mai poate asa...biata fata trebuie ajutata.
luni toata lumea va raporta...
inca o data si drum bun pe unde te duci. si vezi lasa oaselea alea in pace, nu le mai slabi atata.
aida de mult nu ai mai semnat condica la cu mine. te trec absenta
poze
Just Me