America (130)
Raspunsuri - Pagina 24
corinadana spune:
LA MULTI ANI MARCU!!! sa ti traiasca feciorul Andrada!!!
Ramona nu ai putut sa rogi nici un vecin sa ti tina ceva la el?!
Arminad eu tr sa termin cu 4 ani ISE ul/zi (asa era cand am inceput) dar fiind prima promotie dupa revolutie 1990 ne au lasat care cum am vrut, unii am terminat cu 4 altii (si eu) am optat ptr 5.Deci am absolvit in 91.
Gata mi am facut datoria de cetatean american, votat!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Cenia, imi pare rau. Habar n-am ce-i de facut, sper sa va intelegeti cu Chase.
Corinadana, am aruncat oricum ca nu eram sigura ce-i cu alimentele. Ce a ramas a incaput in frigiderul mic, minus niste muraturi. Nu ma duc la vecini pentru atita. Congelatorul e OK.
liris spune:
Marcu, La multi ani!, sa fii sanatos, sa ai o copilarie fericita si o viata asisderea!!
Oana_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cenia bai, vroiam sa va intreb ceva. am dat aviz la banca ca nu mai platim rata la casa. vrem sa ne scada. adica sa reevalueze cit costa casa si sa ne scada interesul si rata. ca au scazut preturile la casa ceva de groaza. astia de la chase pina acum au zis ca nu negociaza cu noi pina nu avem o intirziere la plata. normal, ca sa ne scada creditul! acuma i-am anuntat ca nu platim. prima data doar i-am speriat! cica sa asteptam 15 zile ca o sa ne contacteze un om de-a lor. aici au mai facut asa,prieteni, dar la terenuri, nu la case. cica sa nu cerem ceva ridicol, ne informam cit e casa acum pe piata si in functie de asta sa negociem cu ei. in mare, stim ca a scazut cu 120 mii dar nu stim ce vor face astia de la banca. acuma, ca eu nu mai lucrez se cunoaste la bugetul familiei. ati mai facut asa ceva? stiu ca ne stricam creditul, speram ca in doi ani sa il refacem. deocamdata nu ne trebuie credit, avem masini, na suntem modesti. daca aveti tangenta cu asa ceva astept ceva pareri. |
Nu stiu, da' asta doesn't sound right. Ca sa schimbi rata si interest-ul tre' sa refinantezi, interest-ul fluctueaza periodic si daca prinzi o perioada favorabila atunci da, merita sa refinantezi dar nu poti sa le renegociezi ca a scazut valoarea la casa, aia este criza la housing generala, n-ai ce face. Si daca intarzii cu plata iti strica creditul dar creditul stricat ridica interest-ul pentru ca banca stie ca tu esti rau platnica. La orice daca vrei sa cumperi daca ai creditul stricat iti creste interest-ul.
Asta e din ce stiu eu, sper sa ma insel, intereseaza-te bine inainte, Doamne fereste ramai si cu creditul stricat si nici n-ai rezolvat cu rata nimic.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
corinadana spune:
Andrada spore ce este? si fabrica aia de inghetata suna bine de tot la papilele gustative
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cenia Salut Hai ca mai intru si eu, poate o sa fiu mai activa dupa ce imi mai cresc puii. Puii mei fac bine, ne chinuim cu dintii la 6 luni si cu mucii de la 3 ani! de dr. eu am ales dupa recomadarea altora. nu am ales bine de fiecare data(uite ginecologul era prea busy si mi-a facut ruperea apei inainte de epidurala, si da-i dureri tataie!) dar la pediatru e super tipul si tot dupa recomandarea unei prietene, ea e nurse si vine din celalat capat de oras pina peste strada de mine cu cei 4 copii la el. deci si distanta e importanta la mine. ca faci 2 ore pina la medic nu renteaza! bai, vroiam sa va intreb ceva. am dat aviz la banca ca nu mai platim rata la casa. vrem sa ne scada. adica sa reevalueze cit costa casa si sa ne scada interesul si rata. ca au scazut preturile la casa ceva de groaza. astia de la chase pina acum au zis ca nu negociaza cu noi pina nu avem o intirziere la plata. normal, ca sa ne scada creditul! acuma i-am anuntat ca nu platim. prima data doar i-am speriat! cica sa asteptam 15 zile ca o sa ne contacteze un om de-a lor. aici au mai facut asa,prieteni, dar la terenuri, nu la case. cica sa nu cerem ceva ridicol, ne informam cit e casa acum pe piata si in functie de asta sa negociem cu ei. in mare, stim ca a scazut cu 120 mii dar nu stim ce vor face astia de la banca. acuma, ca eu nu mai lucrez se cunoaste la bugetul familiei. ati mai facut asa ceva? stiu ca ne stricam creditul, speram ca in doi ani sa il refacem. deocamdata nu ne trebuie credit, avem masini, na suntem modesti. daca aveti tangenta cu asa ceva astept ceva pareri. |
Asa este,exista programe speciale introduse de anumite banci pt schimbarea ratei...am si eu cunostinte care au facut...trebuie sa nu platesti o rata sau doua si sa-i contactezi...mai departe nu stiu..ma pot interesa daca vrei...eu stiu de Countrywide care are acest program.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
CRISMIR spune:
Mai,pe unde sunteti toate,unde a-ti disparut?...va uitati la tv la voturi si rezultate?...mie imi e cam teama...abia astept sa se termine numararea......dar Florida de data asta jos palaria
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
miereamara spune:
Asteptam rezultatele..., Florida am inteles ca puse deshtu' unde trebuie de data asta, nu?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Josefine ti-am admirat pozele la subiectul celalalt, nemaipomenite...si sotia la fel!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan