Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
mihaser spune:
Fetele cred ca si eu ma profilez pe Mini mode...aici nu ai ce sa cumperi din magazine...sunt haine facute de italieni care costa foarte mult si dupa primele spalari arata jalnic...asa ca mai bine comand dn strainatate...ca tot banii aia ii dau...mai ales daca iau de la reduceri.
Ati comandat direct sau prin site-ul ala intermediar de care mi-a spus mami de Iasmi?
Lorich spune:
Neata si de la noi!
Un weekend frumos, Robert ne-a dat o pauza la plansul in carut in parc
Sau ii e frica de ta-su, isi pastreaza crizele pentru mine cu vecinica.
Pe tema vaccinuri eu sunt pro, o sa-i fac cam tot ce mi se pare important, adica nu neaparat rujeole/rubeole alea, pt care poate sa-si faca anticorpi in mod natural, dar in rest hepatite (inclusiv A!), enterocolite sau pneumonii si meningite nu vrea sa risc. Fiecare face cum vrea cu copilasul, eu am o prietena de varsta mea care se chinuie groaznic pt ca la un dentist a luat Hep.B. Fata asta nu va avea o viata normala, o sarcina n-ar putea sa duca ca sa nu vb de alaptat copilul, plus ca la ce analize hepatice ii ies, se teme pt viata ... off
Oricum n-au sens polemici pe tema asta, sunt cateva teme iritante pe orice forum de mamici: vaccin, suzy, decalotare ...or mai fi ![]()
Foarte de acord cu tine Miss cu vit C. Pediatra ne-a recomandat 5 pic/zi pt toata iarna. Si tot apropo de pediatra, revin la vaccinuri, ea a spus ca atunci cand se fac f multe o data ai cel mai bun raspuns imunitar al corpului.
Eu citrice in stare naturala, suc de porto si tot neamul, nu vreau sa-i dau pana la un an.
Nicole succes cu planul, eu am 3 ani de cand trebuia sa ridic diploma de master... off...lenea si neuronul.
Vianne ti-am vazut handmade-urile...ce talentata esti!!
Cami frumoase printesele tale!
Ralu felicitari pt hotarare! Eu sunt varza la cap asta, m-am tampit cu dulciurile, nu eram asa ca mi-e frica de diabet, boala fameliei mele.
Va pup, m-am lungit...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Lorich spune:
Laurita, Simona sanatate multa puilor vostri! Cand aud de pui bolnavi...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Ne-am intors cu bine de la Predeal, a fost super, as mai fi stat citeva zile...!! Ariciului i-a priit foarte tare, avea o foame in eld e nu va spun - imi minca si cite 330 ml la o masa de lapte!! Cred ca avea de recuperat cele 250 g pierdute cu ocazia varsaturilor din celalalt weekend...![]()
In rest ce sa va spun - vreme frumoasa, aer curat, tot ce ti-ai putea dori...
Am si eu insa o problema - ariciul nu imi mai accepta legumele, dar deloc! Fructe maninca foarte bine, insa la biberon - am renuntat o vreme sa-i dau cu lingurita pentru ca inca nu stie sa manince - nu deschide gura, iar cu limba imi blocheaza lingurita sau da totul afara in mod repetat - asa ca il mai tin pe biberon o perioada. Nu stiu insa ce sa ma fac cu legumele... Mai e vreun bb care le refuza? M-am gindit sa-i bag si cartof - oare e ok acum (are 5,5 luni) - pina acum i-am facut din morcov, albitura, telina, dovlecel, fasole grasa, rosie si ceapa (dar ceapa o arunc dupa fierbere) - oare sa-i pun si cartof?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Azi este luni, asa ca planuiesc pt saptamana asta sa rezolv urmatoarele: 1. schimbat permis auto 2. schimbat pasaport 3. facut pasaport bebe 4. ridicat diploma master (terminat acum 2 ani !!!) 5. 1-2 interviuri bona Sper sa fac macar 3 din cele de sus...daca nu pot toate. M-am trezit cu gatul uscat, asa k imi trebuie neaparat umidificator. Fetelor, help, de care sa imi iau. Cine are, poate imi dati si mie un sfat. As vrea unul, nu foarte scump, cam pana in 350 ron, dar bun... Aaa si de unde cumpar si eu un higrometru sa masor intai umiditatea din aer ? Gasesc la magazin sau trebuie comandat doar de pe net ? Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Succes sa rezolvi cit mai multe, daca nu pe toate!
Hidrometru gasesti la Hornbach - au multe modele (au 2 magazine: in Militari si in Berceni).
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mi_bebelina spune:
Buna dimineata mai spre pranz si de la noi.....nu nu, nu ma invidiati ca a reusit pitica sa ma trezeasca la ora 7.30.....

Ce vreme....oare sa ies sau nu afara? Cred ca mai asteptam pana dupa masa de pranz si iesim......poate o intalnim si pe Andreap...chiar asa mamico, cred ca te-ai intors de la Pitesti ca doar azi incepe gradi.....dac-ai sti cat ti-am simtit lipsa.........

