America (130)
Raspunsuri - Pagina 26
Andrada spune:
Multumesc fetele!!! Sinteti niste dragi!
Am fost la Rainforest, pe care oficial o numesc Scranton, Pa of restaurant chains, adica o hellhole.
E asa de mare baiatul meu, ca sint toata facuta pilaf in seara asta. Toata seara am stat peste el, incepusem sa-l pup pe spate sa nu-l mai sicii. Toata ziua am fost parca pe alta lume. Am uitat sa ii iau cupcakes ptr miine, uite asta abia acum mi-am adus aminte.
I-am zis ce fericire ne-a adus in viata acum 8 ani la 5 dimineata cind s-a nascut si cica: V-am sculat din somn?
A
PS Lexi te-am uitat cu semintele alea, trimit pina la sf saptaminii
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba ramona - imi pare rau pt frigideru tau. si noi avem asigurarea aia. e marti azi ,2 ceasuri rele? si noi bem,din alte motive. |
Rele rau. Hai sa bem!
adriuta spune:
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Ramona J spune:
citat din mesajul lui sinzi_ana Gata!!! Ne-am luat topor!!! Tipul de la Home Depot tot ii idesa sotului o foarfeca din aceea cu care poti traia crengi (nu stiu cum se numeste) si sotu NU si Nu...el vrea topor!!! Abia astept sa il vad in actiune!!! Eu mi-am luat o lopata si o grebla si un mic bradut!!! Sper sa reziste la clima de aici, caci maine il plantez!!! As aprecia sfaturi de gradinarit (Ramona tu esti priceputa!!)...oricare...am luat si pamant... “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
Sinzi, am mai scris juma' de pagina pe undeva. Mai, e greu cu toporul. De ce nu si-a luat drujba electrica sau pe gaz? Noi am fi innebunit daca foloseam numai toporul pina acum. Asta pe care a cumaprat-o sotul meu o poate folosi si sa "trim" tufele. Eu gasesc ca-i tare folositoare. Plus ca-i telescopica, tai si crengile de la cucurigu.
Sinzi, cit loc ai, unde e si ce vrei sa pui? Acum e vremea bulbilor. O parte din ce pun eu pe aici pentru primavara s-ar putea sa nu mearga la voi, ca-i mai cald: lalele, narcise, zambile, brinduse. Poti sa le pui in noiembrie si ai flori la primavara.
Ai soare in zona unde vrei sa pui flori? Vrei cataratoare, e linga un perete, cum e? In fata casei cum e landscaping? Acolo pui? La mine peste iarna au mers bine dianthus, gazania, panselute. Daca ai umbra merg impatients.
Poate vrei sa pui niste tufe?
Bradutul unde-l pui? De ce ai ales brad?
E bine ca ai luat pamint, poate ti-ar fi trebuit ingrasamint sau ceva gunoi. Inainte sa plantezi orice pregateste bine solul, trebuie sapat si eu zic sa-i pui si gunoi. In Texas gasesc usor cow manure.
corinadana spune:
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
Obama president!!!!
California albastraaaaaaaaaa
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
citat din mesajul lui Andrada Multumesc fetele!!! Sinteti niste dragi! Am fost la Rainforest, pe care oficial o numesc Scranton, Pa of restaurant chains, adica o hellhole. E asa de mare baiatul meu, ca sint toata facuta pilaf in seara asta. Toata seara am stat peste el, incepusem sa-l pup pe spate sa nu-l mai sicii. Toata ziua am fost parca pe alta lume. Am uitat sa ii iau cupcakes ptr miine, uite asta abia acum mi-am adus aminte. I-am zis ce fericire ne-a adus in viata acum 8 ani la 5 dimineata cind s-a nascut si cica: V-am sculat din somn? A PS Lexi te-am uitat cu semintele alea, trimit pina la sf saptaminii |
Chiar asa, te-a sculat din somn? Alexandru a dat intr-o dimineata peste o emisiune pe TLC cred, ceva despre cum vin babies pe lume. A declarat ca-i "gross", dar macar cred ca nu mai e surprins sa stie ca m-a trezit din somn.
Lasa si tu copilul la tv intr-o dimineata.
Noi am trecut numai pe linga Rainforest Cafe, pina acum am reusit sa le evitam.
Stiu ce zici ca-i mare copilul, intru citeodata peste noapte la el in camera (sa-l invelesc sau sa verific daca nu-i la tv) si citeodata am impresia ca-i un adult in pat, ma ia prin surprindere ca-i atit de mare.
Imi tot poarta niste flip-flops, ii vin perfect.
Hai ca mai beau un pahar. (sau o sticla)