***SUPERDIETA 31***
Raspunsuri - Pagina 16
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas a plecat..dar vine...a zis ca vine... doamne asa m-am saturat de drumurile astea la poze Just Me |
.... ....AM VENIT....KISSSSSSSSSSSSSS
...MADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,BINE-AI REVENIT,ce ma bucur ca esti bine....
Lupta cu kg
bretonica spune:
fetitziliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....unde sunteeeeeeeetzi?...am ajuns prea tarziu.....peste o ora o tai la palestra ....
Lupta cu kg
emiliapop spune:
Breto eu sunt dar o tai repede ca face nanii fiimea si pun si eu de un pui de pana nu se trexzeste ca doarme iepureste.
Succes la sala , ce mi-ar place si mie o pauza din asta.
Mada bine ai revenit!!!
Mi-am facut o mie de ganduri cand am vazut ca nu apareai nici pe mess . Oricum bine ca esti bine tu, printesele si Flo.
Abia astept sa vad schimbarea de look.
April stiam eu ca nu ma uiti cu una cu doua asa ca la mine unde e semnu intrebari si pana la w5 poti sa scrii 63,5 atata am dar nu prea am mai tinut dieta in weekend si zilnic am bagat nasu pe la interzise gen chec , paste, alune, floricele de porumb.
Sa zic mersii ca nu am luat kg la loc nu?
Dar gata ma bag iar in priza ca mai am o luna pana ma duc acasa si vreau un cantar dragut sa imi arate sub 60 .
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate
Brigit spune:
Mada, bine ai revenit! Ti-am mai pus o floricica, esti datoare pana saptamana viitoare sa dai 100 de gr jos-cel putin!!! Vorba ta , incet sau sigur!
Emilia, am facut update, ia verifica daca se "vede" ce trebuie cum trebuie.
Silvana, te astept la ceas de seara (la mine, ca la tine e miezu zilei) sa dai datele complete pt listutza.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Delphinas spune:
buna dimineata a doua oara de la mine. eu abia am facut ochi. am tras un pui de somn asa bun. dar eu la fel ma simt.
cred ca ma paste o raceala zdravana. am o senzatie super nasoala in zona sinusurilor. cred ca e de la aerul conditionat de la serv. am incercat eu sa-l fac sa bata numai in sus, dar uite ca pe undeva, cumva a jauns si la mine.
breto mult suces la sala. sa vezi ce uscata ai sa vii inapoi.
poze
Just Me
silvana75 spune:
datele mele:
inaltime 1.66
greutate initiala: 66
greutate target: 60
data inceperii: cica de azi 03.11
Va tzuca fata
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
bretonica spune:
citat din mesajul lui Delphinas buna dimineata a doua oara de la mine. eu abia am facut ochi. am tras un pui de somn asa bun. dar eu la fel ma simt. cred ca ma paste o raceala zdravana. am o senzatie super nasoala in zona sinusurilor. cred ca e de la aerul conditionat de la serv. am incercat eu sa-l fac sa bata numai in sus, dar uite ca pe undeva, cumva a jauns si la mine. breto mult suces la sala. sa vezi ce uscata ai sa vii inapoi. poze Just Me |
'ubita esti bolnavioara?....fetelor nu de mult am terminat si cu gatitu...cu sala un pic mai devreme...ce sa va zic....ce sufeream eu de foame inainte...sa nu va zic acuma....zici ca o carat soarecii din mine...am si mincat,ca na...prea aveam foame...dar sincer???...inca mi foame de MOR!!...SI MI SI SOMN...ASA ca nu stiu ce sa fac,sa ma duc cu un ceai cald la delphinus,sau sa ma culc??
Lupta cu kg
bretonica spune:
delphiiiiiiiiiiiiiiiii...vin cu ceaiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul...si aduc si papica bun la fata...am luat ...si pe cind is la vaslui aterizez asa...tu sa fii cumintzica la pat...sa stai la caldurica....pussyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Lupta cu kg
bretonica spune:
citat din mesajul lui silvana75 datele mele: inaltime 1.66 greutate initiala: 66 greutate target: 60 data inceperii: cica de azi 03.11 Va tzuca fata Silvana si Paul Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel |
USCATOOOOOO
Lupta cu kg