Ieri am fost in Parcul Circului........ce paleta de culori....vi-l recomand. O sa pun si pozici daca am timp.
Leelo, eu i-am dat piticei cartof si asa mult ii place...De 2 zile papam piure de cartof, pastarnac si dovlecel....si ce ne mai place....

Alina_anto...
Sara sa se faca bine. La noi a trecut, mai avrm uneori mucuti, ii soatem repede si gata.....
Simonacip
si Daviducul sa se faca bine. Si
si Mati sa nu ia ceva de la fratior....
Laura,
si Mirci ...
Fug sa pregatesc supa...
Deliutza Broscutza
socrate spune:
Io nu cred ca ies cu bb e cam innorat, vant etc. O sa il calesc eu dar parca nu acum.
Legat de vaccinari, eu zic ca fiecare are dreptul la parere si sa faca cum considera ca este bine.
Eu i-am facut Infarixurile si Rotarixul. Eu sunt pentru vaccinari, daca se pot evita anumite boli, nu vad de ce nu as face-o.
Prevenarul o sa il facem mai spre 2 ani si noi.
Imi pare rau de mamicile care se chinuie cu diversificarea, noua ne place aproape orice. Pentru moment voi renunta insa la fructele exotice, raman la merele care ii plac si la pere cat se mai gasesc.
I-am dat odata suc de portocale, acum i-am luat gref, sa vedem daca ii place.
I-am dat si banana dar nu as putea spune ca am un succes nebun. Branza ii fac din lapte integral, cu o pastila de calciu la 100 de ml.Ii amestec cu piureul de fructe branzica ca altfel nu mananca, e prea innecacios.
Apropo de ce discutam zilele trecute, i-am luat si eu scutece BabyLove. Din pacate nu as putea spune ca sunt foarte incantata, noaptea cel putin nu a fost ok, i-a iesit pipi pe langa, ceea ce nu ni s-a mai intamplat de mult.
In fine folosesc pachetul acesta mai ales ziua, noaptea ii pun pampers.
Andrada79 spune:
Leeloo si noi ne luptam cu legumele. Nu vrea deloc. Acum nu mai incerc sa ii dau, il mai las o saptamana.
Ralu_t frumoase pozele. O sa incerc sa ajung si eu cu Tiberiu sambata ce vine. Am vazut ca ai carucior ca al meu si vreau sa te intreb, tu pe el ai si husa? de unde ai luat pantofiorii lui bebe???
In rest ce sa va zic, intru mai rar ca ma probleme cu calculatorul se blocheaza intr-una si merge super greu!
Sunt suparata pt ca piticul meu e in greva foamei. Am ajuns la concluzia ca laptele meu nu mai e bun, pe langa faptul ca nu a mai luat in greutate nimic a inceput chiar sa scada. Oricum ii dadeam completare iar acum de cand am inceput cu laptele praf si-a ami revenit dar papa tot asa putin. Ma gandesc sa ii schimb laptele. Noi folosim Humana h1a si as vrea sa trec la Milumil, Cum se face trecerea de la un lapte la altul? A mai facut cineva??? Oricum inca mai tanjeste dupa san si ii dau dupa care incerc sa ii bag biberonul in gurita. Ieri a papat dimineata 120ml lapte cu cereale apoi abia al 14.00 a mai vrut 120ml tot cu cereale apoi 120grame fructe si seara 200ml lapte cu cereale. Azi dimineata 100ml biberon cu cereale apoi putin san si abi la 12.00 san si acum sa vad la 15.00 daca papa!
Am albit, chiar am albit de cand imi face asa! Sunte deja doua sapatamani de chin. Oricum tot papa ceva fata de saptamana trecuta dar el nu era asa........

.
Vreau sa va mai intreb acolo unde e cazul, voi cum i-ati intarcat treptat sau dintr-o data??? Ca nus tiu cum sa fac? Cred ca treptat ca ma gandesc sa nu imi slabeasca si de dorul de san ca innebunesc. Oricum si la san cand il pun trage putin se opreste si iar putin mai mult asa ca de sete!
melly23 spune:
ziua buna si die pe aci!!!
trecerea la noul lapte praf se face treptat!!!intr-o zi de ex daca ii dai 150 ml lapte faci asa:
- a zi 1 doza lapte nou + 4 lapte vechi asta la fiecare masa de praf
- a 2 a zi 2 doze lapte nou + 3 lapte vechi
- a3 a zi 3 doze lapte nou +2 lapte vechi
- a 4 a zi 4 doze lapte nou + 1 doza lapte vechi
- a 5 a zi 5 doze lapte finallll!!!!in caz ca nu are doar exclusiv lapte praf ci si matern zic sa faci din doua in doua zile schimbarea de doze!!!sa i se obisnuiasca corpul!!!
Noi si fluturica Amelia
cleo78 spune:
nu am mai ieshit afara - ma incearca o raceala. Si ca sa zic, asha, cf urmatorului mesaj, ma duc sa imi iau hainele pe dos ![]()
gabitzam, daca pana acu ajunsesem sub 55 kg, din cauza ta si a gogosilor alea bestiale.... deci din cauza ta ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii