America (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nicole, nu ma impotrivesc sa lucrez cu Ana. Doar ca merg pe mina ei. Noroc ca e curioasa si-i place sa invete in joaca, dar nu ar sta la lectii zilnice prestabilite, de exemplu. Nu pot s-o pun la masa si sa-i zic ca gata, acum facem lectii. Trebuie sa fiu insa pregatita pentru cind vrea ea sa le faca. De exemplu il vede pe Alexandru ca face lectii si atunci se aseaza singura la masa si vrea si ea sa faca lectii. Minunea tine citeva minute, dar sint bune si alea. Ideal ar fi sa facem invatatul asta in joaca, nu neaparat la masa. Aici imi lipseste talentul pedagogic, dar incerc sa fac cit pot.
Habar n-am ce IQ are, mi se pare mai desteapta decit Alexandru cind era la virsta asta. E totusi greu de comparat, baietii cred ca functioneaza altfel. Ei ii plac cartile, imi arata literele pe cind abia vorbea si imi cerea sa i le spun etc. Alexandru n-a fost prea interesat de chestiile astea, era foarte bun la puzzles, pe la patru ani facea unele pe care eu nici nu stiam de unde sa le incep.

Alintaroma, IQ se testeaza pe grupe de virsta.

Mergi la inceput

Anamaria, la cite teme am vazut ca au copiii tai nici nu cred ca mai e nevoie sa-i incarci cu lucru extra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Fi-miu a inceput sa citeasca undeva intre patru ani jumate si cinci ani. Tin minte ca am zis la copilasi de 2002 si s-a suparat lumea pe mine, pt. ca fi-miu era si cel mai mare de acolo si normal ca prin urmare a fost printre primii care au citit, asa ca picai de laudaroasa, desi la ora aia cel putin nu era asta intentia mea deloc. Tin minte ca am fost combatuta, cum ca de fapt nu citeste (la varsta asta copiii nu citesc-desi varsta era destul de mare) sau ca de fapt e chiar periculos ca o face si probabil il imping eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Io am un IQ marisor (164) si nu-s geniu si nici nu am niste realizari peste medie (m-au testat in facultate pentru un experiment la psihologie...vroiau subiecti cu IQ superior) degeaba IQ daca nu si muncesti pe masura...eu sint lenesa cit cuprinde. IQ nu garanteaza nimic, doar indica un potential.

In alta ordine de ideei...am trupele cu mine la birou azi...se organizeaza petrecerea anuala de Halloween pentru copiii angajatilor (am in vecinatate o doctorita, un dovleac si un Harry Potter); ai mwi vor fi Marcel Marceau si Alice Cooper. Inca nu i-am machiat, sa mai trag din cafea
In orice caz, le organizeaza jocuri, cadouri, prinz...la 4 plecam catre Connecticut pentru concert...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Wow!! 164 e urias!! Eu nu'sh sigur ce IQ am, dar sigur e muuuult mai mic :)) Asa e ca fara munca, degeaba. Da lasa ca tu anamaria esti realizata bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Anamaria ne-ai bagat sub masa cu IQ tau de'acu numai asa trebuie sa facem in fata ta
Suna fain programul vostru ... eu acus plec la voluntariat la scoala, mai tirziu au parada costumelor si merg la pozat, apoi mergem la treat-or-trick cu prietenii nostri.

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Una e sa fii realizata si alta sa sclipesti intr-un domeniu. Sint constienta ca pe multe planuri m-am plafonat...dar lenea e cucoana mare...(de 5 ani zic ca ma duc back to school si gasesc motive sa amin). Sint o persoana medie in termeni carieristici.

Eu incerc pe cit posibil sa trezec in copii DORINTA de a stii, de a se imbunatatii, de a cunoaste. Nu vreau sa le-o bag pe git.
Sa isi doreasca ei insisi sa faca ceva...pentru ca la mine turnatul cu pilnia nu a mers...(clasica brinza buna in burduf de ciine).

Ma gindesc ca daca le trezesc apetitul, va merge struna...oricum pina ma lovesc de peretele adolescentei...dar cind ajung acolo, o sa va am pe voi sa ma vaicaresc si o sa va pisez non-stop!!!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Anamaria, you're too smart!
Eu nu m-am testat oficial, a fost un test pe Fox acum vreo patru ani. L-am facut pe ala si m-am crezut dashteapta rau pina sa citesc scorul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca inceata ploaia il las si pe Julian sa mearga dupa bomboane, altfel nici vorba... Nu ca mar deranja ploaia , dar ar fi singurul copil pe la usile oamenilor .

Ruxij, cine ti-a zis asa .. uff ce mamici rele ... si eu tot la 2002 sunt, dar nu am prinz faza aceea cu cititul.

Ocebine, spor la petrecut si sa aduci poze, ok? vezi ca esti restanta mare cu pozele .

IQ se testeaza si in scoli, daca ceri, PE J l-au testat, testul a fost din 2 bucati, partea verbala, la care nu mi s-a comunicat rezultatul, si o sa il retesteze la sf de cls I, si partea non verbala, unde am primit rezultatul...
PS: norocul meu , nu a trebuit sa platesc nimic, ca nu eu am fost curioasa ce IQ are ci scoala

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Booooo!

Happy Halloween! la noi abia maine ploua asa ca azi la parada la scoala si apoi la trick or treat in Santa Monica.

Raluca la 4 ani stia doar sa si scrie numele si sa coloreze, ce o fi cu graba asta?! Acusi ii vezi ca dupa ce merg in picioare invata sa citeasca. Si ce folos?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput