Moldovence aspirante sau gravidutze! (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

ah eu kent 8

http://tt.lilypie.com/SELRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

de stiam eu cand nu am avut....vreo 2 zile si ma urcam pe pereti de nervi...bun de stiut.

Citat:
citat din mesajul lui medeea_vs

Ti-am raspuns Delphi.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png

poze
Just Me

Mergi la inceput

bai...durerea asta o am si eu. chiar azi ajunsesem la un moment dat sa-mi fie incomod sa stau pe scaun. parca ma apasa ceva acolo. asa presiune ce aveam.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Felicitari Hera si sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos. Si eu fumez Dunhill ultra. Haideti fetelor fiti optimiste vine el si bb. Eu cel mai adesea incerc sa nu ma gandesc cati ani am ca intru in panica asa ca...

Mergi la inceput

eu mi-am propus ca pana la 30 de ani sa ii am pe ambii copii. dar acum cum o sa vrea DD. nici unul dupa altul parca...
dar am exemplu clar...vara mea are un baietel de 5 ani si de mai bine de un an incearca si tot incearca si nimic. nici la distanta mare nu vreau sa fie.

poze
Just Me

Mergi la inceput

La mine partea cu 30 a trecut deja... poate 35...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor mi s-a facut dor de voi si n-am putut sta prea mult departe de forum
ma mai primiti?

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

desigur mona primim pe orice
fetele am luat recipientu pt spermograma/spermocultura...acelasi recipient pt ambele. instructiunile desigur...si maine ar putea sa recolteze ca aveam deja 2 seri fara si in seara asta am decis iar fara sa fie 3 seri sa putem recolta.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Delphinas, mult succes. Sa iasa totul ok si sa ne tii la curent. Pupici la toate moldovencele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Fetili, nu v-am uitat dar am avut un pic de munca si cand ajungeam acasa mancam , faceam dus si ma duceam la nani .
Intradevar sunt insarcinata dar sunt foarte retinuta in ceia ce priveste entuziasmul , insarcinata am mai fost odata in mai anul asta (tot in urma unui FIV) si s-a terminat intr-un avort spontan la scurt timp dupa ce testul a fost pozitiv, de acolo si retinerea.
Ma simt ok , un pic de greata , nu am pofta de mancare si dorm ca si cum viata mea ar depinde de astasau ca o valiza in gara (cum se mai zice la moldova).
O reteta ptr a ramane gravida nu am din pacate, dar am sa va spun ce am facut eu , daca dupa 2 ani (noi am asteptat app 7 ani)de incercari vezi ca nu s-a intamplat nimic dute la un doctor ptr un control de rutina, ceva NU este in regula (poate fi si sotul binenteles), opreste fumatul ! s-a dovedit ca fumatul reduce fertilitatea cu mai mult de 50% (si eu am fumat ca o atacata 14 si cand am vrut sa-mi realizez visul m-am lasat, ptr mine a avea un copil este cel mai important si nu vreau sa-mi ratez nici macar 1% din sanse facand ceva care stiu ca ma afecteaza si posibil ami reduce kansele.
Cauta un doctor competent , nu e musai sa fie cunoscut (fiind foarte aglomerat poti fi tratata ca pe o pacienta pe banda rulanta), cauta pe cineva ati inspira incredere si pofesionalism , care poate sa te ajute in a gasi piedica , poate fi ceva minor care cu ajutorul la o terapie scurta poate sa-ti faca visul o realitate!

In rest vreau sa va rog sa aprindeti o lumanarica si sa spune-ti o rugaciune ptr mine (nu conteaza cat de scurta ) poate da Dzeu sa-mi tin copilul in brate de data asta si sa fim feriti de inca o dezamagire.

Sunt asa de tuta muta ca am si uitat sa va multumesc ptr interes si urari , va multumsc din sufelt si va doresc din inima la fel.

Mergi la inceput