Casnicute sexy! superspecial! [185]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
cu laptic pt sexoase.
bia esti totala auzi la ea, program artistic:)))
olim, sapt asta?! e ok, sanatosi sa fim

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata

Alinuta multumesc de cafeluta, io zic ca nasti pe la sf.Mihai si Gavril . Am vazut pozele cu simburelul mic, dar poze cu burta mare de acum, nu vazui

Georgica lasa fata sa stringa mai multi pretendenti, ca sa aiba de unde alege . Spor la greva

Bianca multumesc de mesaj

Monica m-ai speriat cu poza, de-am adormit instantaneu Pe noi nu ne-a speriat nimeni aseara, ca ploua prea tare, ca sa poata iesi din casa, asa ca mi-am tras eu niste mustati si niste dungi pe fata negre, la care Isabella m-a intrebat daca sint miau , pe ea am pictat-o cu rujul meu un pic si s-a dus sa-l sperie pe tat'su, buhuhu , iar dupa ce ne-am spalat pe fata a spus ca vrea sa-l pictez si pe Tito, drept pentru care am luat crema mea de fata si l-am dat cu var

Mai sa va mai spun o perla de-a Isabellei. O certa tat'su ca nu statea linistita la masa si tot umbla prin sertare cu linguri,cutite... La care tat'su: Isabella, stai linistita la masa ce tot cauti prin sertare. La care ea: ce te ne frega , adica ce te intereseaza . Ia tras-o scurt si la obiect , ca sa vorbesc ca tineretul zilelor noastre . Oare ce ma fac eu, ca mai sint doua zile si incepe gradinita, oare cum o sa ne simtim la prinz, fara capul rautatilor la masa cu noi ?
Gata, dispar sa dau cu aspiratorul, ca familia am trimis-o la biserica
Va tuc pe toate in ordine analfabetica.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

danelutza, sunt in albumul meu, ultimele 3 poze.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

WE minunat

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neata sexoaselor
alinuto tot aici esti? multam de cafelutza
mikiii...de ce plangi? ce-ai patit?
Daneluta, prima data ma gandeam ca inseamna si ce te freaca pe tine super tare issa
va pe toate sa aveti un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
Daneluta, prima data ma gandeam ca inseamna si ce te freaca pe tine super tare issa

cam asa si inseamna, doar ca eu am tradus literar

Miki de ce plingi, cine te-a speriat asta noapte ?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
miki ce ai patit de plangi
la noi e asa frig, si nu am chef de nmic, alex face nani , sotu a pelcat aseara la madrid si azi ajunge acasa.
Dimineata am fost la oras sa fac niste cumparaturi, dar aproape toate magazinele erau inchise, aici e sarbatoare nationala.
Ma duc sa ma bag in pat langa alex si sa trag si eu un pui de
va pup pe toate si va doresc un wek excelent

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daneluto deci ne spui ashe ca pentru oameni titrati
olim, somn usor si toe la fel...un we fain

Noi am fost dimineata la reprezentatia de circ...iar plansei de emotie cand il vedeam pe alex acolo pe scena cu picioroangele si cand se catzara pe funii si alte alea...(ce m-oi face frate la nunta cred ca lesin de plans cuscra sa ai grija de mine )
am papat, mai stam putin si ne pregatim sa plecam la reprezentatia de dans

si revin mai la noapte

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

alexa simami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

alexa simami

stai linistita ca stim ca esti acasa, ti-am spus ca nasti simbata viitoare
doar daca te rogi de soacra sa va fugariti prin jurul blocului, ca sa vina Cipri mai devreme

Olim mi-am bagat nasul in albumul tau cu poze, dar ce baiat frumos ai tu acolo , ma refer la cel mic, ca de cel mare nu-mi permit sa ma pronunt , iar aici http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/2875964303/in/dateposted/ sa inteleg ca esti tu ? Uau, daca da, esti tinerica tare, citi anisori ai ?

Monica lasa ca te mingiie nora si nu o sa plingi la nunta . Te cred ca aveai emotii, pe mine deja m-au apucat doar la gindul ca Isabella nu mai maninca de luni la prinz cu noi

Gata, dispar ca ma prinde melancolia cu capul in computator

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput