America (130)
Raspunsuri - Pagina 6
ciuf spune:
Va era dor de mine ?
Anamaria, ai punctat foarte bine cu faptul ca ai nostri copii trebuie sa aiba dorinta sa invete, nu sa le bagam in cap cu forta.
Exact asta vreau sa fac cu Luca. Incerc sa il stimulez prin intrebari puse, ceva de genul: "de ce crezi ca s-ar face asa si nu altfel", "dar tu cum ai face?". Vreau sa il fac curios, sa descopere singurel. Unde este nevoie sunt langa el. dar mi-l doresc ca un mic explorator.
Despre IQ-ul tau, jos palaria. Eu inca nu mi l-am facut. Semestrul urmator o sa fiu toba de carte in psihologie si am inteles ca ne va testa IQ-ul pentru nu stiu ce studii. Nu ma vad cu unul mare, eu sunt tare muncitoare si cam atat .
Diseara mergem la Mall cu cersitul. Luca va fi Nemo, Eva printesuca, of course.
Toamna asta e prima de cand suntem aici asa de calduroasa. Aseara pe la 9 erau 62 de grade. Imi amintesc ca in fiecare an 31 oct. era o zi ploioasa, friguroasa sau cu vant.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
corinadana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Nu nu sintem ptr ca la noi rata de obtinere a vizelor nu e sub 10%, numai vreo 2-3 tari est europene au ramas, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Atunci de ce scrie 6?
A iesit soarele la noi!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Delia21 spune:
Ciuf,deci si voi mergeti la mall,ce pacat ca nu sunteti mai apoape sa mergem la acelasi mallSa fci poze multe,al meu ,Rudy va fi super-man ca si anul trecut.Nu am mai cumparat alt costum aca inca i este bun asta.
Apropo de IQ,....si alte calitati,.....In liceu prindeam totul din zbor,....mai imi faceam si cate-o tema,...cand aveam chef,...dar cu notele nu am stat niciodata dezastruos,adica nu am prea avut medii sub 8, exceptie printr-a 11 la fizica.In fine,in ultimul an ne da profa de psiho un test de IQ,si mandra tare cu 132 eram intre primii 5 din clasa.Sa nu uit sa mentionez o colega care era cam tolomaca,adica mereu pierdeam pauzele din cauza ei caci nu pricepuse cutare si cutare lucru si nu lasa profeorul sa plece pana nu o lamurea.Si noi ceilalti dadem ochii peste cap,binenteles...Cu IQ-ul nu statea rau,la 120,tin minte caci a fost colega mea de banca 3 ani din cei 4,...si la intalnirea de 10 ani,...Mihaela mea e domnisoara doctor.Concluzia,....e mai important sa fi perseverent,muncitor si ambitios decat genial si neadaptat.Sa nu care cumva sa inteleaga cineva ca ma dau geniala,caci chiar nu e cazul.A,...sa mai spun de unul care 5 ani la rand a picat la admiterea la medicina si in final a intrat la a 6- incercare si era student in anul 5 asta vara,...si pe asta la fel il admir la maxim pentru pereverenta lui.Acuma,...no,sa nu inteleaga nimeni ca ma pun pe mine down de tot caci iar nu e cazul.....dar nu o sa incep cu laudele caci vreau sa-mi cultiv modestia,....macar din cand in candFug la treaba!
corinadana spune:
Ca a intrat bravo lui! dupa 5 ani, dar iti dai seama ce medic "grozav" o sa fie!
Intr adevar constiinciozitatea si perseverenta fac mult! Si eu am avut coleg f destepti nativ dar care erau intrecuti de cei constiinciosi (acum constiincios constiincios dar tot tr sa ai ceva in cap).
corina mama Ralucai
Delia21 spune:
Corina,dar,...nu erau idioti niciunul,...Ea prindea,intelegea mai greu,se invarteau rotitele mai incet,dar se invarteau,nu erau ruginite,...iar el era un emotiv,genul care chiar cu lectia stiuta,tot se bajbaia in fata clasei.Iar eu eram clovnul,...care spunea ce stie,...desi intrebarea nu prea avea prea mult in comun cu raspunsul,...dar faceam precum Florin Piersic cu castravetele din clasa curcubetaceelor,...iti amintesti poanta?
Andrada,doar 10 % iau viza la noi.Atunci ma declar o norocoasa daca din 4 persoane trimise la ambasada /invitate de noi 3 au luat viza pe 10 ani din prima.
Andrada spune:
Corina numai 2-3 tari est-europene au ramas cu vize, restul fara.
Anamaria wow!!! Esti mensa nu?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ciuf spune:
Tot io
Acum vin cu o dilema. Vreau sa comand pentru Luca frosting sheet pentru tortul lui. Eu o sa fac tortul si vreau ceva cu care sa il imbrac si sa fie personalizat. Am gasit pe Ebay o tipa care vinde asa ceva dar nu m-am lamurit. Este asta ce caut eu: http://cgi.ebay.com/Lightning-McQueen-Cars-edible-cake-image-cake-topper_W0QQitemZ230240932608QQihZ013QQcategoryZ46281QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 ?
Ce inseamna topper? Este lumanarica sau este ce am eu nevoie?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
sinzi_ana spune:
Eu nu ma bag la IQ, ma enerveaza la culme testele (si pe bune ca nu sunt o fire nervoasa), notele si in general clasamentele in care incercam sa incadram oamenii in functie de ce ni se pare "diferit" de majoritatea...incepand cu sex, culoare, religie pana la clasamente gen "autist","geniu""add"...suntem toti egali dar diferiti...ce e rau in asta?
Dar...de...ca mai toata lumea ( cu singure progenituri) mai fac si io comparatii si mai intru la griji cand ma gandesc ca poate nu fac ce ar trebui cu copilul...
Azi l-am lasat pe David la gradi ninja...sper sa avem parte de vreme frumoasa diseara ca avem si musafiri...pe Hannah Montana!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
corinadana spune:
Au anuntat si n ROMANIA Andrada ca Romania este UNA din cele 6 tari!!!
corina mama Ralucai
sinzi_ana spune:
Eu stiam ca Romanii vor avea nevoie in continuare de vize!!! Deci nu mai este nevoie de ea pentru a veni in vizita in US??????
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,