***SUPERDIETA 31***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Iaca si eu prin zona!
Eu in general cuminte..... Dar aseara am atacat o patratica de ciocolata, ca asa chef aveam de dulce....
Oricum hainele-s mai largi pe mine.... lumea imi spune ca m-am ascutit la fata.... ca asa sunt eu, acolo slabesc intai, de parca acolo ar fi nevoie... ...
Si de azi am avut voie sa pap ou.... uf! ca tare foame imi era....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sa va povestesc intamplare intamplatoare...merg la un coleg de-al meu sa ii spun ce reprezinta niste poze facute de je pe teren. la el in birou, un tip...am si uitat cum a zis ca il cheama...in fine...ma asez eu pe scaun si incep a le spune ce si cum. individu statea langa mine. si vad eu ca se uita numai in jos. ce naiba cauti tu pe jos bre, cand eu iti arat pozele aici sus pe monitor? si ma uit si eu sa vad la ce se uita omu. bre....pozele sunt aici sus pe monitor, nu la slitul de la fusta mea.
nenea se uita de zor la picioarele mele dezgolite de slitul de la fusta. m-a pus sa ma imbrac cu fusta cu slit in fata, indura taica.
trag slitu, acopar picioarele si ii zic "sa continuam" anapoda barbati...numai aiurea de uita.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

in stilul asta nu se mai poate...da ce facem???
fetele capu afara din blide...scot sa stiti si o sa va usture poponetele apoi.
ia sa facem o cantare...

si dupa toata cantarea asta sa vina si vreo cativa sa faca o festanie sa va dezmeticiti si sa revenit la vechile obiceiuri.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

......ALELUIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....

Lupta cu kg

Mergi la inceput

....eu cint de foame....sunt lesinata....aproape moarta,,,si de foame...si de oboseala....si daca a-ti mai vazut...eu fata si cuminte,nu ca am mincat...vorba aia sa slabesc,iar mie imi arata cintaru si mai mult....offfff ce trista sunt...si am o foameeeeeeeeeeeee

Lupta cu kg

Mergi la inceput

...delphi...ce ti-s si barbatzii astia...ANIMALE,ce sa mai......bai frate daca potzi sa ramai un minut singura cu un necunoscut ca si tzop se da la tine.....SE INTIMPLA SI LA CASE MAI MARI...sa va mai cint ceva?..sau daca tot sunt incalzita continui cu

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

hop tzop si eu! salutare!
fetele, cu riscul ca aruncati cu rosii, fac si eu o corectura....
nu toti barbatii sunt animale, iar de multe ori noi femeile ii provocam! ca sunt si de aia de sar pe tine , nu contest, dar hai sa nu generalizam!
daca nu v-ati suparat pe mine, m-ai revin.... daca v-ati suparat.. tot m-ai revin!
breto, delphinas

pe restul fetelor le tzuc cand revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

hop tzop si eu! salutare!
fetele, cu riscul ca aruncati cu rosii, fac si eu o corectura....
nu toti barbatii sunt animale, iar de multe ori noi femeile ii provocam! ca sunt si de aia de sar pe tine , nu contest, dar hai sa nu generalizam!
daca nu v-ati suparat pe mine, m-ai revin.... daca v-ati suparat.. tot m-ai revin!
breto, delphinas

pe restul fetelor le tzuc cand revin

alina

...DOAMNE FERESTE,DAR CUM SA MA SUPAR...NICI PE DEPARTE SA GENERALIZEZ...DAR STII,CHIAR IERI MI S-A INTIMPLAT ACELASI LUCRU...si nu am fost eu aceea de-al provoca...dar am stiut sa-l pun si eu la punct...nu zic ca totzi sunt la fel,far printre,ca si printre noi femeile sunt care provoaca...si care incearca...nu-i nici o suparare...inseamna ca au la ce se uita...nu suntem de aruncat......pupici si somn usor...alintata mea noapte bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lupta cu kg

Mergi la inceput

...ah,uitasem...maine e ziua sosului meu...ce fac am voie sa mananc de toate,si mai ales tort,sau nu?.....va rog sa va datzi cu parerea,nu de alta dar sa stiu cit sa fiu de cuminte...kisssssssssssssss

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

ei salutare .a, aparut si eu din nou ,nu am mai avut net cam o saptamana am reziliat ctr cu cei de la romtelecom ca nu merge deloc netul si am acum la o retea locala,si am ramas in urma ,am citit mai mult printre randuri ,dar va pot spune ca am 65 -sau 64 kg ceva de genul ,in rest incerc sa nu ma abat de la reguli ,si sa fiu tare pe pozitie sa nu ma uit la sertarul cu cioco,fetele mele dorm dar ma epuizeaza si de ultima picatura de energie,cea mica a implint astazi 8 luni si imi spune mama,,poate maine voi avea mai mult timp si voi putea tot ce ati scris in urma.

http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput