Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 21
andreyutza spune:
nebunica_zapacica
, mutumesc pentru site. poate imi vine vreo idee.
bebecris sa va traiasca bebelu'! e un bebelus mare, frumos si cu muuuult par.
alra si mie mi-au placut bombonelele,
cardul si camera fetelor.
Z_Iulia si eu si eu sunt cam cu acelasi DPN. deci, nu am ramas singura.
monicus drum bun!!!
BraveGirl felicitari pentru rezultatele bune. e o luptatoare bebelina voastra daca a reusit singurica sa scape de "fular"
Dea,
ce bine ca reusesti sa intri mai des pe la noi! iti duceam dorul.
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+ 

alra spune:
andy, pe bune ca e super sistemul cu cecuri de curatenie de aici ca, paradoxal, iese mai ieftin ca la negru! cam tot belgianu de rand are pe cineva la curatenie in stilul asta.
wndy laura e foarte bine, mersi de intrebare. o pufai si picaturesc de 3 ori pe zi si nu am mai scos-o afara din casa. aici e iarna si aer rece. marti a scapat-o 1 minut in curte din greseala si a tusit juma de ora.
bai, facui o budinca de macaroane cu branza si stafide ... SUUUUPPEERRRR
ma duc sa spal copchilu si sa il culc. intru mai incolo
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Dea, la noi nu ninge decat rar si daca ninge nu rezista decat putin ca vine repede curentul cu aer cald si ploua. Acum doi ani am facut un mos de zapada si pana dimineata s-a topit, anul trecut la fel. Hai sa te fac sa razi putin, www.dropshots.com/otiliav#date/2007-02-01/20:06:16" target="_blank">Povestea primului mos de zapada
.
Eu am avut o mica scurgere maronie pe la ora 7, sunt cu ochii in chilot mereu si cu inima la fel. Am luat un No-spa si tin picioarele incrucisate.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
criss703 spune:
Otilia nu ai fost azi-ieri la control intern nu? atunci mai apar sangerari .Din ce am citit eu mai apareau asa scurgeri din cauza placentei (s-ar fi miscat ) dar nu vreau sa vorbesc prostii , sper sa nu mai ai
si eventual sa iti poti suna medicul , la bazin ai fost zilnic cum ziceai tu ca vrei sa mergi ?
Criss
36+
http://community.webshots.com/user/criss703
Otiliav spune:
Criss, aici nu se face niciodata control intern. Insa am comis-o ieri cand am alergat sa o iau pe Ana si m-a durut burta dupa aceea. Azi am fost la bazin si m-am simtit chiar bine dupa bazin.
Nu este scurgere rosiatica ci maronie asa ca nici la urgente nu ma pot duce.
Cantitativ a fost redusa, cat s-ar fi luat pe hartie igienica.
Nu ma doare absolut deloc burta, contractii nu am.
Data trecuta la 34 de saptamani aveam colul deschis si fara tratament, fara stat la pat am ajuns la 42 de saptamani.
Acum schimb si eu semnatura, intru in saptamana 36
.
Lorena, oare ce face, cred ca ea urmeaza acum, vad ca Dandusa si Amalia s-au tinut de cuvant si nu au depasit termenul.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
nebunica-zapacica spune:
Fetelor, ni se pregateste ceva...
Am tras cu ochiul pe la vecini

38+
Victor Nicolas
AMR 10 ZILE!!!!
Andy08 spune:
Otilia: Nu e voie! Treci in pat si stai cuminte!
Dea: N-avem nici unul din magazinele pomenite de tine. Avem doar babys'r'us, children's place si pt. carucioare the bay, sears, wal-mart (altele nu mai stiu). Peste vreo 2 sapt. am zis ca mergem a cautam carucior, cuverturi pt. patut, un ceva cu rafturi in care sa-i tin hainutzele, pampersi si ce mai trebuie. Tre sa ma uit pe listuta pusa de fete.
Mirtha, Babyzapi: 
Maaav, Diaanaaaaa !
Andreyutza, Iulia: E bine ca noi suntem mai mici pana vin puii nostri invatam de la cele mai mari si despre alaptat si despre colici....Ei, Iulia e cu experienta totusi....![]()
Alra, vreau si eu! (si sistemul de curatenie si budinca!)
Andy
33+
Otiliav spune:
Capitolul 116!
P.S. De data aceasta nu mi-a fost rau si am uitat linkul, sunt doar gravida si mai este si vineri seara
.
34+
Pozele noastre
criss703 spune:
Otilia pune si linkul la capitol
.Ei daca tu recunosti ca ai cam facut efort asta o fi , bine ca nu ti-a mai curs , cum e cu semnatura ai zis 36? ca eu o vad tot 34
Criss
36+
http://community.webshots.com/user/criss703
monicus spune:
cherieactiv multumesc pentru incurajare. Anunt ca am ajuns cu bine la Severin. Drumul a fost bun, trenul a mers siletions, inseamna ca a avut suspensii bune, dar din pacate a avut intarziere o ora. Mi-am luat si pernutza cu mine si tare bine a fost. La inceput am ezitat sa o iau, dar sotul a insistat.. si am luat-o cu mine.. si bine am facut. Multumim... Va 
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv marysa....hello...explica si la fata...ce e cu sagetatorii, ca m-ai facut curioasa monicus...drum bun!ai grija de voi...du o pernuta cu tine...eventual..acopera burtica , spatele cu un plaid...fa-te comoda... Cherie 34+ Ale(xandru) |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
32+ 
AMR 8 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png