***SUPERDIETA 31***
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas neatzaaa poftiti la ia uite unde erau ascunse fetele noastre. deci asa aida ia de aici mama breto tu pe unde ti-ai plimbat minunatu-i trup ieri??? poze Just Me |
merci , merit din plin , le si simt
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
dragelor ma bucur ca sunteti pe val eu am avut 2 zile tampite rau , de maine sper sa fiu si eu inapoi pe val ca daca mai am inca o zi din asta
de nu va vedeti
Aida
Poze cu noi
silvana75 spune:
Breto daca io is uscata, ce zici de April???
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
april e uscatzica , stii tu , facea bunica cand eram mici uscatzele yamiiii si ce bune mai erau
Aida
Poze cu noi
Delphinas spune:
neatza
eu cu canutza mea de aburinda va astept sa povestim.
breto multam mult de ceiuc...am baut si eu ieri un fervex dar simt ca nu mai pot. bine ca nu am febra. in schimb nasu ma termina... si sinusurile infundate...zici ca sunt o baba forcaita.
ia zii cu ce ti-ai clatit ieri ochii la sala. musculosi sunt pe acolo pe la tine????
dulce dulce de tot pt ambitioasa.
silvana tu si cu april ce vreti sa slabiti oasele.
aida sa mai treaca din usturimile de la
poze
Just Me
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas neatza eu cu canutza mea de aburinda va astept sa povestim. breto multam mult de ceiuc...am baut si eu ieri un fervex dar simt ca nu mai pot. bine ca nu am febra. in schimb nasu ma termina... si sinusurile infundate...zici ca sunt o baba forcaita. ia zii cu ce ti-ai clatit ieri ochii la sala. musculosi sunt pe acolo pe la tine???? dulce dulce de tot pt ambitioasa. silvana tu si cu april ce vreti sa slabiti oasele. aida sa mai treaca din usturimile de la poze Just Me |
BUNA DIMINEATZAAAAAAA...hai si eu la cafea....delphinus,as'noapte cind am cu ceaiul la tine,cred ca am luat un pic de aer prea rece...ma cam doare gituzu si am o tuse seaca(vezi ca nu te las singura nici la greu?)...
...nu am avut cu ce sa-mi spal ochii...mie musculosii nu-mi prea plac...dar sunt mumosi tare instructorii...si baietzi de gasca....fiind si prima zi m-am concentrat in exercitziile pe care mi le-au dat ....dar culmea,culmilor stitzi care e??...azidimineatza aveam un kg in plus fatza de ieri...cu tot efortul care l-am depus...aseara am intrat un pic prin blide,dar nu foarte tare,simtzeam ca lesin de foame...si uite rezultatul......bine nu un kg in plus fatza de saptamana trecuta...fatza doar de o zi inainte...ca fusesem tare cuminte si reusisem sa mai slabesc,...sa speram sa fie numai apa acumulata de organism...si maine sa-si revina cintarelu......aiduzo,dar tu ce ai mama?...prin blide si tu?...da emilutzo esti uscata,...si aprilus la fel
Lupta cu kg
Delphinas spune:
manca-v-ar mama cu blide cu tot... deci voi pe la blide sunteti.
bun asa...dam inainte cu dieta.
poze
Just Me